МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Ну это же глупости . С этой кучей статей он замордует кого угодно , но оформлять ничего не станет .
позволю себе не согласиться))) ни в одной из приведенных статей, нет запрета на отчуждение имущества, при прописке))) соответственно, вопрос кто и кого замордует достаточно спорный))))

позволю себе не согласиться))) ни в одной из приведенных статей, нет запрета на отчуждение имущества, при прописке))) соответственно, вопрос кто и кого замордует достаточно спорный))))
А я вам говорю, что была расторгнута сделка . По причине регистрации в квартире ребёнка.

номер дела дадите?
Нет ,конечно . Я это не вела , не адвокат и даже нет юр.образования.

Еще один момент . По другому вопросу.
На той неделе оформляли зем.участок. У покупателя была ИН , о чем заранее знали.
Нотариус отказалась оформлять покупку до снятия. Это к тому , что "покупать можно ".

нихрена ж себе. за последнее время самая неприятная новость для меня..
нарыл в этом документе

такое
За наявності підстав для зупинення вчинення виконавчих дій з виконання одного виконавчого провадження, яке приєднано до зведеного виконавчого провадження, зведене виконавче провадження зупиняється лише в частині виконання цього виконавчого провадження.
по сумме остальных проваджень выносится постанова с новой суммой? их же надо как-то исполнять

Еще один момент . По другому вопросу.
На той неделе оформляли зем.участок. У покупателя была ИН , о чем заранее знали.
Нотариус отказалась оформлять покупку до снятия. Это к тому , что "покупать можно ".
Стаття 49. Відмова у вчиненні нотаріальних дій

Нотаріус або посадова особа, яка вчиняє нотаріальні дії, відмовляє у вчиненні нотаріальної дії, якщо:

1) вчинення такої дії суперечить законодавству України;

2) не подано відомості (інформацію) та документи, необхідні для вчинення нотаріальної дії;

3) дія підлягає вчиненню іншим нотаріусом або посадовою особою, яка вчиняє нотаріальні дії;

4) є сумніви у тому, що фізична особа, яка звернулася за вчиненням нотаріальної дії, усвідомлює значення, зміст, правові наслідки цієї дії або ця особа діє під впливом насильства;

5) з проханням про вчинення нотаріальної дії звернулась особа, яка в установленому порядку визнана недієздатною, або уповноважений представник не має необхідних повноважень;

6) правочин, що укладається від імені юридичної особи, суперечить цілям, зазначеним у їх статуті чи положенні, або виходить за межі їх діяльності;

7) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії, не внесла плату за її вчинення;

8) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії, не внесла встановлені законодавством платежі, пов’язані з її вчиненням;

8-1) особа, яка звернулася з проханням про вчинення нотаріальної дії щодо відчуження належного їй майна, внесена до Єдиного реєстру боржників;

{Частину першу статті 49 доповнено пунктом 8-1 згідно із Законом № 2475-VIII від 03.07.2018; із змінами, внесеними згідно із Законом № 775-IX від 14.07.2020}

9) в інших випадках, передбачених законом.

каждый др..т как хочет)))) это же не говорит о том, что его позиция обоснованна, законодательно))

Стаття 30. Особливості виконання кількох рішень у разі надходження на виконання кількох виконавчих документів щодо одного боржника
Виконання кількох рішень про стягнення коштів з одного боржника здійснюється приватним виконавцем у рамках зведеного виконавчого провадження.

Подробного разьяснения, что такое зведене вп, а также обьединяются ли суммы каждого документа в одну сумму (и описание последствий, если сумма по зведеному вп больше 120 000 грн), не нашел, как и связи зведеного вп с шестым разделом закона про вп
Имею такое вп. Оплатил часть с указанием за что именно и кому. И это вп было закрыто. Закрывает именно те, которые оплачиваются.
З.ы. касса ждёт. Бывшей часть оплатил по одному, по второму ждёт. Суду отдал один сразу, второй позже.

Имею такое вп. Оплатил часть с указанием за что именно и кому. И это вп было закрыто. Закрывает именно те, которые оплачиваются.
З.ы. касса ждёт. Бывшей часть оплатил по одному, по второму ждёт. Суду отдал один сразу, второй позже.
оплатил на счет исполнителя?

очень интересно ?
Враховуючи наведене, колегія суддів дійшла висновку про недоцільність передачі виконавчого провадження ВП № 52788357 до Жовтневого ВДВС м. Дніпра ГТУЮ у Дніпропетровській області для приєднання до зведеного виконавчого провадження №11355726, оскільки за таких обставин законодавчо не врегульовано питання повороту виконання судового рішення.
апелляция отожгла:lol:

найти бы по зведеному по частным исполнителям...

єто же немного не то, о чем мы говорим
З матеріалів справи вбачається, що на виконанні у приватного виконавця виконавчого округу Сумської області Закорка В.В. перебуває зведене виконавче провадження №
66414458 з примусового виконання виконавчого напису №7056, вчиненого 07 червня 2021 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Бригідою В.О. про стягнення з ОСОБА_1 на користь АТ «Альфа-Банк» заборгованості в розмірі 23925 грн 14 коп. та виконавчого напису №7057, вчиненого 07червня 2021 року приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Бригідою В.О. про стягнення з ОСОБА_1 на користь АТ «Альфа-Банк» заборгованості в розмірі 27863 грн 86 коп.​
в идеале найти зведене вп с частным исполнителем, и, например, алекс кредит + велфин + укркредитфинанс (шараги любые могут быть).
как я понял, от зведеного там только одно название и работа ведётся по каждому вп отдельно в порядке очереди, то есть не идёт речи о взыскании суммы, равной сумме по всем вп.
вопрос по зведеному возник на фоне слухов, что "все мфохи по одному должнику могут обьединить усилия и инициировать открытие одного вп на эту сумму, взыскать имущество, и раздерибать стоимость имущества между собой."
получается, такой исход крайне маловероятен

Останнє редагування:
в идеале найти зведене вп с частным исполнителем, и, например, алекс кредит + велфин + укркредитфинанс (шараги любые могут быть).
как я понял, от зведеного там только одно название и работа ведётся по каждому вп отдельно в порядке очереди, то есть не идёт речи о взыскании суммы, равной сумме по всем вп.
вопрос по зведеному возник на фоне слухов, что "все мфохи по одному должнику могут обьединить усилия и инициировать открытие одного вп на эту сумму, взыскать имущество, и раздерибать стоимость имущества между собой."
В чоловіка є об'єднані ВП в приватного виконавця...небо на землю поки що не впало?

Доречі, дуже цікаво було б почути розгорнутий коментар юристів, на рахунок боргу в 120к. Кому не важко, поясніть...

Нет, МФО тут не при чём...
А причём здесь это... Человек просил номер дела всего-то... И кстати, это дело прошло сколько инстанций, так как в первой инстанции я и сам могу написать любое решение, что и делал неоднократно...

Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних, та на реструктуризацію боргу. Правильні будуть мої дії? Чи все ж таки усугубляти ситуацію та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?
Я редкий гость тут.Жены нет банков так же.Забил на все.

Назад
Угорі