Хтось переплюнув)) більше 100000 одними тілами!!!

Людина написала що по курила?Якісь не понятливі ваще.
файнр покурив, шо правда то не гріх...
чому на форумі більшість представниць красивішої статі?
Це взагалі бомбезний варіант,на жаль що не для вас.
А що краще, що порадете ви

файнр покурив, шо правда то не гріх...
чому на форумі більшість представниць красивішої статі?

А що краще, що порадете ви
Я б порадила не викидати гроші в нікуди.А закривати на лояльних для вас умовах.Які з часом кожне МФО запропонує.Тим більш,що ваш заробіток дозволяє.Платити по 2 тис.пролонгацій на тиждень сну,ну так собі затія.

Ні, спонтана цікавість через уважнісь
і написав ж покурив файно
Читайте розділи по вашим МФО,і вирішуйте кого першого закривати,хто може почекати.Але забудьте слово пролонгація.Це не вихід.Удачі вам.❤️

Я б порадила не викидати гроші в нікуди.А закривати на лояльних для вас умовах.Які з часом кожне МФО запропонує.Тим більш,що ваш заробіток дозволяє.Платити по 2 тис.пролонгацій на тиждень сну,ну так собі затія.
блін я походу дуже файно покурив,меня терзают смутное сомнения
Ну реально виглядає дивно якось

А як найшли форум?
Коли не стало зп щоб погасити всі кредити які взялись минулого місяця, плюс взялились ще одні щоь пролонгувати ті на які не вистачило зарплати(не читав я тоді форуму) і так ще один місяць
І от я з Вами

Коли не стало зп щоб погасити всі кредити які взялись минулого місяця, плюс взялились ще одні щоь пролонгувати ті на які не вистачило зарплати(не читав я тоді форуму) і так ще один місяць
І от я з Вами
А читати коли почали?

І от я з Вами
Так ви ж пишете що у вас було багато пролонгацій.А кредити брались в минулому місяці?Короче,читайте форум.Бо у вас все так заплутано.

Що саме вам дивно?
В перші ж хвилини троє (вибачаюсь як що обіжаю когось чимось) на перший погляд жінок там чи дівчат не суть наполягають впрямому сенсі забити на все мінімум пару місяців
Тільки наголошую мені так здається бо файно....

В перші ж хвилини троє (вибачаюсь як що обіжаю когось чимось) на перший погляд жінок там чи дівчат не суть наполягають впрямому сенсі забити на все мінімум пару місяців
Теми на форумі читали?

Ну не хочете,справа ваша.Несіть кошти в МФО,а ваші борги при цьому будуть тільки рости.Ми не закликаємо "забити".А вирішувати проблеми,з найменшими витратами.

Теми на форумі читали

То для такого читача в вас ще міцні нерви....інші тут майно переписують ...і з життям прощаються.....чи квартири продають ...
На мою думку нерви це основа здоров'я ну звісно в парі щ міцним хребтом, можна навіть і на харчуваня бідзабити)))
Хотя в мене ще все в переді за два роки користаванями мікро позиками в мене пеших дві години заборгованості це завтра перші дзвіки почнуться...
Прорвемось, форум в підримку разом можна й тата бити))
Ну

На мою думку нерви це основа здоров'я ну звісно в парі щ міцним хребтом, можна навіть і на харчуваня бідзабити)))
Хотя в мене ще все в переді за два роки користаванями мікро позиками в мене пеших дві години заборгованості це завтра перші дзвіки почнуться...
Прорвемось, форум в підримку разом можна й тата бити))
Ну
Не переконали?

Forza 9000
SoS 6500
Tengo 7000
CashBerre 7500
KfUA 6500
Є гоші 12000
УкрПозика 10000
Алекс 5000
Selfi 4500
Zecredit 10000
Credit+ 5500
Мy credit 9000
Na vse 10000
Maniveo 23000
Може щось забув а нє впевнений щось заьув...
Покищо прострочки тільки в "na vse" може трошки більше години приблизно))
У кожного своя історія, довго писати короче так сталось... багато пролонгацій ще більше попередньо закритих позик. Відразу думав шо в повній сраці, зразу щось напрягало, вплоть до позбавлення сну і втрату апетиту(((
А так шось сів покурив і тут мене попустило, працюю не офіційно, з майна палатка зі спальником тай гітара плюс рюкзак" я так зрозумів з батківського будинку де я тільки приписаний ніц не світить"
Будем якось розгрібати, постараюсь імформувати по ходу розвитку подій
to be continued)))
Я переплюнула))) Почти в 2 раза)

Назад
Угорі