Коллекторы Финпротект навели шороху. Можно на них в суд подать?

• Автор теми Автор теми Yuliya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 216
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Щоооо???????Та для чого мені Ваш форум і будь що показувати вам ,це смішно і низько!!!!Може вам ще й копію паспорта сюди скинути ?
Post automatically merged:

Ойййй.....Джулька,иди пей кофе
Да он наш!!! И тут каждый подставит плечо в трудную минуту. Каждый по своему!. Если вы хотите страдать в сторонке ваше право. Смотрите дальше страшные ролики.

Типа про коллекторов:
69873618_1293668187467672_6593075743423463424_n.jpg

Я не буду і не зобов'язана тут нічого нікому доказувати,а якщо і щось скидати то тільки в лс,те що оскорбляють мене на це ніхто не дивиться!

Да он наш!!! И тут каждый подставит плечо в трудную минуту. Каждый по своему!. Если вы хотите страдать в сторонке ваше право. Смотрите дальше страшные ролики.
Нехай вам буде стидно за таку вашу підтримку!Бог вам суддя!

Цель данного персонажа - дискредитация форума

Це вже не перший випадок тут що людина описує свою проблему а її ще потім калом називають,це жах ...У вас тут угрупування старічків які принижують ,цькують усіх хто висловлює свою думку і переживання

Це вже не перший випадок тут що людина описує свою проблему а її ще потім калом називають,це жах ...У вас тут угрупування старічків які принижують ,цькують усіх хто висловлює свою думку і переживання
У нас тут и выездная группа есть!

Багато людей тут замість підтримки ще більше угнітають не вірять їм і це все виглядає як не форум допомоги боржника а форум калів

:попкорн: как интересненько.... а направить весь свой праведный гнев на звонилок,писалок и колажеделок вы не пробовали,@Mari.U?? вообще всё ваше поведение алогично! Перед угрозами вы беспомощны, а протянутую руку помощи отгрызли за считанные секунды...:facepalm:

Необоснованно.
(это о вашем заявлении)

У нас тут и выездная группа есть!
Ну звичайно! Я і не сумнівалась

:попкорн: как интересненько.... а направить весь свой праведный гнев на звонилок,писалок и колажеделок вы не пробовали,@Mari.U?? вообще всё ваше поведение алогично! Перед угрозами вы беспомощны, а протянутую руку помощи отгрызли за считанные секунды...:facepalm:
Ви дістали вже....угрупування у вас тут шакалів а не допомоги...немає ні підтримки ні розуміння ні жалості тут

Ви налітали на мене довго тут ....ось я виговорилась...помошніки

Багато людей тут замість підтримки ще більше угнітають не вірять їм і це все виглядає як не форум допомоги боржника а форум калів
Этот форум помог многим. И то что вы говорите чисто ваше мнение.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі