Хтось переплюнув)) більше 100000 одними тілами!!!

Сейчас немного забейте на займы.Через время будут предлагать закрыть за тело ,тогда и будете постепенно закрывать их.Читайте форум.На все вопросы найдёте ответы.
Мне их моих 20 мфо, только одни предложили закрыть за тело,спустя 8 месяцев просрочки..Уже сделали 2 ИНН и один банк подал в суд.Ато я смотрю тут многие про тело кредита говорят и ждут.

Мне их моих 20 мфо, только одни предложили закрыть за тело,спустя 8 месяцев просрочки..Уже сделали 2 ИНН и один банк подал в суд.Ато я смотрю тут многие про тело кредита говорят и ждут.
Симку меняли?
Всё индивидуально.
Reward, некоторые почти все за тело закрывают.Другие забивают и решают вопрос через суды.У всех стратегия своя.

Симку меняли?
Всё индивидуально.
Reward, некоторые почти все за тело закрывают.Другие забивают и решают вопрос через суды.У всех стратегия своя.
У меня стратегия была закрыть за тела,но никто не предлогал.Симку ясное дело сделал новую,но старая лежит в старом телефоне,ждёт предложений.Которых не было,кроме одного.

У меня стратегия была закрыть за тела,но никто не предлогал.Симку ясное дело сделал новую,но старая лежит в старом телефоне,ждёт предложений.Которых не было,кроме одного.
Ну значит вам только решать через суд.Как по мне лучше так, чем извините ,как иногда есть с 3000 насчитывают 103000.Не выплачивать же их?

Ну значит вам только решать через суд.Как по мне лучше так, чем извините ,как иногда есть с 3000 насчитывают 103000.Не выплачивать же их?
Извиняюсь, не в своей теме пишу; а если само тело over 140к; что тогда?
Всё равно же присудят к выплате...а это нереально.

Нет, в МФО. Их 30 штук, этих шараг.
Вам их объединить не могут.А потому у вас нет такого долга.И как я помню,у вас там тела не очень большие от 2000 до 10000. Постепенно будете закрывать ,на выгодных для вас условиях.Или разруливать через суд .

Forza 9000
SoS 6500
Tengo 7000
CashBerre 7500
KfUA 6500
Є гоші 12000
УкрПозика 10000
Алекс 5000
Selfi 4500
Zecredit 10000
Credit+ 5500
Мy credit 9000
Na vse 10000
Maniveo 23000
Може щось забув а нє впевнений щось заьув...
Покищо прострочки тільки в "na vse" може трошки більше години приблизно))
У кожного своя історія, довго писати короче так сталось... багато пролонгацій ще більше попередньо закритих позик. Відразу думав шо в повній сраці, зразу щось напрягало, вплоть до позбавлення сну і втрату апетиту(((
А так шось сів покурив і тут мене попустило, працюю не офіційно, з майна палатка зі спальником тай гітара плюс рюкзак" я так зрозумів з батківського будинку де я тільки приписаний ніц не світить"
Будем якось розгрібати, постараюсь імформувати по ходу розвитку подій
to be continued)))
Это не много

Тоже думаю до це якийсь гон легонький,на мою думку цi МФО виє@#т і висушуть кожного, в крайньому разі більшу половину.
я чотири місяця протримаюсь б а там далі їду до америкосів конопельки кохати!!!
Майна в мене немає ніякого від слова зовсім, так що най мастє собі плечі))

Тоже думаю до це якийсь гон легонький,на мою думку цi МФО виє@#т і висушуть кожного, в крайньому разі більшу половину.
я чотири місяця протримаюсь б а там далі їду до америкосів конопельки кохати!!!
Майна в мене немає ніякого від слова зовсім, так що най мастє собі плечі))
*буть тих хто в позу стає. Далі вже кожному вибирати, що робити

Удачі і терпіння їм))

Симку меняли?
Всё индивидуально.
Привіт дівулько)))
А шо суд може зробити!? З гарними юристами можна щось пробувати думаю... а так по логіці ти що читав коли підписував договір, це з одної сторони а з іншої ну от чого може добитися суд з таким як я і мені подібних, ні кола ні двора, всі заощадження в трьох літровій банці, працюю не офіційно, абсурдна ситуація, буз ресруктиризації ніяк, чи я плужу?

Привіт дівулько)))
А шо суд може зробити!? З гарними юристами можна щось пробувати думаю... а так по логіці ти що читав коли підписував договір, це з одної сторони а з іншої ну от чого може добитися суд з таким як я і мені подібних, ні кола ні двора, всі заощадження в трьох літровій банці, працюю не офіційно, абсурдна ситуація, буз ресруктиризації ніяк, чи я плужу?
Якщо суд винесе рішення стягнути з вас борг,або вам вляпають нотар.напис....і ви не будете нічого з цим робити.То якщо ви будете мати офіц.зар.пл. то з неї виконавець буде відраховувати гроші,або з вашої пенсії....борг нікуди не дінеться?.А так да.....вам ніхто нічого не зробе.

Назад
Угорі