Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Суд когда был ?Мовчить....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Суд когда был ?Мовчить....
У 18Суд когда был ?
Конечно! Мне очень близка эта тема!Я в ах0е!!! Андрюха ты читаешь?
По решению суда открыли ИП - шо там ?
Та знаю ... читал ... потому сейчас у тебя и спрашивалКонечно! Мне очень близка эта тема!
У меня по суду 12 750грн. За 1,5 года из зарплаты высчитали 4 тысячи. Приват продолжает насчитывать... После суда уже насчитали 80 тыс!
Это единственный вопрос по которому я консультировался с юристом. Короче все их расчеты после суда - полная ерунда и "развод".Я в ах0е!!! Андрюха ты читаешь?
Если честно, то я думала мне Вы не поверили...Светлана, Спасиб за инфу ... я просто немного "
По решению суда открыли ИП - шо там ?
Та знаю ... читал ... потому сейчас у тебя и спрашивал
Это с чего бы вдруг? Ситуация не редкая... и конечно интересны детали!Если честно, то я думала мне Вы не поверили...
Светлана, я "Фома неверующий" , но не в вашем варианте ... видел скрин ... потому спросил -- бо в ах_У_Е ... от насчитываний ... я ж даже не спрашивал сколько изначально было ...Если честно, то я думала мне Вы не поверили...
Так этот ПриМат такие нагло-наивные... Звонят постоянно, и так искренне городят эту чушь, как будто сами в нее верят!Светлана, я "Фома неверующий" , но не в вашем варианте ... видел скрин ... потому спросил -- бо в ах_У_Е ... от насчитываний ... я ж даже не спрашивал сколько изначально было ...
это капец.........а я злюсь что по 5 к добавляют ,ждете суда?Если Вам станет от того легче
Це я Вам до того скинула, що не варто переживати так сильно, я ж бачу як Ви в кожній темі нервуєте. і це тільки кредитка...это капец.........а я злюсь что по 5 к добавляют ,ждете суда?
так нервую,бо є за що нервувати ,якби нічого не було...Це я Вам до того скинула, що не варто переживати так сильно, я ж бачу як Ви в кожній темі нервуєте. і це тільки кредитка...
Тай в мене є. Просто відношуся до цього простіше!так нервую,бо є за що нервувати ,якби нічого не було...
я не вмію такТай в мене є. Просто відношуся до цього простіше!
близько все беру до серця і накручую в голові фільми жахівТай в мене є. Просто відношуся до цього простіше!
Ви самі даєте відповідь "це в моїй голові"я не вмію такце моя проблема...
близько все беру до серця і накручую в голові фільми жахів![]()
Не можу звикнути з думкою що моє життя з просрочками ,погрозами ,і рідні страждають ,Ви самі даєте відповідь "це в моїй голові"
Просто віднесіться до цього, як до певного етапу вашого життя!"
Просто не беріть дурного в голову, а важкого в руки)?Не можу звикнути з думкою що моє життя з просрочками ,погрозами ,і рідні страждають ,