Допоможу кому потрібно з судом

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 706
є адвокати, які працюють не один десяток років, але специфіки кредитних справ не знають і не бачать тих підстав захисту, які є у справі. Тому все питання в тому, щоб заглибитись і витратити час на цю сферу, навіть якщо пів року.

тут є користувачі, які активно за певного адвоката на форумі )) і це видно, тому самі розумієте
Перший мій досвід з судом, в мене був суд коштів не було я тоді ще не робив юристом, досвіду не було вирішив сам себе захистити, і все вийшло)

Людина публічно пропонує свої послуги і якщо їй не вистачає наснаги й розуму довести свої вміння, якщо не результатами, то хоча б гідним рівнем дискусії, замість цього істерика, то чому потенційні клієнти не повинні цього бачити?
Якщо Ви маєте бажання захищати почуття недолугих, то я ні)
Ви б краще книжки почитали, чим ображати людей, гарного вам вечора😂

Людина публічно пропонує свої послуги і якщо їй не вистачає наснаги й розуму довести свої вміння, якщо не результатами, то хоча б гідним рівнем дискусії, замість цього істерика, то чому потенційні клієнти не повинні цього бачити?
Аа, все зрозуміло, я прочитав що ви всіх ображаєте в мене питання відпали у вас синдром АРО, на це не потрібно ображатися, вибачаюсь

Останнє редагування:
Ви б краще книжки почитали, чим ображати людей, гарного вам вечора😂
Ви б краще статус придбали, якщо не готові безкоштовно отримувати юридичний досвід
А то не зовсім зрозуміло, чому люди повинні платити за Ваші експеременти, а Ви за можливість практикувати, ні?

Ви б краще статус придбали, якщо не готові безкоштовно отримувати юридичний досвід
А то не зовсім зрозуміло, чому люди повинні платити за Ваші експеременти, а Ви за можливість практикувати, ні?
Гарного вечора, лікуйтесь

Останнє редагування:
Ваша поведінка - це обзивати людину недолугою, як і ось ці спроби дискредитувати будь-кого, навіть зараз мене, що типу захищаю недолугих, вони не повинні мати місця. Але у кожного свої моральні принципи і кожен діє в межах тих принципів
Ваша оцінка моєї поведінки це Ваша особиста суб'єктивна думка, в той час, коли є об'єктивна реальність, така, як наприклад, правила форуму. І до тих пір поки адміністрація форуму не вбачає в моїй поведінці їх порушення, не бачу проблем.
Немає потреби нікого дискредитувати, всі самі себе чудово проявляють, хто має очі, той побачить))

Ваша оцінка моєї поведінки це Ваша особиста суб'єктивна думка, в той час, коли є об'єктивна реальність, така, як наприклад, правила форуму. І до тих пір поки адміністрація форуму не вбачає в моїй поведінці їх порушення, не бачу проблем.
Немає потреби нікого дискредитувати, всі самі себе чудово проявляють, хто має очі, той побачить))
я думаю, що суб*єктивна буде у кожного , хто це почитає і не знаю, навіщо Ви себе в такому світлі виставляєте, але ж кожному своє

Розумію і не ображаюсь) я вирішив цей пост написати, можливо в когось грошей нема, а так як в мене є досвід хоча б і не такий як в вас наприклад, але трохи є, чому б і не допомогти людині, мені коли пишуть я зразу пишу якщо є кошти краще юриста з сайта взяти, в якщо ні, допоможу чим зможу)
все вірно, не зважайте, ніхто не народжується з вмінням, воно здобувається. Доводити його таким ось, які публічно спеціально цькують - то не варте того

я думаю, що суб*єктивна буде у кожного , хто це почитає і не знаю, навіщо Ви себе в такому світлі виставляєте, але ж кожному своє

все вірно, не зважайте, ніхто не народжується з вмінням, воно здобувається. Доводити його таким ось, які публічно спеціально цькують - то не варте того
можливо через своє упереджене ставлення до мене, Ви не помічаєте, як Ваш "підзахисний" дозволяє собі не менш образливу поведінку на мою адресу, в якому світлі це виставляє Вас? байдуже, що він не правий, аби до мене присіпатися?
чи Ви вважаєте нормою його небажання дотримуватись, як мінімум, правил форуму, як максимум, принципів тієї ж моралі, про яку Ви пишете.
я ще раз повторюю своє запитання, чому люди повинні платити за його експеременти, а він за можливість практикувати, ні?

можливо через своє упереджене ставлення до мене, Ви не помічаєте, як Ваш "підзахисний" дозволяє собі не менш образливу поведінку на мою адресу, в якому світлі це виставляє Вас? байдуже, що він не правий, аби до мене присіпатися?
чи Ви вважаєте нормою його небажання дотримуватись, як мінімум, правил форуму, як максимум, принципів тієї ж моралі, про яку Ви пишете.
я ще раз повторюю своє запитання, чому люди повинні платити за його експеременти, а він за можливість практикувати, ні?
в мене до вас взагалі ніякого ставлення немає, ні упередженого, ні якось іншого. І не треба гучних заяв типу "сплати за експерименти". Там, де у досвідчених адвокатів не вийшло по суду допомогти - то з таким самим успіхом можна говорити, що людина сплатила за "експеримент". І так можна перекидатись фразами до безкінечності, тільки мені це не цікаво, отже, не буду

Останнє редагування:
в мене до вас взагалі ніякого ставлення немає, ні упередженого, ні якось іншого. І не треба гучних заяв типу "сплати за експерименти". Там, де у досвідчених адвокатів не вийшло по суду допомогти - то з таким самим успіхом можна говорити, що людина сплатила за "експеримент". І так можна перекидатись фразами до безкінечності, тільки мені це не цікаво, отже, не буду
саме тому Ви зайшли в тему, щоб зробити мені зауваження за коментар, який містив цілком логічне запитання, яке чомусь стало дискредитацією, а не констатацією факту
саме тому, другим повідомленням Ви дали йому характеристику моїх дій на форумі
саме тому, обираєте не помічаєте образливу поведінку Вашого підзахисного
саме тому, ніби не розумієте різницю між програв досвідчений і початківець на першому десятку справ
саме тому ігноруєте запитання про платність

наступного разу, коли захочете показати себе в гарному світлі, спробуйте зробити це не за мій рахунок і не на фоні спроби заробітку людини з сумнівною некомпетентністю під виглядом благих намірів))

Назад
Угорі