Кредитап прислал

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 186
  • Перегляди Перегляди 14K
Srochno perezvonite v kompaniyu dlya zakrytiya kredita.
0800603561 creditup.com.ua може хочуть закрити без %%%???
Меня они вообще повесилили, я давно так не смеялся!)
Screenshot_20200525-184415.webp

Не писав ! Десь через рік , потім два..там кілька пропозицій було!

та можуть і приїхати...мені ніхто не грозився !
Я нікого не лякаю, просто ділюся своїм досвідом )
Та й боятися когось немає сенсу , якщо ти розбираєшся в ситуації!
Не приедут, не надейтесь)

Не приедут, не надейтесь)
у мене якраз був ) читайте вище , я про це писав !
в понеділок у мене з ними апеляційний суд був !
Рішення вже знаю !
оновиться інформація на сайті судової влади , сюди закину справу !

у мене якраз був ) читайте вище , я про це писав !
в понеділок у мене з ними апеляційний суд був !
Рішення вже знаю !
оновиться інформація на сайті судової влади , сюди закину справу !
Кто у Вас был? Визитер от них?
Или вы о суде? Так про суды всем известно, что есть, на "судовой владе" все видят. Вы точно на моё сообщение ответили, а не кому-то другому?

А часто эта контора судится? Потому, что я что-то на Судовой их пропустила?

Кто у Вас был? Визитер от них?
Или вы о суде? Так про суды всем известно, что есть, на "судовой владе" все видят. Вы точно на моё сообщение ответили, а не кому-то другому?
і візитер, і суд...
я ж писав вище , читайте уважно...
там хтось писав про регіонального представника..і я відповів, що в мене він був...

і візитер, і суд...
я ж писав вище , читайте уважно...
там хтось писав про регіонального представника..і я відповів, що в мене він був...
Чем докажете? Ни у кого не было представителей кредит апа. А у Вас были. Хм(
"Уважно" можно читать, когда человек не пишет 451245-ый раз как всё плохо, а задаёт адекватные вопросы, "уважно" прочитав темы по данному мфо, да и сообщения в этой теме.... в том числе и мои(

Чем докажете? Ни у кого не было представителей кредит апа. А у Вас были. Хм(
"Уважно" можно читать, когда человек не пишет 451245-ый раз как всё плохо, а задаёт адекватные вопросы, "уважно" прочитав темы по данному мфо, да и сообщения в этой теме.... в том числе и мои(
я вже писав тут раніше про цю ситуацію, здається минулого року....навіть фото завантажував ...та й інші люди писала про те , що у них був їхній представник ...а де я писав . що все погано?! і я питання не задавав, а відповів всього навсього!

я вже писав тут раніше про цю ситуацію, здається минулого року....навіть фото завантажував ...та й інші люди писала про те , що у них був їхній представник ...а де я писав . що все погано?! і я питання не задавав, а відповів всього навсього!
А через який час до вас приїздив той представник регіональний? Бо мені теж написали, що готується виїзд регіонального представника ще 19 травня, але так нікого і не було... Мабудь пішки з Києва топають?

А через який час до вас приїздив той представник регіональний? Бо мені теж написали, що готується виїзд регіонального представника ще 19 травня, але так нікого і не було... Мабудь пішки з Києва топають?
И мне такое написали. Так что, теперь в гости ждать??? Я не готова?

Назад
Угорі