Щоденник Крипто-лудоманія. 800 тис боргу. Спроба вибратись

На крипто-займы вообще забейте)
Они не подтягиваются в УБКИ и даже не зарегестрированы и не имеют лицензии на територии Украины. (По-факту вы им ничего не должны, договор их не имеет никакой юридической силы можете спокойно им заменить туалетную бумагу)
Но готовтесь шо вас заебут до смерти.

Ну так , по критопозиках, я пройшов усі етапи пресингу, вже аж сумую за цим) тихо себе поводять, просять повернути уже тіло +20 30% Але після колажів та підміни номерів вони тепер останні в списку пріоритетів на погашення
1000002186.webp

Вкладення

• 1000002185.webp
    1000002185.webp
    86.2 Кб · Перегляди: 48
Просто по поводу крипто-займов я подготовился за ранее начитавшись форумов.
Я снёс аккаунт в Viber, Facebook. (Я и так ими не пользовался нужно было это сделать давно)
Instagram сделал приватным аккаунтом, телегу тоже сделал приватным чтобы мне писали контакты и пользователи с premium. Перевыпустил все свои банковские карточки по скольку эти бивни могут в тихую у вас списывать деньги.
Близкое окружение и коллег предупредил что на меня вышли мошенники и украли мои паспортные данные а фотку слизали с верификации банка. Чтобы не брали трубки и не открывали переписки с сомнительными ссылками.
Уже второй день в проссрочке light credo (Никто не звонил и не писал, лишь смс-ка была что у меня проссрочка.)
Завтра выхожу на первую проссрочку в крипси. (Брал по глупости до зарплаты думал по фасту закрою но зарплату задерживают)
А по поводу выездных групп?) Боже забейте и не обращайте внимание на их блеф. Вызедных групп у них никогда небыло и не будут там работают малолетние офисники которые не смогли найти нормальную работу.
Максимум что они могут это вас морально достать) Коллажики? Я видел их коллажики боже это смешно. Я уже думаю может им предложить чтобы меня зарегистрировал на сайте ***-знакомств?)
А то читал истории про битах что были по улицах расклейки и так далее. Но есть на это пруфы? Да конечно же нет. Это в основном сами сотрудники этих бото-ферм писали чтобы запугивать публику. Даже есть истории что такие свинофермы в суд подавали 😂

Ну так , по критопозиках, я пройшов усі етапи пресингу, вже аж сумую за цим) тихо себе поводять, просять повернути уже тіло +20 30% Але після колажів та підміни номерів вони тепер останні в списку пріоритетів на погашення
1000002186.webp

Оновлення 01.05.2026. (Протермінування приблизно 7–7,5 місяців)

Доброго!
Забув запостити оновлення за квітень 2026, виправляюсь

МФО
Станом на 1 травня вніс 2 платежі по реструктуризаціях:

Кредит Плюс - 6600 грн (5 з 5)
Технофінанс (ТОП1) - 3257 грн (4 з 5)
Відповідно, «Кредит Плюс» закритий по тілу - 33700 грн за 5 місяців реструктуризації, чому я безмежно радий.

Повний список закритих кредитів за 7 місяців:
2026-05-23_18-24.webp

Перші 100К, 15% від загального боргу по тілу, вдалося погасити за 7 місяців, сумарно трішки менше тіла. Початок довгого шляху. В принципі, непоганий результат, а якщо порівняти зі своїм початковим станом і думкою, що вибратись з цієї ями взагалі неможливо, то результат просто чудовий.

Суди
Як вже писав у попередніх постах, МФО активно почали подавати на мене до суду:
  1. ТОВ «1 Безпечне агентство необхідних кредитів» у березні подало об’єднаний позов по кредитах MyCredit (13 000) та Click (12 000) на 45 000 + 4 500 судових витрат. Коштів на юридичні послуги у мене не було, вирішив захищатись сам з ChatGPT. У травні отримав рішення - вдалося зменшити суму до 34 600 та судові витрати до 1 500. Сумарно позов зменшився на 13 тис.
  2. Панго з тілом 7 000 продали ЄАПБ, ті подали до суду у квітні. Просять 22 тис. + судові. Захищаюсь з Tarass . Після підготовки відзиву, який не дуже сподобався ЄАПБ, у них вийшов справжній батл відзивів на відзив та уточнень. Результат - нове засідання у червні (+1 місяць на витребування доказів). Дякую пану Тарасу за професіоналізм та за те, що терпить потік моїх дурних і не дуже питань)))) Це я так прошу корпоративну знижку )))
  3. Манівео (Таліон Плюс) з тілом 30 тис. нарахувало майже 108 тис., подало до суду, великодушно зменшивши позов до 93 тис. + 5 тис. правової допомоги. Пан Tarass готує відзив.
Банки:
Провів переговори з 3-ма банками:
  1. Моно не пропонує реструктуризацію. На поступки не йдуть.
  2. ПУМБ неочікувано запропонував непогані умови, на які я погодився під впливом кількості судових справ, що у мене є. З 60 тис. тіла нарахували майже 90 тис. Зменшили суму боргу до 75 тис., які я буду сплачувати 4 роки по 2600 під 36% річних, вніс перший платіж.
  3. Ідея Банк - невгамовний від лояльних пропозицій під 100% річних та гарантійним платежем 6 тис., до лякання конфіскації і т.д. А ще була пропозиція реструктиризації під заставу квартири та з поручителями))) Але я розповів їм, що я рахую лояльним, та зіткнув їх з ПУМБом. Ідея запропонувала теж з тіла 55 тис. оформити реструктуризацію на 80 тис. на 4 роки по 2700–2800, але з гарантійним платежем 5000. Але коштів немає від слова зовсім, думаю ще почекають.
Загалом:
Відключив фільтр дзвінків взагалі, зараз їх стало 20–50 в день, переважно це Таскомбанк та Ідея Банк.
По версії УБКІ я вже не антимільйонер:
2026-05-23_18-38.webp

