Cosa_Nostra
Форумчанин
- Дописи
- 829
- Реакції
- 1377
- Бали
- 5430
Cosa_Nostra не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви вважаєте алкоголь (любимі вами 50 грам коньячку) безпечним способом зняти стрес тільки тому, що алкоголь в нашій країні є широкодоступною психотропною речовиною?Думаю, что нет.
Амітріптілін я б не радила приймати!можу порадити дійсно дієві перепарати,кому конче потрібно.Амітріптілін(одна таблетка на ніч,і спите як немовля,дешево) з дорожчих Золофт або Залокс(аналоги) при депресивних станах,панічних атаках,якщо приймати згідно інструкції звикання не буде.
я иногда пью, у меня ребенок инвалид ему назначают транквилизаторы по рецепту. Но стараюсь его больше витаминами вытягивать. А таблетки только в крайних случаях даю. По началу просрочке я реально понималаAdmin, а при чем медицинский? Я ж пишу чтобы если уж пишут о медикаментах, то только проверенных лично,а не соседкой ))) . Да и никто надеюсь здесь ещё не подсел на тяжёлые транквилизаторы )))
я на ночь по пол таблетки сибазона пила, сны радужные, но утром просыпаешься и опять осознание всего происходящего и опять паника до тошноты.Mercato®, есть такое...это уколы,принимал их... Но это рецептурные и под наблюдением врачей надо стационарно.
не у всех она есть... А с кем попало, принципы не позволяют.Е*ля до потери сознания неплохо помогает при депрессии
Амітріптілін лише по рецепту лікаря .можу порадити дійсно дієві перепарати,кому конче потрібно.Амітріптілін(одна таблетка на ніч,і спите як немовля,дешево) з дорожчих Золофт або Залокс(аналоги) при депресивних станах,панічних атаках,якщо приймати згідно інструкції звикання не буде.
Так! Але я працюю в лікарні і знаю його дію і кому його призначають! Тому б я не радила його прийматинадо обращаться к врачу если чувствуете что не можете справиться Я пока на лекарствах
Амітріптілін лише по рецепту лікаря .
поддерживаю.Так! Але я працюю в лікарні і знаю його дію і кому його призначають! Тому б я не радила його приймати
Я его принимала не могла справиться ничего не помогало не Ела не спала 2 недели почти Трусило только и плакала без конца Попила под присмотром врача и родственников помогло .Уже чуть лучше Прописал мне но в комплексе еще очень много витаминов Магний б6 витамин е и уколиТак! Але я працюю в лікарні і знаю його дію і кому його призначають! Тому б я не радила його приймати
поддерживаю.[/QUOTE
Після них людина стає як рослина! Але я вас дуже добре розумію тому що сама приймаю досить сильні препаратиЯ его принимала не могла справиться ничего не помогало не Ела не спала 2 недели почти Трусило только и плакала без конца Попила под присмотром врача и родственников помогло .Уже чуть лучше Прописал мне но в комплексе еще очень много витаминов Магний б6 витамин е и уколи
Вроде все ок рослиною не стала треба було якось щоб спала и трошки апетит з'явивсяПісля них людина стає як рослина! Але я вас дуже добре розумію тому що сама приймаю досить сильні препарати