Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Та вже фігня))) в мене їх взимку було понад 20))) багато реструктуризовано було. Але я аж тепер на форум натрапила і прозріла. Я себе ненавиджу за ті викинуті на вітер гроші, ще й знайомі тепер на мене дивляться як на придурашену. Бо в них поназичала, щоб лонгувати...жах...смартівей закрила недавно, ці тупо дзвонили всім із телефонної книги. О, і Алекс кредит добрався до родичів по вайберу, які за кордоном
Post automatically merged:

Ну ви нас на зовсім не покидайте, може ми антикалову станіславську банду скоро організуємо)))

Виїзну антикалову банду десь у Львів чи Київ, перехоплювати калів будем.

Піратос це "топчик" :rofl:
В такі заклади можуть тільки студенти першокурсники ходити)

В 3й-4й ночі опцій мало :hi:

Блін, так дивно. Вроді, маю цілу купу, а цих не маю)
Грошик не дав і слава богу)
Швидкогроші теж відмовили)
Не переживайте, 8 мфо - це фігня)
Прострочки від 2 міс. до 1,5 міс. і майже місяць на даний момент.

А ви любите по ночах ходити? ))
Піратос - взагалі гиблий варіант.
Про Чікени мовчу) Це стандарт.
Копперхед - класні. Атмосферненько.
А замість Ельдорадо можна сходити на Атмосферу. Суть не особливо міняється, але менше нав'язливих іноземців.

Так, часові поля помінялись а сон ні.
Регулярний маршрут: Центр - Парк Ш. Озеро - Довженка - назад у Центр - Бистриця (міст) - Кооператор - назад до району Вокзалу де знімав квартиру.

Регулярний маршрут: Центр - Парк Ш. Озеро - Довженка - назад у Центр - Бистриця (міст) - Кооператор - назад до району Вокзалу де знімав квартиру.
та краще вже дома посидіти , ніж такі опції вибирати :nonon:
півмарафонівський маршрут :hi:

Кешберрі, Мікрокредит і Майкредіт з цього списку)
А так, то довго писати..
Ну то ми в одному болоті) мікрокредит - це повниц пі...

Брати в борг у друзів і знайомих, щоб ці утирки з мфчмошок їли ікорку під Асті - такий собі "+" Скоріш величезний мінус.
Погоджуюсь, мій промах

Бажання повернутись не виникає?) Ностальгія, всі діла..

всі вони однакові...потрібно просто запастись попкорном і інколи почитувати, серйозно до уваги написане не беручи!!!
Та я тепер, звісно герой із порадами форумчанськими) але все одно очкую)

Ну то ми в одному болоті) мікрокредит - це повниц пі...

Погоджуюсь, мій промах
Знаєте, мікрокредит поки не найпротивніший) Або ще час не прийшов)
Манібум і Кешберрі поки не дають про себе забути.

та краще вже дома посидіти , ніж такі опції вибирати :nonon:
півмарафонівський маршрут :hi:

Зато в піратос суп дня (поза-вчорашній Борщ) в будь який час є)))

Бажання повернутись не виникає?) Ностальгія, всі діла..

Та ні у Вінниці тільки з Липня, Франківськ мого дитинства (1998-2004)перед виїздом за кордон вже не вернути, навіть турецьких жувачок і наклейок з голими бабами в ларках та покемон кепсів у Солодкому задоволенню вже немає :ahaha:

Зато в піратос суп дня (поза-вчорашній Борщ) в будь який час є)))

Та ні у Вінниці тільки з Липня, Франківськ мого дитинства (1998-2004)перед виїздом за кордон вже не вернути, навіть турецьких жувачок і наклейок з голими бабами в ларках та покемон кепсів у Солодкому задоволенню вже немає :ahaha:
О, кепси з покемонами і наклейки (в моєму випадку з Барбі і Черепашками ніндзя), то любов))

О, кепси з покемонами і наклейки (в моєму випадку з Барбі і Черепашками ніндзя), то любов))

Молодь тепер вся у смартфонах та неті, вони не знають про мрію купити блок 50 жувачок на базарі на наколядовані гроші і різке розчарування коли 35 з них це дуплікати самої нерідкісної наклейки.

Молодь тепер вся у смартфонах та неті, вони не знають про мрію купити блок 50 жувачок на базарі на наколядовані гроші і різке розчарування коли 35 з них це дуплікати самої нерідкісної наклейки.
Це точно.
А я все ще молодь) Проте, при таких згадках з минулого, відчуваю себе на всі 100))

Знаєте, мікрокредит поки не найпротивніший) Або ще час не прийшов)
Манібум і Кешберрі поки не дають про себе забути.
В мене в них три платежі протерміновані, Крістіна їхня дістає, каже під двері приїде

Ностальджі) Turbo, TipTop, Love is...

Останнє редагування:
Гуцулка Ксеня, акції вже пропонували ? немає вільних коштів ?... Поки що плачу лиш банки... МФО ? продали колекторам,там суми вже непвдйомні ?

В мене в них три платежі протерміновані, Крістіна їхня дістає, каже під двері приїде

Я ні з ким не розмовляю, тому навіть не знаю хто і що каже) Дзвінків від усіх так багато, ще з кожним бесіду проведи.. Нерви дорожчі)

Гуцулка Ксеня, акції вже пропонували ? немає вільних коштів ?... Поки що плачу лиш банки... МФО ? продали колекторам,там суми вже непвдйомні ?
В мене теж три банки, там по 500 грн. реструктуризації. МФО тільки почала місяць тому ігнорити.

Ау! Землани)))) У когось є Е-гроші? Що з ними робите? Бо капець діставучі....напрягли найбільше поки що

Останнє редагування:
Назад
Угорі