Кому верить?! Адвокаты отказались браться за дело

• Автор теми Автор теми Roman1389
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 4K
та да, я еще тот стягиватель.
как приду к человеку, и как давай стягивать, да еще и в три раза больше чем все.

а все почему? а потому, что корпоративная этика разная
Да ну о чем ты говоришь...

А ви хотіли б щоб вас безкоштовно захищали?))) Наївний який)
Бесплатно и чтобы выиграли

Тарас: даёт бесплатно консультации, анализирует дела и помогает (бесплатно)
Люди: фи, денюжку за роботу хочет, ужс какой 😂😂😂
Возмутительно

Вірити тим трьом. Якщо четвертий це Тарас, то він з вас стягне в три рази вищу ціну чим в інших ( 10 тис ) і результат швидше за все буде негативний, оскільки методи захисту у всіх ідентичні з невеликими розбіжностями, а от по корпоративній етиці не всі одинакові
Вы с Евлампией не родственники случайно,не?

Ого скільки вас набігло ) Чому на цьому форумі не можна писати правдиві відгуки про юристів ? А тільки позитивні ?

Ого скільки вас набігло ) Чому на цьому форумі не можна писати правдиві відгуки про юристів ? А тільки позитивні ?
можна)))
якщо вони правдиві.
вам же вже все розписали, і не один раз Негативний відгук Тарас ( Tarass )

а ось створювати клони, на форумі, як раз заборонено

от цього не потрібно, ви не відмовляєтесь від жодної справи, нехай топікстартер відпише , тоді ясно буде

От не розумію людей )
Таке як хтось насильно заставляє співпрацювати з тим чи іншим адвокатом, чи як це працює в них(людей)😅

Залежить від суми позову. Якщо сума космічна то можна спробувати хоча б частково знизити хотєлки контори. Якщо ж сума 20-30к то я думаю не варто, краще спробувати домовитися з самою конторою без суду
Та блін,тут палка з двох кінців.Якщо тіло було 2-3 тисячі,а хочуть 20-30,я б судилася.Це особисто моя думка.

Я той самий адвокат про якого мало відгуків)))

Щодо "Іннова" - да, вони дійсно дещо посилили позовну роботу та стали відноситись до неї відповідальніше...

Але! Одну деталь (і дууууже важливу доречі) вони так і не виправили оскліьки її виправити вже неможливо.

Проте, колеги цей недолік не помітили (нажаль або на щастя) або вважають його ненастільки важливим, хоча існуюча судова практика вказує на цей недоілк як на залізобетонну підставу для відмови у позові.

У кожного адвоката, юриста свої погляди на ту чи іншу справу, а також відіграє роль досвід з тою чи іншою конторою, кейси, навантаженість спеціаліста. На форумі тільки перевірені юристи і що тут на форумі, що в телеграм каналі купа відгуків і кейсів, тим паче по Іннова Фінанс. Ви це вивчали? І також момент: ніякий хороший адекватний профі-спеціаліст ніколи не буде давати гарантії, а той хто це робить - шахрай. Бо все також і від судді залежить, в тому числі, і від інших моментів по справі). Якщо 4 адвокат сказав, що можна спробувати і тим паче я бачила у нього чудові кейси по Іннова, то значить в нього конкретно на Іннова свій погляд і по-своєму загострене око. І при виграші справи можна повернути кошти, витрачені на правову допомогу. Або ризикуйте, або домовляйтесь з конторою напряму, не забудьте проаналізувати чи варте воно все дійсно. Але якщо, як сказали, до прикладу, тіло 2-3к, а хочуть 30к, то думаю вже краще ризикнути і не годувати їх всіх. Думайте

А який сенс винних шукати? Щоб що? Наказати? Не розумію...
нет, искать виновных в своих же проблемах, дабы построить из себя бедолагу-жертву, тем самым психологически разгрузить себя)) только это инфантильная позиция человека, который не умеет брать ответственность за свою жизнь и отвечать за свои же поступки и ошибки

Назад
Угорі