Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
+1 новачок з франика))) є понад 8-10 МФО, мілоан і швидкогроші на прострочці, от читаю вже три дні форум і думаю, що робити. З адекватними звичайно відразу домовилась, бо вже не першийрік в цій каші варюсь
Ще кілька днів і зрозумієте, що не все так страшно як здається на перший раз !

+1 новачок з франика))) є понад 8-10 МФО, мілоан і швидкогроші на прострочці, от читаю вже три дні форум і думаю, що робити. З адекватними звичайно відразу домовилась, бо вже не першийрік в цій каші варюсь
Вітаю у нашій спільноті))

Це таке спасіння))) я думала - я одна така))))
Post automatically merged:

Ще кілька днів і зрозумієте, що не все так страшно як здається на перший раз !
Все одно страшнуватенько((( але тепер хоча б є з ким порадитись, чи почитати щось корисне)))

Останнє редагування:
Все одно страшнуватенько((( але тепер хоча б є з ким порадитись, чи почитати щось корисне)))
[/QUOTE]
Теж страшнувато моментами, але тримаюсь) І вам раджу)
А почитати тут завжди є що ;)

Привіт, народ!
В кого яка ситуація на сьогодні з просрочками?
Бо в мене 8 МФО на разі.
В косгось швидко гроші є? Мілоан? Зекредит? Грошик? Бо це такі якісь стрьомні конторки...тим більше швидкогроші є в місті конторки...приїжджають?

Надоїв Франківськ, переїхав у Вінницю
І шо? Там легше дихається?))))))

Гуцулка Ксеня, тпж фігня була... Того року в грудні був винен МФО ? 14000 грн. Тепер в рази більше лиш тіла ???
Шо будете з ними робити? Чекати акцію? Чи взагалі забути і забити?

І шо? Там легше дихається?))))))

Шо будете з ними робити? Чекати акцію? Чи взагалі забути і забити?

Трохи, принаймі в ночі можна кудись піти а то у Франику тільки Піратос, Львівські Круасани, Чікен Хат та Медуза з Коппергедом а місто в 12-й особливо в будні Осені та Зими мертве, Ельдорадо взагалі стайня неадеквату. Ще треба Одесу/Харків та Дніпро відвідати але це вже наступним разом коли в Україні буду.

Привіт, народ!
В кого яка ситуація на сьогодні з просрочками?
Бо в мене 8 МФО на разі.
В косгось швидко гроші є? Мілоан? Зекредит? Грошик? Бо це такі якісь стрьомні конторки...тим більше швидкогроші є в місті конторки...приїжджають?
Блін, так дивно. Вроді, маю цілу купу, а цих не маю)
Грошик не дав і слава богу)
Швидкогроші теж відмовили)
Не переживайте, 8 мфо - це фігня)
Прострочки від 2 міс. до 1,5 міс. і майже місяць на даний момент.

Трохи, принаймі в ночі можна кудись піти а то у Франику тільки Піратос, Львівські Круасани, Чікен Хат та Медуза з Коппергедом а місто в 12-й особливо в будні Осені та Зими мертве, Ельдорадо взагалі стайня неадеквату. Ще треба Одесу/Харків та Дніпро відвідати але це вже наступним разом коли в Україні буду.
А ви любите по ночах ходити? ))
Піратос - взагалі гиблий варіант.
Про Чікени мовчу) Це стандарт.
Копперхед - класні. Атмосферненько.
А замість Ельдорадо можна сходити на Атмосферу. Суть не особливо міняється, але менше нав'язливих іноземців.

Останнє редагування:
Блін, так дивно. Вроді, маю цілу купу, а цих не маю)
Грошик не дав і слава богу)
Швидкогроші теж відмовили)
Не переживайте, 8 мфо - це фігня)
Прострочки від 2 міс. до 1,5 міс. і майже місяць на даний момент.
Та вже фігня))) в мене їх взимку було понад 20))) багато реструктуризовано було. Але я аж тепер на форум натрапила і прозріла. Я себе ненавиджу за ті викинуті на вітер гроші, ще й знайомі тепер на мене дивляться як на придурашену. Бо в них поназичала, щоб лонгувати...жах...смартівей закрила недавно, ці тупо дзвонили всім із телефонної книги. О, і Алекс кредит добрався до родичів по вайберу, які за кордоном

Ну ви нас на зовсім не покидайте, може ми антикалову станіславську банду скоро організуємо)))

Та вже фігня))) в мене їх взимку було понад 20))) багато реструктуризовано було. Але я аж тепер на форум натрапила і прозріла. Я себе ненавиджу за ті викинуті на вітер гроші, ще й знайомі тепер на мене дивляться як на придурашену. Бо в них поназичала, щоб лонгувати...жах...смартівей закрила недавно, ці тупо дзвонили всім із телефонної книги. О, і Алекс кредит добрався до родичів по вайберу, які за кордоном
Так якщо ви закрили, навіть реструктуризацією, це теж плюс.
Мінуси теж є, тут не без того)
В мене все попереду.

В мене все попереду.
Кого ще маєте? В мене ще kf.ua, miloan, cashberry, благо кеш поінт, мікрокредит і mycredit ну і ще кілька)

Піратос це "топчик" :rofl:
В такі заклади можуть тільки студенти першокурсники ходити)

В мене все попереду.
Брати в борг у друзів і знайомих, щоб ці утирки з мфчмошок їли ікорку під Асті - такий собі "+" Скоріш величезний мінус.

Піратос це "топчик" :rofl:
В такі заклади можуть тільки студенти першокурсники ходити)
І персони, які проїздом, але дуже треба десь посидіти)

Брати в борг у друзів і знайомих, щоб ці утирки з мфчмошок їли ікорку під Асті - такий собі "+" Скоріш величезний мінус.
Я про те, що раз уже так сталось, що напозичались і закрили!, то це швидше плюс.

Останнє редагування:
Назад
Угорі