romashka_2505
Форумчанин
- Дописи
- 111
- Реакції
- 126
- Бали
- 1825
romashka_2505 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка як ви з кешмі зв’язувались ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Треба зайти на сайт ніко капітал і там є пошта для зверненьПідкажіть будь ласка як ви з кешмі зв’язувались ??
До какого момента должен был взят кредит, чтобы мне вернули все переплаченные проценты по кредитам? Брал в марте-апреле 2021года, и все это время я служу.Це стосується тільки періоду, коли проходив військову службу
Пільги для військовослужбовців діють і зараз.До какого момента должен был взят кредит, чтобы мне вернули все переплаченные проценты по кредитам? Брал в марте-апреле 2021года, и все это время я служу.
Пільги для військовослужбовців діють і зараз.
Виключення тільки для строковиків з квітня 2021 року.
Тому можете направляти форму 5 та військовий квиток компаніям + реквізити для повернень
Я ж наче відповів, хіба ні?Если я срочку служил в момент взятия кредитов, ничего не вернут?
Чому Ви лізете знову і знову в ті ставки, відпустіть минуле та навчіться витрачати час на щось корисне, цінувати свій час та зараблені кошти. Невжи не можна кинути робити ті ставки.Підійму тему.
Свій сенс так і не знайшов.
ЗА останні 7 років було все - втрата відносин(тричі) життя на вулиці,втрата роботи, постійні нерви батьків, проблеми зі здоров'ям.
Була армія,були психологи, психотерапевти, гадалки.
Були друзі суїцидники, які через ставки закінчували з життям.
Скандали з мфо, суди, життя в стресі на постійній і основі.
За останні 2 роки мав як мінімум 3 можливості адекватно зупинитись і стабілізувати життя(закрити борги відразу або потерпіти декілька місяців). Була навіть можливість адекватно жити самостійно і будувати стосунки - ставки були цікавішими.
Я так і не зміг зробити висновки з чужих та своїх помилок.
Тому відповісти на питання сенсу свого життя не зможу. Можливо для когось моя історія буде корисною.
Можливо батьки нарешті відпочинуть.
А я лиш переконався в своїй безнадійності. Бажаю успіхів.
А це як?адекватно жити самостійно
Майже все життя я був з батьками, а якось відокремитись так і не змігА це як?
Активоване вугілля?Дивне відчуття. Напився пігулок, вони тільки в стан сонливості ввели і все.
Пити та їсти взагалі не хочеться.
Рідні, друзі відвернулись.
Певно, я заслужив саме таке життя, коли навіть відкинутись нормально не виходить.
Втікати від проблем таке собі рішенняДивне відчуття. Напився пігулок, вони тільки в стан сонливості ввели і все.
Певно, я заслужив саме таке життя, коли навіть відкинутись нормально не виходить.
Місяць пожалій себе, потім піднімайся. Отримав урок, зробив висновок пішов далі. Шукай дофамін в чомусь іншому - читай книги, займися спортом, рибалкою, коханкою... Буде бажання все зможеш.Дивне відчуття. Напився пігулок, вони тільки в стан сонливості ввели і все.
Друже...Дивне відчуття. Напився пігулок, вони тільки в стан сонливості ввели і все.
Вроді у Київському метро познімали рекламу par...ch. неактуальна тема. Краще запускайте проект щодо майбутньої легалізації маріхуани і пopнo. Про наслідки, плюси і мінуси цікаво почути.Доброго дня, Ярослав. У найближчий час планую запустити медіа-проект на ютубі про проблеми лудоманії в Україні. Якщо Ви не проти записати з вами інтерв‘ю, щоб Ви розказали свою історію, напишіть мені будь ласка у вайбер/телеграм за номером *************. Ваша історія досить цікава і думаю, що вона сподобається глядачам
Вроде читал у вас все хорошо было, а тут такое пишите.Підійму тему.
Свій сенс так і не знайшов.
ЗА останні 7 років було все - втрата відносин(тричі) життя на вулиці,втрата роботи, постійні нерви батьків, проблеми зі здоров'ям.
Була армія,були психологи, психотерапевти, гадалки.
Були друзі суїцидники, які через ставки закінчували з життям.
Скандали з мфо, суди, життя в стресі на постійній і основі.
За останні 2 роки мав як мінімум 3 можливості адекватно зупинитись і стабілізувати життя(закрити борги відразу або потерпіти декілька місяців). Була навіть можливість адекватно жити самостійно і будувати стосунки - ставки були цікавішими.
Я так і не зміг зробити висновки з чужих та своїх помилок.
Тому відповісти на питання сенсу свого життя не зможу. Можливо для когось моя історія буде корисною.
Можливо батьки нарешті відпочинуть.
А я лиш переконався в своїй безнадійності. Бажаю успіхів.
Чудова іронія,але ні.Активоване вугілля?
Так, в один момент все покращилось, але не зміг скористатись моєливістю.Вроде читал у вас все хорошо было, а тут такое пишите.
Дякую. Я розумію, що є ситуації гірші, є легші. Зараз важко стягнути вже.Друже...
Вот представь, что есть люди, которых прессует жизнь со всех сторон.
Не хочу сейчас писать все подробно, потому что форум читают и недоброжелатели, не хочу, чтобы они злорадствовали.
Но у меня сейчас как раз тот случай.
Так что, мне может тоже колес нажраться? Это всё решит?
Хороше питання.
Зовсім тю тю?
Ну то організм сильніший за ваше бажання.Це вже не перша спроба, але організм якось витримує.