Хлопець не хоче одружитися бо є у мене борги в банках і мфо

• Автор теми Автор теми Алінусік977
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 99
  • Перегляди Перегляди 10K
Брат би свої спочатку закрив, там капець машина під залог хати...які там мої борги
Та забийте Ви на ті МФО, створюйте сімю і живіть у своє задоволення. Брату тільки поясніть що то його борги і повертати з часом буде потрібно.

Підскажіть будь ласка що робити в такой ситуації, хлопець не хоче одружитися бо є у мене борги в банках і мфо, на ньому записан дім і машина і він боїться щоб его це не коснулось...
Прикольно ,що найшовши форум ви за це переживаєте.....а не як закрити борги.
Ну значить так він хоче одружуватися.

І взагалі не велика проблема якщо не хоче одружуватися. Там нічого хорошого нема))). Найбільше Вас повинно хвилювати закриття кредитів. Щоб якнайшвидше і щоб не було терору близьких
Не хоче цей, захоче інший

І взагалі не велика проблема якщо не хоче одружуватися. Там нічого хорошого нема))). Найбільше Вас повинно хвилювати закриття кредитів. Щоб якнайшвидше і щоб не було терору близьких
Не хоче цей, захоче інший
Тіпа фе!іншого знайду! мені борги дорожчі!да уж...

Тіпа фе!іншого знайду! мені борги дорожчі!да уж...
Та ні, чому ж? Тут мова не про це. Просто чоловіки стали такими вразливими. Жінку їм подавай без боргів та повністю здоровою. А як же і в горі, і в радості? Кредити закриються з часом, але все одно осадок лишиться. Бо як біда, то не треба, а як все ок, то давай.

Та ні, чому ж? Тут мова не про це. Просто чоловіки стали такими вразливими. Жінку їм подавай без боргів та повністю здоровою. А як же і в горі, і в радості? Кредити закриються з часом, але все одно осадок лишиться. Бо як біда, то не треба, а як все ок, то давай.
Згоден!мужик зараз зовсім не тої пішов!

Ви реально вірите автору? Або дуже юна дівчина або прикол, а для чого чоловік якщо він не підтримує морально хоча б..

Підскажіть будь ласка що робити в такой ситуації, хлопець не хоче одружитися бо є у мене борги в банках і мфо, на ньому записан дім і машина і він боїться щоб его це не коснулось...
Я свого часу теж поназбирала боргів, потім коли всі терміни збігли, зізналась своєму хлопцю (тоді лише півроку минуло з його пропозиції). Він був шокований, але він не те що не передумав одружуватись, а навіть більше - почав шукати гроші, щоб закрити мої борги. Навіть думав брати кредит в банку.
Але я не могла це повністю перекласти на нього, бо це ж мої борги, звісно, частково щось він допоміг сплатити, але все інше я сама вирішувала. І тоді я сама відмовилась грати весілля, поки не закрию борги. Тому що не хотіла щоб про це дізнались його родичі, точніше, не хотіла, щоб їх доставали колектори.

Скоро буде 3 роки як в мене борги. Ми досі разом, одружені вже майже рік. Не дивлячись на те, що борги ще трошки залишились, ми все одно одружилися і пожалкували, що так тягнули)
Те що залишилось - по можливості і бажанню закриваю, а чоловік допомогає, якщо я попрошу.

Отже, подумайте, а чи той чоловік поруч з вами :)

Та да !ласковый и мурлыкает и спит в ногах))и можно забыть покормить))
І трубу від всяких д*білів не підніме... ващє пєсня.
Підскажіть будь ласка що робити в такой ситуації, хлопець не хоче одружитися
А що тут власне підказувати :rolleyes:
Якщо не хоче то ж не на мотузці його тягнути під вінець.
Тим більше він вам зараз робить величезну послугу.

Назад
Угорі