Світлана SS
Форумчанин
- Дописи
- 694
- Реакції
- 476
- Бали
- 1955
Світлана SS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ето сегодня рассылка,хееех смешные они
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И мне только что такое пришло)Це просто страшилка, пропонують якусь акцию)
Ну не дивно, розсилочка пішла по клієнтах!)И мне только что такое пришло)
Ага, наверно крышка скоро будет! Поскорее бы!Они сегодня и правда все злые, все вызванивает, акции и реструктуризации предлагают
Какой смысл в ваших постах?Номера?
Мне сегодня такое было смс.Сьогодні прислали мені смс, що закінчується акція.Якщо не сплачу 30 к до кінця дня, то вони не нестимуть відповідальності за дії регіональних колекторів стосовно мене та моєї родини.....Хто отримував таке смс?
даже если б и были деньги, то пусть потрудяться прислать гарантийное письмо.Меня тоже продали талиону ну у меня тело 1400положила 700сейчас предложили положить 2100 и спишут проценты и пеню, времени дали до 10.03 вот думаю что делать, денег то нету
А мені ось таке сьогодні прислали після страшилки з регіональними колекторами. Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017. Що скажете? Таке можливо?Це просто страшилка, пропонують якусь акцию)
Такое же пришло....А мені ось таке сьогодні прислали після страшилки з регіональними колекторами. Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017. Що скажете? Таке можливо?
і мені щойно таке пришло! слово в слово!А мені ось таке сьогодні прислали після страшилки з регіональними колекторами. Ви проігнорували нашу пропозицію щодо врегулювання боргу. На час карантину компанія Таліон Плюс розпочинає процес судового стягнення заборгованості за спрощеною процедурою без Вашої участі. 0800215017. Що скажете? Таке можливо?