Хтось переплюнув)) більше 100000 одними тілами!!!

:facepalm::facepalm: як немаєш куди гроші подіти, відправ краще на благочинність.
Доречі про "пролонгації" якраз тут пишуть зальотні пітушки, типу так як ти зараз. Тому краще так не писати
По перше когутики... когутики!!!
сам ти пітушок

Давайте пропьем сумму пролонгации? И нам весело, и деньги не в задницу.
22 числа закінчується срок
До першого числа пролонгувати, менше гемору вроді
От тільки я шото не поняв як в них пролонгують, тіпа шось в послідній день буде сума для пролонгації шо за хрень

От тільки я шото не поняв як в них пролонгують, тіпа шось в послідній день буде сума для пролонгації шо за хрень
Вы отдаете себе отчёт, что пролонгации - тупо деньги в детородный орган?

В ви все ж таки гоните ....і ніякий ви не новачок.....продовжуйте

А тут легше....бо ви в мене і так вже під прицілом.
Вибачайте як шо шо, но я нікого негарно не обзивав
хіба шпіонка чи агентка в жартівливому клющі рівняється з "пітушком"!?

Ви що на форумі робите?Вам поговорити треба ,чи вирішити питання які вас цікавлять стосовно мфо?

Цель пролонгации обозначьте, плиз. Очень интересно.

Я тебе не обзивав, а охарактеризував твою писанину, тому думай трохи головою
Вибач і я не хотів, я ще не розумію хто мені пеше комк я, тут не зовсім розумію механіку форому

Вибач і я не хотів, я ще не розумію хто мені пеше комк я, тут не зовсім розумію механіку форому
От для початку уважно почитай форум, тут для тебе багато потрібної інформації

Forza 9000
SoS 6500
Tengo 7000
CashBerre 7500
KfUA 6500
Є гоші 12000
УкрПозика 10000
Алекс 5000
Selfi 4500
Zecredit 10000
Credit+ 5500
Мy credit 9000
Na vse 10000
Maniveo 23000

Пф. Да я фонд школы, в фонд класса и по текущей оплате за свет и зимний газ (автономное отопление. частн. сектр) больше должен )))

Та не....це гра така....,,повеселюсь,, називається.
Ви не зрозуміли
Пролонгацію тільки на єгроші ті єба##і
12тисяч маю повернутм 22.08. А вже 1.09 буду мати всі 12 тисяч для повного погашеня, решту будуть рости як на дріжджах)) про пролонгацію вже не йдеться
Хотя є там якісь контори що я пролонгую за 800гр на 30 днів кредит тілом більше пяти тисяч, 8соток це робочий день може півтора як нема охоти, тоже рахую кращим варіантом

Ви не зрозуміли
12тисяч маю повернутм 22.08. А вже 1.09 буду мати всі 12 тисяч для повного погашеня, решту будуть рости як на дріжджах)) про пролонгацію вже не йдеться
Хотя є там якісь контори що я пролонгую за 800гр на 30 днів кредит тілом більше пяти тисяч, 8соток це робочий день може півтора як нема охоти, тоже рахую кращим варіантом
Це взагалі бомбезний варіант,на жаль що не для вас.

Ви не зрозуміли
А що Єгроші страшні?

Назад
Угорі