Apolo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 186
- Реакції
- 60
- Бали
- 1825
Apolo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перший мій досвід з судом, в мене був суд коштів не було я тоді ще не робив юристом, досвіду не було вирішив сам себе захистити, і все вийшло)є адвокати, які працюють не один десяток років, але специфіки кредитних справ не знають і не бачать тих підстав захисту, які є у справі. Тому все питання в тому, щоб заглибитись і витратити час на цю сферу, навіть якщо пів року.
тут є користувачі, які активно за певного адвоката на форумі )) і це видно, тому самі розумієте
Ви б краще книжки почитали, чим ображати людей, гарного вам вечораЛюдина публічно пропонує свої послуги і якщо їй не вистачає наснаги й розуму довести свої вміння, якщо не результатами, то хоча б гідним рівнем дискусії, замість цього істерика, то чому потенційні клієнти не повинні цього бачити?
Якщо Ви маєте бажання захищати почуття недолугих, то я ні)
Аа, все зрозуміло, я прочитав що ви всіх ображаєте в мене питання відпали у вас синдром АРО, на це не потрібно ображатися, вибачаюсьЛюдина публічно пропонує свої послуги і якщо їй не вистачає наснаги й розуму довести свої вміння, якщо не результатами, то хоча б гідним рівнем дискусії, замість цього істерика, то чому потенційні клієнти не повинні цього бачити?
Якщо Ви маєте бажання захищати почуття недолугих, то я ні)
Останнє редагування: