pepe42
Читач
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
pepe42 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
тільки тобі чи всім близьким?Мені названюють, но я не спілкуюсь
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
тільки тобі чи всім близьким?Мені названюють, но я не спілкуюсь
Поки мовчать хзтільки тобі чи всім близьким?
Всегда можно воспользоваться поиском по форуму)Отримав тыльки що таку СМС:
"Ви не сплатили позику! Ваш договір в компанії MYCREDIT ТОВ«1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ», передано в ТОВ "КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ" згідно договору доручення №001-020120 від “02” січня 2020 р. Адреса м. Київ, вул. Липківського 45, телефон 0634927755"
Що це за шнирі, не підскажете
Я дико вибачаюся, шукав, аое нічого не найшов.Всегда можно воспользоваться поиском по форуму)
Очередные гарнитуроголовые...Отримав тыльки що таку СМС:
"Ви не сплатили позику! Ваш договір в компанії MYCREDIT ТОВ«1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ», передано в ТОВ "КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ" згідно договору доручення №001-020120 від “02” січня 2020 р. Адреса м. Київ, вул. Липківського 45, телефон 0634927755"
Що це за шнирі, не підскажете

Это похвально. Любые средства хороши. Но суды ставят точку в данных спорах и это главное.)))Зайти я готовий у даному питанні далеко. Вже і так строчу на них скарги повсюду, у поліцію, омбудсмену, НБУ, на гарячу урядову лінію, і так далі. Так що я готовий боротися з підорами до останнього.
Статутный капитал мощный)Повна назва
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ"
Адреса
Україна, 03035, місто Київ, ВУЛИЦЯ МИТРОПОЛИТА ВАСИЛЯ ЛИПКІВСЬКОГО, будинок 45
Дата заснування
04.11.2019
Директор
Постол Тетяна Олександрівна
Стан
зареєстровано
Код ЄДРПОУ
43328894
Статутний капітал
1 000 грн.
Основний вид діяльності
82.20 Діяльність телефонних центрів
З кведа виходить, що тупо звонілки.
Телефон купили)Статутный капитал мощный)
Относительно безобидные зверушки. Пару-тройку звонков и смс, окружение не торбили.Пришла смс, что MYCREDIT скинул долг в "ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОШЮШЕНЛЗ" . Кто с ними сталкивался? В списке не нашел тут вродь как.
Я на их просрочку выхожу 3числа?Только что пришла смс ( не могу сбросить скрин старенький телефон)ВАШ ДОГОВІР В КОМПАНІЇ МYCREDIT ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" перед ано в ТОВ КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ ЗГІДНО ДОГОВОРУ ДОРУЧЕННЯ №...... від 02 січня 2020 р. тел...... Просрочка сегодня 1 день, день оплаты 19.08.21, что это значит кто знает ?