Мармеладка
Форумчанин
- Дописи
- 1561
- Реакції
- 491
- Бали
- 303
Мармеладка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
I Hate mfo, а отправлять ксерокопию их оьвета или оригинал?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а если они продали колекторам финфорсНапишите в Нацком , после них Сслоун списывает все пени и штрафи,и просите реструктуризацыю.Так я их и закрила
Маю в них кредит на суму 3500 грн, пролонгаціями оплачено 10,144 грн, на сьогодні борг протермінований і становить 3871. Пролонгую його постійно, на минулому тижні надіслав лист в Нацком на наявність переплат і зменшення суми кредиту. Сьогоді подзвонила жіночка з СС ЛОУН, і це вперше коли вони говорили зі мною дуже спокійно і адекватно. Просять взяти кредит в іншому МФО, і закрити їхній, потім зможу взяти в них знову. Мені цікаво, це вплив Нацкому? Вони хочуть щоб я закрив його тому що бояться перевірок?
А мне Информ-Гарант шлет смс от с1сек и вот сегодня сумма на несколько тысяч меньше) хотя я никуда не пишу письма и ни с кем не общаюсь,только полициянта натравила разок на них и теперь тишина....))) вот и сами стали гасить кредит,глядишь так через годик и погасят))))У меня сегодня первый сдвиг, зашла в лк, тело 5к, пару дней назад почти 13к, сегодня 9к с копейками, списали пеню, штраф нет )
Значит это акция у них сегодняА мне Информ-Гарант шлет смс от с1сек и вот сегодня сумма на несколько тысяч меньше) хотя я никуда не пишу письма и ни с кем не общаюсь,только полициянта натравила разок на них и теперь тишина....))) вот и сами стали гасить кредит,глядишь так через годик и погасят))))

Подавляться... Вангую...Я тоже хотела написать на них в Нацком. 5800( тело+ %). Пролонгациями выплачено уже почти 8к. Написала, попросила договор- сказали что писать на юридический адрес. А вы все знаете, как у нас Укрпочта работает.
Вот как быть? Как теперь с Нацком?? Они же съедят меня и близких
а не пішла б та жіночка в попу ... нехай вони повертають вам частину переплачених коштів і закривають кредит...а брати інший , щоб перекрити цей - погана затія!Маю в них кредит на суму 3500 грн, пролонгаціями оплачено 10,144 грн, на сьогодні борг протермінований і становить 3871. Пролонгую його постійно, на минулому тижні надіслав лист в Нацком на наявність переплат і зменшення суми кредиту. Сьогоді подзвонила жіночка з СС ЛОУН, і це вперше коли вони говорили зі мною дуже спокійно і адекватно. Просять взяти кредит в іншому МФО, і закрити їхній, потім зможу взяти в них знову. Мені цікаво, це вплив Нацкому? Вони хочуть щоб я закрив його тому що бояться перевірок?
Так собі відреагують. Мої батьки від незнайомих трубку не беруть, але є ж інші родичі. Вони нам дуже допомагають...Подавляться... Вангую...
Але, дивлячись, як рідні відреагують...
Весь долг? Очень сомнительно, разве только штраф или пеню спишут, и то это всё индивидуальноДопоможіть будь ласка і мені. Тіло 6000, відсотки 2400, пролонгаціями виплачено 12000. Просрочок поки немає. Є шанс, що борг спишуть?
Немає поки ні штрафів ні пені, мені чогось дуже сцикотно йти там на просрочкуВесь долг? Очень сомнительно, разве только штраф или пеню спишут, и то это всё индивидуально
Ну если вам нравится выбрасывать деньги на ветер, дело ваше ))Немає поки ні штрафів ні пені, мені чогось дуже сцикотно йти там на просрочку
КучаНу если вам нравится выбрасывать деньги на ветер, дело ваше ))
Другие мфошки есть?
И мне если можно пожалуйстаЕсли Вас не затруднит, можете скинуть на почту пример заявки которую вы отправляли, так как я в такой же ситуации