Щоденник Лудоман в пошуку сенсу життя

Підкажіть будь ласка як ви з кешмі зв’язувались ??
Треба зайти на сайт ніко капітал і там є пошта для звернень
але відповідають вони не особливо охоче, тому краще через місяць родублювати в нбу запит

Це стосується тільки періоду, коли проходив військову службу
До какого момента должен был взят кредит, чтобы мне вернули все переплаченные проценты по кредитам? Брал в марте-апреле 2021года, и все это время я служу.

До какого момента должен был взят кредит, чтобы мне вернули все переплаченные проценты по кредитам? Брал в марте-апреле 2021года, и все это время я служу.
Пільги для військовослужбовців діють і зараз.
Виключення тільки для строковиків з квітня 2021 року.
Тому можете направляти форму 5 та військовий квиток компаніям + реквізити для повернень

Если я срочку служил в момент взятия кредитов, ничего не вернут?
Пільги для військовослужбовців діють і зараз.
Виключення тільки для строковиків з квітня 2021 року.
Тому можете направляти форму 5 та військовий квиток компаніям + реквізити для повернень

Підійму тему.

Свій сенс так і не знайшов.
ЗА останні 7 років було все - втрата відносин(тричі) життя на вулиці,втрата роботи, постійні нерви батьків, проблеми зі здоров'ям.
Була армія,були психологи, психотерапевти, гадалки.
Були друзі суїцидники, які через ставки закінчували з життям.
Скандали з мфо, суди, життя в стресі на постійній і основі.

За останні 2 роки мав як мінімум 3 можливості адекватно зупинитись і стабілізувати життя(закрити борги відразу або потерпіти декілька місяців). Була навіть можливість адекватно жити самостійно і будувати стосунки - ставки були цікавішими.
Я так і не зміг зробити висновки з чужих та своїх помилок.
Тому відповісти на питання сенсу свого життя не зможу. Можливо для когось моя історія буде корисною.
Можливо батьки нарешті відпочинуть.

А я лиш переконався в своїй безнадійності. Бажаю успіхів.

Підійму тему.

ЗА останні 7 років було все - втрата відносин(тричі) життя на вулиці,втрата роботи, постійні нерви батьків, проблеми зі здоров'ям.

За останні 2 роки мав як мінімум 3 можливості адекватно зупинитись і стабілізувати життя(закрити борги відразу або потерпіти декілька місяців). Була навіть можливість адекватно жити самостійно і будувати стосунки - ставки були цікавішими.
Тому відповісти на питання сенсу свого життя не зможу. Можливо для когось моя історія буде корисною.

Чому Ви лізете знову і знову в ті ставки, відпустіть минуле та навчіться витрачати час на щось корисне, цінувати свій час та зараблені кошти. Невжи не можна кинути робити ті ставки.

Дивне відчуття. Напився пігулок, вони тільки в стан сонливості ввели і все.
Пити та їсти взагалі не хочеться.
Рідні, друзі відвернулись.
Певно, я заслужив саме таке життя, коли навіть відкинутись нормально не виходить.

Певно, я заслужив саме таке життя, коли навіть відкинутись нормально не виходить.
Активоване вугілля?

Втікати від проблем таке собі рішення

Місяць пожалій себе, потім піднімайся. Отримав урок, зробив висновок пішов далі. Шукай дофамін в чомусь іншому - читай книги, займися спортом, рибалкою, коханкою... Буде бажання все зможеш.
Успіху.

Друже...
Вот представь, что есть люди, которых прессует жизнь со всех сторон.
Не хочу сейчас писать все подробно, потому что форум читают и недоброжелатели, не хочу, чтобы они злорадствовали.
Но у меня сейчас как раз тот случай.
Так что, мне может тоже колес нажраться? Это всё решит?

Доброго дня, Ярослав. У найближчий час планую запустити медіа-проект на ютубі про проблеми лудоманії в Україні. Якщо Ви не проти записати з вами інтерв‘ю, щоб Ви розказали свою історію, напишіть мені будь ласка у вайбер/телеграм за номером *************. Ваша історія досить цікава і думаю, що вона сподобається глядачам
Вроді у Київському метро познімали рекламу par...ch. неактуальна тема. Краще запускайте проект щодо майбутньої легалізації маріхуани і пopнo. Про наслідки, плюси і мінуси цікаво почути.

Підійму тему.

Вроде читал у вас все хорошо было, а тут такое пишите.

Активоване вугілля?
Чудова іронія,але ні.
Це вже не перша спроба, але організм якось витримує.
Вроде читал у вас все хорошо было, а тут такое пишите.
Так, в один момент все покращилось, але не зміг скористатись моєливістю.
Друже...
Вот представь, что есть люди, которых прессует жизнь со всех сторон.
Не хочу сейчас писать все подробно, потому что форум читают и недоброжелатели, не хочу, чтобы они злорадствовали.
Но у меня сейчас как раз тот случай.
Так что, мне может тоже колес нажраться? Это всё решит?
Дякую. Я розумію, що є ситуації гірші, є легші. Зараз важко стягнути вже.
Ще й пити почав, що взагалі не властиво мені.
Хороше питання.
Настав час визнати себе хворою людиною.
Ще цікавий факт. Якщо гуглити яеісь суїцидні теми, то можна побачити номер 7333. Тиау психолонічної допомоги і т.д.
По факту абсолютно марна служба.
Особливо якщо вносі набрати,то ще винним будеш, що розбудив працівника.

Назад
Угорі