Neo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 19326
- Рішення
- 3
- Реакції
- 48024
- Бали
- 6490
Neo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я вам співчуваю! Сама хочуУ меня больше 30 Ти займов, у мужа шт 15 и у мамы.... Влезли так влезли. Пока давали мы и брали перекрывать долги. За пол года такая сумма вылезла.... Что страшно пересчитывать. Просрочка самая большая месяц. Страшно представить что будет когда все кредиты продадут... Хоть землянку копай....
Я пишу реальні речі і кидала скріни не одноразовою,і тут на форумі є безліч історій на які варто звернути увагу,якщо я висловлюю свою думку то має на неї повне право так само як і ви на свою!Вы пишете не реальные вещи, а описываете свои страхи (они могут сделать то-то и то-то) и делитесь гипертрофированной реакцией на события из вашей жизни. При этом совершенно не пытаетесь как-то изменить ситуацию - ни реально (вам предложили помощь, но вы ее не приняли), ни психологически, ни эмоционально.
В результате возникает ощущение, что ваша основная цель сеять вокруг себя панику. Ну, или вы любитель моно-драм и повышенного внимания к себе. Или все вместе.
Дякую ...Я вам співчуваю! Сама хочу
Я пишу реальні речі і кидала скріни не одноразовою,і тут на форумі є безліч історій на які варто звернути увагу,якщо я висловлюю свою думку то має на неї повне право так само як і ви на свою!
Я Якраз і хочу і стараюсь змінити ситуацію навколо мене щоб через мене не страждали інші...Вы пишете не реальные вещи, а описываете свои страхи (они могут сделать то-то и то-то) и делитесь гипертрофированной реакцией на события из вашей жизни. При этом совершенно не пытаетесь как-то изменить ситуацию - ни реально (вам предложили помощь, но вы ее не приняли), ни психологически, ни эмоционально.
В результате возникает ощущение, что ваша основная цель сеять вокруг себя панику. Ну, или вы любитель моно-драм и повышенного внимания к себе. Или все вместе.
Спасибо. Буду писать в нац ком. Спасибо форуму, я тут несколько дней, но аж на душе легче немного сталоИзучите форум.тут есть очень много дельных советов. Главное не впадать в панику.и стараться мыслить рационально ! Не все на самом деле так страшно. не все коллекторы хуже МФО.(бывает и наоборот) Изучайте свои права. Законы.Статьи которыми пугают и т.д.
Яким чином? Ви до СБУ вже звернулись?Я
Я Якраз і хочу і стараюсь змінити ситуацію навколо мене щоб через мене не страждали інші...
Звернулась,і не тільки....Яким чином? Ви до СБУ вже звернулись?
Друг мамы тс сказал, шо только там и помогут... Она соберает материалы для дела...Причем тут СБУ? ))))
При тому що вони відслідковують місцезнаходженняПричем тут СБУ? ))))
Розповідайте детальніше! Як і про погрози...З
Звернулась,і не тільки....
Друг мамы тс сказал, шо только там и помогут... Она соберает материалы
Друг мамы тс сказал, шо только там и помогут...
Mari.U, і що? СБУ не займається такими речами.
Ще можете написати в ООН чи ЮНЕСКО.
Джулька розкажіть краще про себе побільше,яка ви грамотна і які дії зробили ви крім того щоб кухкудахкати тут!Розповідайте детальніше! Як і про погрози...
Що Вам відповіли?
Попрошу не оскорблять людей!!Джулька розкажіть краще про себе побільше,яка ви грамотна і які дії зробили ви крім того щоб кухкудахкати тут!
Post automatically merged:
Я тут більше нікому і нічого розказувати не збираюсь! Гірше калів...
СБУ взагалі нічим не займаєтьсяMari.U, і що? СБУ не займається такими речами.
Ще можете написати в ООН чи ЮНЕСКО.
Це її імяПопрошу не оскорблять людей!!
Занавес!Джулька розкажіть краще про себе побільше,яка ви грамотна і які дії зробили ви крім того щоб кухкудахкати тут!
Я тут більше нікому і нічого розказувати не збираюсь! Гірше калів...
Нехай Джулька не умнічає і відповідає на питання які стосуються їїПопрошу не оскорблять людей!!
Люди разговаривают а не кудкудахтают как вы выразились.!!Та ви що?
СБУ взагалі нічим не займається
Це її імя