Але подумав, що кілька кредитів не попадають в їхній моніторинг. Вирішив сам підбити хотєлки МФО та банків і поділитися з вами своєю чорною бухгалтерією:
2026-05-23_18-40.webp

Всього 600 тис. по тілу, 1,25 млн хотєлок!!! Я, м’яко кажучи, в шоці.
Ощадбанк, Кредит Каса, Свеа Фінанс (Селфі Кредит) не відображається в УБКІ.
План на наступний місяць — закрити реструктуризацію ТОП1 та підзбирати кошти для життя з ВП.
Шановні форумчани, будь ласка, поділіться досвідом про ВП, якщо дохід лише офіційний (ЗП+ пенсія).

Просто по поводу крипто-займов я подготовился за ранее начитавшись форумов.
Я снёс аккаунт в Viber, Facebook. (Я и так ими не пользовался нужно было это сделать давно)
Instagram сделал приватным аккаунтом, телегу тоже сделал приватным чтобы мне писали контакты и пользователи с premium. Перевыпустил все свои банковские карточки по скольку эти бивни могут в тихую у вас списывать деньги.
Близкое окружение и коллег предупредил что на меня вышли мошенники и украли мои паспортные данные а фотку слизали с верификации банка. Чтобы не брали трубки и не открывали переписки с сомнительными ссылками.
Уже второй день в проссрочке light credo (Никто не звонил и не писал, лишь смс-ка была что у меня проссрочка.)
Завтра выхожу на первую проссрочку в крипси. (Брал по глупости до зарплаты думал по фасту закрою но зарплату задерживают)
А по поводу выездных групп?) Боже забейте и не обращайте внимание на их блеф. Вызедных групп у них никогда небыло и не будут там работают малолетние офисники которые не смогли найти нормальную работу.
Максимум что они могут это вас морально достать) Коллажики? Я видел их коллажики боже это смешно. Я уже думаю может им предложить чтобы меня зарегистрировал на сайте ***-знакомств?)
А то читал истории про битах что были по улицах расклейки и так далее. Но есть на это пруфы? Да конечно же нет. Это в основном сами сотрудники этих бото-ферм писали чтобы запугивать публику. Даже есть истории что такие свинофермы в суд подавали 😂
Як у Вас ситуація зараз з крипто позиками? Які у Вас тіла кредиту? Дуже кошмарили оточення?

Як у Вас ситуація зараз з крипто позиками? Які у Вас тіла кредиту? Дуже кошмарили оточення?
Тіла на скріні, кошмарили сильно, 2-3 місяці тому заспокоїлись з оточенням, місяць як мене не чіпають взагалі навіть не пишуть

Ви молодець.Маленькими кроками до свободи
А суди це не так страшно як здається
Дякую дуже, мене хвилюють не так суди (хоч теж важко планувати правові витрати) як виконавчі провадження та їх наслідки

таліон ща щось пропонують до суду? бо колись давно в 2023 році закривав його за пів тіла.

Оновлення 01.07.2026 (прострочення приблизно 9-9,5 місяців)
Доброго. Опишу ситуацію з боргами на сьогодні.
Нарешті у червні вніс останній платіж за реструктуризацією кредиту ТОП1 (проданий Технофінансу). Загальний список закритих боргів виглядає так.
pay.webp

На 7 тис. менше тіла !
Також вносив платежі за реструктуризацією ПУМБ.
Але, схоже, це була моя остання реструктуризація, адже наприкінці червня було відкрито моє перше виконавче провадження на 40 тис. грн. Миттєво заблокували всі банківські рахунки, окрім NovaPay. Заробітна плата повністю офіційна. Приватний виконавець не поспішає стягувати 20% із зарплати, а постанова про розблокування двох мінімальних зарплат від нього пішла Укрпоштою до банку (виконавець теж не поспішав її відправити) і подорожує вже втретє між правим і лівим берегом Дніпра(((
Одним словом, буду вчитися жити на 17 тис. грн. ((( Навряд чи найближчими місяцями вийде закривати щось за реструктуризаціями чи закривати одним платежем
Хоч є непогана пропозиція по Є Гроші (Технофінанс). Тіло кредиту - 40 тис. грн, нарахували 97 тис. грн, але пропонують закрити за 56 тис. грн (6 платежів по 9300 грн). Але грошей у мене зараз немає.
Окрім виконавчого провадження, ще 2 суди в процесі: ЄАПБ - 22 тис. грн + судові витрати та Авентус - 93 тис. грн + судові витрати.
Також Кредит Каса вже на низькому старті до подання позову до суду. Місяць тому прислали офіційне повідомленням про звернення до суду,листом з описом вкладення
Дзвінків від колекторів знову побільшало, переважно від банків. По 50-70 дзвінків на день, тому знову поставив блокування дзвінків.

Переговори з Ідея банком зайшли в глухий кут , точніше дійшли до пропозиції кредиту 500 тис під майже 90% річних під заставу житла та з поручителями. "Чудова" тактика від банку бачачи всю картину в КІ))))

Ситуація якась така…
all.webp

graf.webp

Назад
Угорі