Є такий центр у Франківську, центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, знаходиться за адресою - Франка 4
Я звертався до них минулого літа , і у мене був безкоштовно юрист ,представляв мої інтереси у суді із Приватбанком !
Звичайно , я залишився задоволеним ...із 12 тис , які хотів Приватбанк , я заплатив 6 тисяч (+ судові витрати), саме тіло було 4 тис ! І я не заплатив ні копійки адвокату ....а так тисяч , думаю 4-5 точно б коштувало! Ми подавали і апеляцію , і касацію, але вони були відхилені! Але і на тому , спасибі !
Якщо ніхто в суд не подавав , я не бачу сенсу шукати юриста!!!
Але походу , він мені знову незабаром знадобиться , зайшов з цікавості переглянути в реєстрі інформацію, і побачив , що є проводження від ВЕЛЛФІН " credit up" в суді , на стадії - зареєстровано від 24 липня!
що за фінансова організація ?!
У мене там позика ! Що саме цікавить?!
Всім нормальним людям спочатку не пофіг! Але потім має ставати полегенько пофіг )
Всім нормальним людям спочатку не пофіг! Але потім має ставати полегенько пофіг )
Можу дати контакти юриста , який вів мою справу з Приватбанком , з Франківська , на Грюнвальдській офіс у приміщенні суду!
Коректно оцінювати його кваліфікацію не можу , оскільки з іншими не працював і нічого порівняти...Але на мою субєктивну думку, він хороший спеціаліст!
Перекредитування - це дуже погана ідея !
правильний висновок!