Манивео и талион плюс.

В кого таке було...??????? Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017
Ггггг вже бачу що я неодна така,,,сууньки вони брехливі

В кого таке було...??????? Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017
И У МЕНЯ ТАКАЯ ЖЕ ЕСТЬ ПИСУЛЬКА

Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017.Теж саме.

сотням людей таке прислали , якщо не тисячам)))

Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017 что это значит что без меня суд будет

я только хотела тему создать, а нас тут с одинаковой писулей уже много, что от них ожидать не понятно, т.к. они в Киеве, легко протащат свою упрощенную процедуру, может кто из юристов посоветует как противодействовать или пока рано трепыхаться

Вас попереджали щодо інформування родичів. Підготуйте сумму грн і проінформуйте близьких про оплату ними боргу. Адреса уже на маршруті. Дата 06.04.2020. 0800215017 Таліон+

И чего ждать?

и мне такое приходило смс и что?
ага щас побежала и заплатила ,
они нечего не сделают!
мне звонили 2 раза я сразу в ЧС.

Как мне приходило?
Вас попереджали щодо інформування родичів. Підготуйте сумму 25036 грн і проінформуйте близьких про оплату ними боргу. Адреса уже на маршруті. Дата 06.04.2020. 0800215017 Таліон+

еще про юристы смс приходило 2 месяц назад
это просто пугалки чтоб вы быстрее заплатили...
мой долг пока в Талион уже год

Доброго дня.
Мою заборгованість продали також до Таліону.
Погрожують подзвонити всім рідним і знайомим.
Що хто може порадити?

Вкладення

• Screenshot_2020-04-02-14-58-36.webp
    Screenshot_2020-04-02-14-58-36.webp
    41.6 Кб · Перегляди: 117
Меня маники продали талиону несколько месяцев назад, а теперь уже талион отдал кредитекспрессу, во дурные?

YaroslavUA, як часто вони телефонували до Вас
YaroslavUA, просто переживаю за рідних і роботу.Оскільки мені обіцяли що за 1 годину про мій борг знатимуть всі

Останнє редагування:
Назад
Угорі