Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Віруситься в тік тоці

В 2021 такаж ситуація...такі хмарочоси пообіцяли((також ніколи було))) а зараз в тік тоці співають пісні і типа юристи надають консультації, то таке!!В 2019,коли я ще варилась в МФО та шукала вихід,хотіли розвести мене для початку на 6 тисяч. Обіцяли банкрутство. Здалось дивним,що я разів зо три переносила розмову,то на роботі була,не могла говорить,то щось заважало,а вони звонили тоді,коли я говорила. Число в число. Навіть в визначений час. Гнались за клієнтом.
Коли я відмовилась,то почались погрози в вайбер,що донесуть інформацію про небажання співпрацювати кредиторам .
Закінчилось ігнором і відчепились
І в 24 теж обіцяють,нічого не змінюється . Якщо працюють,то клієнтів мають. От і хочеться донести новеньким,щоб не звертались до нихВ 2021 такаж ситуація...такі хмарочоси пообіцяли((також ніколи було))) а зараз в тік тоці співають пісні і типа юристи надають консультації, то таке!!
дурять кого знайдуть(((нажаль!І в 24 теж обіцяють,нічого не змінюється . Якщо працюють,то клієнтів мають. От і хочеться донести новеньким,щоб не звертались до них
А до кого краще звернутись з таким питанням?І в 24 теж обіцяють,нічого не змінюється . Якщо працюють,то клієнтів мають. От і хочеться донести новеньким,щоб не звертались до них
накопичувати гроші і домовлятися з МФО.А до кого краще звернутись з таким питанням?
До людей з форуму, вони не мають ніякої матеріальної користі за свої поради, а їх поради - це найцінніше що може бути в випадку боргів.А до кого краще звернутись з таким питанням?
Читати форумА до кого краще звернутись з таким питанням?
С каким именно? С закрытием кредитов - однозначно к кредитору. Левые конторы не помогут. Проверено 100500 раз.А до кого краще звернутись з таким питанням?
Нет.Юридичні фірми не допоможуть з закриттям тіла кредиту без нарахування процентів і штрафів?
Не думаю. Это обычная практика.В компанію Bezcreditov,на сайті я купила послугу якою не скористалася,захотіла повернути кошти ,вони прислали цей документ щоб заповнити ,ще паспорт і код скан копію скинути до заяви ,я переживаю чи вони не використають мої дані !