Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Та як так?! Нас так багацько, а всі шифруються)
Я сьогодні судову владу дивилась, і там Є-гроші так багато судових позовів, навіть одного з франика знайшла і Коломия. Але бляха, не знаю як то подивитись деталі справи
Post automatically merged:

Перша, вле не остання! Нє?))))

Ну, розказуйте...)))))

Ау! Шо то в Станіславі інтернета нема, що ніц ніхто в групі не пише)
Та як так?! Нас так багацько, а всі шифруються)
Я сьогодні судову владу дивилась, і там Є-гроші так багато судових позовів, навіть одного з франика знайшла і Коломия. Але бляха, не знаю як то подивитись деталі справи

на справу потрібно навести і клацнути , потім вибрати "судові рішення"

О, то є з ким край боронити)

Rammstein, ого! Аплодую, так все чесно)))) а свої зальоти інші вже трохи розгребли

Я є. Просто не афішую що з Франківська )))
Ну правильно, бо ті бойлєри (моя баба сучідка так колєкторів називає) тут теж стежуть, і вичисляють я так розумію

Є.
Я так розумію, режим сніжинка у вас кредо по життю ????

Останнє редагування:
Якщо хтось комусь щось продає, то є добре, значить рух якись, як кажуть лікарі - проглядається позитивна динаміка))))))))

Rammstein, ого! Аплодую, так все чесно)))) а свої зальоти інші вже трохи розгребли

Ну правильно, бо ті бойлєри (моя баба сучідка так колєкторів називає) тут теж стежуть, і вичисляють я так розумію

Гуцулка Ксеня, та де розгріб ?ще й не починав толком..

Снігурка, привіт ?
Привіт.

Кредит нехай продають, мають повне право, а от вас продавати такого права немає!
Вибачте нетак висловилась займи продають манівео і кредит+.Догадуюсь що чекати дальше.Там писали що в мене по-житті режим Сніжинки-ні я досить відкрита і люблю спікування,але після спілкування з операторами займів нехочеться нічого.

Вибачте нетак висловилась займи продають манівео і кредит+.Догадуюсь що чекати дальше.Там писали що в мене по-житті режим Сніжинки-ні я досить відкрита і люблю спікування,але після спілкування з операторами займів нехочеться нічого.
з ними спілкуватися ніхто не зобов'язує... що там чекати, відступлення прав вимоги очікувати! І не сприймати все так близько до серця!

Назад
Угорі