Кредиткасса и письмо в нацкомфинуслуг

В мене досі сумма до сплати незмінна стоїть,в просрочці з першого березня,кілька днів нарахували % і все,з 8 числа сума до сплати не змінюється,та й дзвінок лише 1 раз був...дивно якось,тим паче коли читаю,що всім дзвонять і листи шлють( хоч може мені по місцю прописки теж шлють,я не вкурррсє:письмо:) але все одно сплатити немає можливості,так як після знаходження форуму вирішила,що треба хоча б з людьми розрахуватись в яких напозичалась на ці ср*ні й безтолкові пролонгації... тому поки що спостерігаю

Tasia, та приходит иногда, недавно объявление о розыске, якобы у них ко мне финансовое предложение))

azo199217, у меня тело просто 2000, а сейчас 6200 грн, как-то многовато, надеялся на 2000+50%+ штраф 100 грн

Ensi112, так,будуть інспектори орпитувати родичів сусідів на предмет,мого місцезнаходження,оце умора)))

yulya29, я тоже в декрете,все пол года говорила им,на электронную документы отсылала,просила сделать реструктуризацию,а в ответ грубо и 100 раз в день нет...тогда ещё незнала ,что есть форум и нацкомфин...

Мені теж прийшов черговий лист від кредит каси,просять сплатити 5000,тіло 3000 (пролонгаціями сплатила 2000),це відповідь від них на мої скарги.Просрочка більше місяця,з ними не спілкуюся взагалі.Максимум,що заплачу це 1000 і то після рішення суду.З цими тварюками після їх хамства і образ по іншому ніяк.

Tasia, та приходит иногда, недавно объявление о розыске, якобы у них ко мне финансовое предложение))
и мне такая фишка пришла... еще на листке внизу номер телефона для связи как в обьявлении прям.

и мне такая фишка пришла... еще на листке внизу номер телефона для связи как в объявлении прям.
насколько я понял , прикол этого письма в другом, типа если не оплатишь они обклеят этим объявлением весь город:facepalm::hahah: Клоуны бл*ть

Прикол в том,что если они это сделают... потом пусть не удивляются почему у них и их близких проблемы по жизни одна за другой сопровождать будут. Ни одна бабка не возьмется за них, а церковь темболее.

У меня проблема блин с форзой, они не звонят, не пишут, письмо в нацком отправила 25.02 ответа нет, тело 7500, отдала 10000 уже. Было 3 дня г
Я писала їм що немає

Я писала їм що немає фінансів заплатити а вони мені таке прислали Ваше звернення було уважно розглянуто відповідальними співробітниками ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС", надалі - "Кредитодавець". За фактом розгляду, повідомляємо, що станом на 21.03.2019 року, Кредитодавець, на жаль, не може задовольнити Ваше прохання у зв'язку з недостатністю інформації. Тому пропонуємо, Вам, надати підтвердження викладених у Вашому зверненні фактів щодо погіршення фінансового стану тощо. Належним чином завірені копії підтверджуючих документів, пропонуємо надіслати на нашу поштову адресу:ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС", 01133, м. Київ, бульв. Лесі Українки, буд. 26, офіс 40. Смішні)))
И мне таких три письма))) штампуют одинаково

azo199217, Нацком не ответил еще, но они остановили начисления, наверно обратились к ним

Добрый день. Подскажите пожалуйста, что это означает, я не могу зайти в личный кабинет кредит кассы?

Помогите ,что за ответ,немогу понять

Вкладення

• Screenshot_2019-05-20-11-27-02-238_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2019-05-20-11-27-02-238_cn.wps.moffice_eng.webp
    184.3 Кб · Перегляди: 95
  • Screenshot_2019-05-20-11-27-18-161_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2019-05-20-11-27-18-161_cn.wps.moffice_eng.webp
    150 Кб · Перегляди: 84
  • Screenshot_2019-05-20-11-27-29-921_cn.wps.moffice_eng.webp
    Screenshot_2019-05-20-11-27-29-921_cn.wps.moffice_eng.webp
    63.3 Кб · Перегляди: 85
Ребята,подскажите как правильно написать заявление в нацком? Какие Файлы, скрины туда прикреплять? Что в самом письме отписывать?
Спасибо

Я писала їм що немає

Я писала їм що немає фінансів заплатити а вони мені таке прислали Ваше звернення було уважно розглянуто відповідальними співробітниками ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС", надалі - "Кредитодавець". За фактом розгляду, повідомляємо, що станом на 21.03.2019 року, Кредитодавець, на жаль, не може задовольнити Ваше прохання у зв'язку з недостатністю інформації. Тому пропонуємо, Вам, надати підтвердження викладених у Вашому зверненні фактів щодо погіршення фінансового стану тощо. Належним чином завірені копії підтверджуючих документів, пропонуємо надіслати на нашу поштову адресу:ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС", 01133, м. Київ, бульв. Лесі Українки, буд. 26, офіс 40. Смішні)))
Мені прийшов такий же лист

пришел мне ответ по кредиткассе (укркредит финанс который)
"
Нацкомфінпослуг з метою захисту Ваших прав, як споживача фінансових послуг, було направлено до Товариства вимогу про надання інформації та документів стосовно ситуації, яка склалася між Вами та Товариством.

Станом на дату написання листа запитувані документи та інформація від Товариства не надійшли, що унеможливлює розгляд порушених Вами питань по суті.

Вказане вище свідчить про вчинення Товариством правопорушення, зазначеного у пункті 2 частини першої статті 41 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, у вигляді неподання інформації.

У зв’язку із зазначеним, Нацкомфінпослуг складено акт про правопорушення, вчинені Товариством на ринку фінансових послуг.

Відповідно до частини сьомої статті 19 Закону України “Про ліцензування видів господарської діяльності”, контроль за додержанням ліцензіатами вимог ліцензійних умов здійснюють у межах своїх повноважень органи ліцензування шляхом проведення планових і позапланових перевірок відповідно до Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” з урахуванням особливостей, визначених цим Законом.

Враховуючи зазначене, з метою захисту Ваших прав, як споживача фінансових послуг, Нацкомфінпослуг звернулась до Державної регуляторної служби України (далі – ДРС) з приводу погодження проведення Нацкомфінпослуг позапланового заходу державного нагляду (контролю) Товариства.

За результатами розгляду справи про правопорушення та проведеного позапланового заходу державного нагляду (контролю) Товариства (у разі його погодження ДРС), Нацкомфінпослуг будуть прийняті згідно з чинним законодавством відповідні рішення, з яким Ви зможете ознайомитись на офіційному сайті Нацкомфінпослуг у рубриці “Рішення, прийняті за результатами розгляду справ про правопорушення, вчинені на ринках фінансових послуг”.

Пришел ответ Нацкомфина, суть в том, что я кредиткассе ничего не должна. Как мне теперь де
йствовать? написать в кредикассу, мол, закройте мне кредит? В личном кабинете ничего не изменилось

Пришел ответ Нацкомфина, суть в том, что я кредиткассе ничего не должна. Как мне теперь де
йствовать? написать в кредикассу, мол, закройте мне кредит? В личном кабинете ничего не изменилось
я бы копию письма ответа от нацкома отправила бы на их юридический адрес

Скільки часу чекали на відповідь

Назад
Угорі