Кредит в FinX. Кто попал?!

• Автор теми Автор теми Людмила
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 229
  • Перегляди Перегляди 39K
Діліться зі мною, куди звертаєтесь я теж буду писати туди. Чим більше скарг, тим кращий буде думаю рещультат?
Я теж хочу писати на них. А то розійшлися щось вони дуже.

И я хочу написать, делитесь опытом, кто уже на них писал. Спасибо.

Была две недели, оплатил. Теперь опять просрочка, и походу уже переплатил тело плюс страховка, а ещё платить и платить...

Діліться зі мною, куди звертаєтесь я теж буду писати туди. Чим більше скарг, тим кращий буде думаю рещультат?
З наступного тижня буду писати заяву в поліцію, а потім може і в прокуратуру піду. Треба хоч якось боротись з ними.

Мені ще урядову лінію порадили 15-45 номер. Бо нема ради, вчора зробила платіж, сьогодні знову звінки. Сказала, що більше платити нене буду!
Написала сьогодні на них в Нацком, правда не розумію чи пішло звернення, бо кидає на якусь сторінку з ієрогліфами і ще зайшла на урядовий портал, там все серйозніше зроблено, виклала свою ситуацію і фото прикріпила. Пробуйте і ви!

Останнє редагування:
Скажіть будь ласка, мені сьогодні прислали ось таку смс, що робити?
"В разі відсутності оплати боргу протягом 2-х днів, буде подано позов на відчуження частини Вашої сумісної власності.0675557306".

Якась нова лякалка, нічого вони не можуть тільки псувати життя. Чекайте на обліплений підїзд...
Спілкувалась з відділенням, де брала цей злощасний кредит. Все роблять не вони, то приїжають з Луцька. Треба платити і нічого не хочуть чути. Таке враження, що законодавство на них не розповсюджується, каже всеодно мене заставлять платити, а їх колектори дуже серйозні будуть приходити ще не раз і не лише бумажки ліпити, а ще з сусідами говорити будуть. І не бояться вони ні Нацкома, ні прокуратуру. Що мені робити з цим всемогутнім Фін х?

Останнє редагування:
Якась нова лякалка, нічого вони не можуть тільки псувати життя. Чекайте на обліплений підїзд...
Спілкувалась з відділенням, де брала цей злощасний кредит. Все роблять не вони, то приїжають з Луцька. Треба платити і нічого не хочуть чути. Таке враження, що законодавство на них не розповсюджується, каже всеодно мене заставлять платити, а їх колектори дуже серйозні будуть приходити ще не раз і не лише бумажки ліпити, а ще з сусідами говорити будуть. І не бояться вони ні Нацкома, ні прокуратуру. Що мені робити з цим всемогутнім Фін х?
Я думаю що проблема у тому, що кредит брався на відділенні, і є підписи. Ось вони цим і маніпулюють. А під'їзд мені вже обклеювали

У парня был там кредит.
Пришли к нему через 5 дней просрочки две шмоньки 20 лет
Обклеяли весь подъезд и пришли к нему по прописке
Открыла бабушка его и послала нахрен.
В тот момент когда они пришли к бабушке у неё в гостях был отец моего парня
Ну вот они его дождались и выследили куда он пойдет
И таким образом нашли его родителей
И у него все расклеяли
Фин х был вторым кредитом , который он взял
И я пошла с ним тогда
Меня даже пригласили на работу
Я тогда и не подозревала что это за хрень собачья...
Пошла на пару часов на стажировку
И это было не очень приятный опыт

У меня там просрочка 18 дней кидаю каждый день по 200 грн,а сумма задолженности не уменьшается(короче угрожают))руководитель отделения предложила обратится в банк спермы и слегка была послана .....
Захотелось сделать коктейль и поехать"зажечь")
Представили реструктуризацію кредиту 30 днів прострочки,міркую що робити?!

Останнє редагування:
В фін x сума щоб закрити досрочно така сама як і не досрочно:pravila::cray:

У меня там просрочка 18 дней кидаю каждый день по 200 грн,а сумма задолженности не уменьшается(короче угрожают))руководитель отделения предложила обратится в банк спермы и слегка была послана .....
Захотелось сделать коктейль и поехать"зажечь")
Представили реструктуризацію кредиту 30 днів прострочки,міркую що робити?!
За реструктуризацію сказали, що треба ще 1000грн заплатити, щоб її оформити?
Мені цього тижня прийшов лист (з цього і треба було починати, а не обклеювати під'їзд), що підозрюють мене в шахрайстві, що готова на мене заява в прокуратуру. 11000 заплатила з 6500, ото шахрайка. Писала місяць тому в Нацком на них, ще відповіді нема.
Вже прийшла відповідь з Нацкому, але я не дуже щось зрозуміла. Купа статей, пунктів законів, лише вкінці зрозуміла, що якщо я вважаю, що мої права порушені, то можу звернутись в поліцію або до суду...
Треба буде викласти цей лист, може хтось більш компетентний або юристу показати.

Останнє редагування:
Фін ікс брали в мене рахунок на заробітну картку,по дурості ходила в банк брала цю довідку і віддала їм. Порадьте,чи можу я закрити цей рахунок, і відкрити новий? Чим я можу аргументувати чому закриваю і хочу відкрити новий? Чи нададуть новий рахунок?
Не маю змоги їм платити щотижня 670.00грн

Фін ікс брали в мене рахунок на заробітну картку,по дурості ходила в банк брала цю довідку і віддала їм. Порадьте,чи можу я закрити цей рахунок, і відкрити новий? Чим я можу аргументувати чому закриваю і хочу відкрити новий? Чи нададуть новий рахунок?

Я так розумію, що рахунок картковий.Отже, берете і кажете, що загубили або вкрали карту, і Ви переробляєте нову.Все просто.

Я так розумію, що рахунок картковий.Отже, берете і кажете, що загубили або вкрали карту, і Ви переробляєте нову.Все просто.
Картку я і так переробила. Я надала розрахунковий рахунок. На який отримую заробітну плату
Дуже чекаю відповіді?)))(((((()))

Я надала їм право при зміні зар, картки знімати кошти з роз, рахунку. .... Хоча..
Я запуталась

Я надала їм право при зміні зар, картки знімати кошти з роз, рахунку. .... Хоча..
Я запуталась
Розрахунковий рахунок - це рахунок організації.Як вони можуть знімати звідти кошти ?
Хоча в нашій державі вже не знаєш напевно нічого.

Отож ,?для чого вони його вимагають при оформленні займів

Назад
Угорі