Кредиткасса и письмо в нацкомфинуслуг

Скільки часу чекали на відповідь
Написала обращение на сайте Нацкома 24.04.2019 г., первый ответ был 17.05 (на почту пришло 20.05.2019) о том, что кредиткасса не предоставила документов, берут ещё 15 дней. А решение прислали уже сегодня, датировано 05.06.2019.

Написала обращение на сайте Нацкома 24.04.2019 г., первый ответ был 17.05 (на почту пришло 20.05.2019) о том, что кредиткасса не предоставила документов, берут ещё 15 дней. А решение прислали уже сегодня, датировано 05.06.2019.
Може маєте зразок листа .
Може маєте зразок листа .
В нацком.

Я, ПІБ, проживаю за адресою: …, електронна адреса: , маю кредитний договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «Укркредитфінанс».

Кредит був виданий на суму … грн., на даний момент тіло кредиту становить … грн., проте відсотки та пеня по кредиту були сплачені в сумі … грн., на даний момент додатково нараховані відсотки складають … грн., що складає …% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками на даний момент складає … грн). Таким чином, за весь час дії договору мною була виконана значна переплата. Звертаюсь до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір №... від ... р. (строк дії договору … днів), укладений між товариством з обмеженою відповідальність «Укркредитфінанс» та ПІБ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме пункту 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Дата ПІБ
Такой отправляла с их сайта, и приняли, и ответы направляют

Пусть документы лучше так надают,если не идут на уступки никакие.

А подавал уже кто-то в суд, о признание недействительным договор?

В ЛК больше нет долга, наверно, результат обращения в Нацком. Кто-нибудь пробовал взять справку о закрытии в кредиткассе?

А мені подзвонили і сказали що Закон про звернення громадян стосується лише державних служб і до них стосунку немає. Відповідей на моє звернення давати не будуть. В нацком написала в кінці травня. Чекаю що буде далі...

А мені подзвонили і сказали що Закон про звернення громадян стосується лише державних служб і до них стосунку немає. Відповідей на моє звернення давати не будуть. В нацком написала в кінці травня. Чекаю що буде далі...
Если морожусь от них, но нужно зайти в лк, они увидят что я там?

Если морожусь от них, но нужно зайти в лк, они увидят что я там?
Да, мне когда-то звонили и говорили, что я не просто не плачу, а вообще не думаю о долге, так как с такого-то числа даже не захожу в лк :lol:

есть ли вариант написать сначала по поводу остановки процентов в Нацком. выплатить "адекватную " сумму и закрыть займ и потом написать снова в Нацком по поводу пересчета оплат по всем кредитам, уже закрытым ?

судя по тому, как нацком требует доки с шараг, рассматривает поданные ими документы сквозь пальцы ... да и вообще, что им шараги шлют, какую ахинею иногда отписывают, то скоро народ просто разочаруется в нацкоме ...

сорри за оффтоп

Я, ПІБ, проживаю за адресою: …, електронна адреса: , маю кредитний договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «Укркредитфінанс».

Кредит був виданий на суму … грн., на даний момент тіло кредиту становить … грн., проте відсотки та пеня по кредиту були сплачені в сумі … грн., на даний момент додатково нараховані відсотки складають … грн., що складає …% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками на даний момент складає … грн). Таким чином, за весь час дії договору мною була виконана значна переплата. Звертаюсь до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір №... від ... р. (строк дії договору … днів), укладений між товариством з обмеженою відповідальність «Укркредитфінанс» та ПІБ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме пункту 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Дата ПІБ
Такой отправляла с их сайта, и приняли, и ответы направляют
Накатаю и я парочку.я конечно психанула на некоторые шарашки, но остались ещё такие где не психанула. А уже так надоело...

Не могу найти платежи по кредит-касса, написала им что бы прислали распечатку по займу. Пока тихо, на просьбу реструктуризации отказали((

Мені сьогодні надійшла відповідь від Нацкома, що порушень не виявлено в наданих ними документах. П..ц

Назад
Угорі