CreditUp Кредитап (Веллфін) оштрафовано і призупинено ліцензію

• Автор теми Автор теми Adios
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 3K
Національний банк України застосував до ТОВ "ВЕЛЛФІН" (ЄДРПОУ 39952398) захід впливу у вигляді тимчасового зупинення ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг, а саме на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. Крім того, фінансову компанію оштрафовано.
Такі рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 05 червня 2023 року. Рішення набирають чинності з 06 червня 2023 року.

Щодо тимчасового зупинення ліцензії

Водночас тимчасове зупинення ліцензії не звільняє фінансову компанію від виконання своїх зобов’язань за договорами, укладеними до дати набрання чинності рішенням про тимчасове зупинення ліцензії.

Щодо накладення штрафів

А якщо вони в мене на реструктиризації? То як діяти?

А що це означає??? Можна неплатити???
Хочу закрити їх бо найбільше тіло в них ((

призупинено, а не позбавлено
Якщо дослівно то не призупинив і не позбавив, а АНУЛЮВАВ (як на мене це синонім до позбавив, лишив), є ссилка на статтю, хочете в пп кину.

Якщо дослівно то не призупинив і не позбавив, а АНУЛЮВАВ (як на мене це синонім до позбавив, лишив), є ссилка на статтю, хочете в пп кину.
дослівно цитата в першому повідомленні теми, а там саме у вигляді тимчасового зупинення ліцензії

"Тимчасово зупинив". Яке анулювання?

1686595291626.webp

Назад
Угорі