Кто смог победить ССлоун? Или кому помог Нацком с сслоун?

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 366
  • Перегляди Перегляди 31K
Маю в них кредит на суму 3500 грн, пролонгаціями оплачено 10,144 грн, на сьогодні борг протермінований і становить 3871. Пролонгую його постійно, на минулому тижні надіслав лист в Нацком на наявність переплат і зменшення суми кредиту. Сьогоді подзвонила жіночка з СС ЛОУН, і це вперше коли вони говорили зі мною дуже спокійно і адекватно. Просять взяти кредит в іншому МФО, і закрити їхній, потім зможу взяти в них знову. Мені цікаво, це вплив Нацкому? Вони хочуть щоб я закрив його тому що бояться перевірок?

Маю в них кредит на суму 3500 грн, пролонгаціями оплачено 10,144 грн, на сьогодні борг протермінований і становить 3871. Пролонгую його постійно, на минулому тижні надіслав лист в Нацком на наявність переплат і зменшення суми кредиту. Сьогоді подзвонила жіночка з СС ЛОУН, і це вперше коли вони говорили зі мною дуже спокійно і адекватно. Просять взяти кредит в іншому МФО, і закрити їхній, потім зможу взяти в них знову. Мені цікаво, це вплив Нацкому? Вони хочуть щоб я закрив його тому що бояться перевірок?

Задля впливу нацкому пройшло занадто мало часу. Це вам схоже якийсь новачок з цієі контори попався та й все. Пропозиціі взяти ще десь,щоб закрити іх і взяти знову,це стандарт в усіх мфо. Вони хочуть щоб ви закрили його,бо це іх робота,викачати з Вас все,що тільки можна,до останньоі копійки

Справа в тім що я їм наголошував про Нацком. І саме після цього змінилось відношення. Дивно.

У меня сегодня первый сдвиг, зашла в лк, тело 5к, пару дней назад почти 13к, сегодня 9к с копейками, списали пеню, штраф нет )

У меня сегодня первый сдвиг, зашла в лк, тело 5к, пару дней назад почти 13к, сегодня 9к с копейками, списали пеню, штраф нет )
А мне Информ-Гарант шлет смс от с1сек и вот сегодня сумма на несколько тысяч меньше) хотя я никуда не пишу письма и ни с кем не общаюсь,только полициянта натравила разок на них и теперь тишина....))) вот и сами стали гасить кредит,глядишь так через годик и погасят))))

А мне Информ-Гарант шлет смс от с1сек и вот сегодня сумма на несколько тысяч меньше) хотя я никуда не пишу письма и ни с кем не общаюсь,только полициянта натравила разок на них и теперь тишина....))) вот и сами стали гасить кредит,глядишь так через годик и погасят))))
Значит это акция у них сегодня :sarcastic:

ану поможіть,приклпд як писати листа в нацком,хтось по мирному сам списує пеню і частину %,а с*ськи і ще деякі не йдуть по мирному шляху

Я тоже хотела написать на них в Нацком. 5800( тело+ %). Пролонгациями выплачено уже почти 8к. Написала, попросила договор- сказали что писать на юридический адрес. А вы все знаете, как у нас Укрпочта работает.
Вот как быть? Как теперь с Нацком?? Они же съедят меня и близких

Я тоже хотела написать на них в Нацком. 5800( тело+ %). Пролонгациями выплачено уже почти 8к. Написала, попросила договор- сказали что писать на юридический адрес. А вы все знаете, как у нас Укрпочта работает.
Вот как быть? Как теперь с Нацком?? Они же съедят меня и близких
Подавляться... Вангую...
Але, дивлячись, як рідні відреагують...

а не пішла б та жіночка в попу ... нехай вони повертають вам частину переплачених коштів і закривають кредит...а брати інший , щоб перекрити цей - погана затія!
Нафіга ви всі їм платите місяцями пролонгації! Та таких тут кожен другий !!!

Подавляться... Вангую...
Але, дивлячись, як рідні відреагують...
Так собі відреагують. Мої батьки від незнайомих трубку не беруть, але є ж інші родичі. Вони нам дуже допомагають...
Ось я і думаю що та як зробити. Пролонгувати вже нема сенсу

Кто может объяснить ответ нацкома?тело семь,хотят 9700,пролонгаций 15000

Вкладення

• Screenshot_20190421-134749.webp
    Screenshot_20190421-134749.webp
    117.8 Кб · Перегляди: 48
Допоможіть будь ласка і мені. Тіло 6000, відсотки 2400, пролонгаціями виплачено 12000. Просрочок поки немає. Є шанс, що борг спишуть?

Допоможіть будь ласка і мені. Тіло 6000, відсотки 2400, пролонгаціями виплачено 12000. Просрочок поки немає. Є шанс, що борг спишуть?
Весь долг? Очень сомнительно, разве только штраф или пеню спишут, и то это всё индивидуально

Назад
Угорі