Підскажіть будь ласка що робити в такой ситуації, хлопець не хоче одружитися бо є у мене борги в банках і мфо, на ньому записан дім і машина і він боїться щоб его це не коснулось...
Я свого часу теж поназбирала боргів, потім коли всі терміни збігли, зізналась своєму хлопцю (тоді лише півроку минуло з його пропозиції). Він був шокований, але він не те що не передумав одружуватись, а навіть більше - почав шукати гроші, щоб закрити мої борги. Навіть думав брати кредит в банку.
Але я не могла це повністю перекласти на нього, бо це ж мої борги, звісно, частково щось він допоміг сплатити, але все інше я сама вирішувала. І тоді я сама відмовилась грати весілля, поки не закрию борги. Тому що не хотіла щоб про це дізнались його родичі, точніше, не хотіла, щоб їх доставали колектори.
Скоро буде 3 роки як в мене борги. Ми досі разом, одружені вже майже рік. Не дивлячись на те, що борги ще трошки залишились, ми все одно одружилися і пожалкували, що так тягнули)
Те що залишилось - по можливості і бажанню закриваю, а чоловік допомогає, якщо я попрошу.
Отже, подумайте, а чи той чоловік поруч з вами