Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так є я з області.Є хтось на форумі з Івано-Франківська чи області???
Привіт і я з с.Кобаки тоже вляпалась.Незнаю вже і чоловік допомагав короче картаю себе за те що переплатила їм тепер ні копійки не віддам.Добрий день.Я також із Іванофранківської обл.Косів.Так само вляпалась прострочка поки що по манібум,а всього мфо 17 шт.як вилізти з цього гі@@а,уяви не маю...
Не обзивайся!Антиколектор - найкраща секта в світі??✌
?Пишіть)Є хтось на форумі з Івано-Франківська чи області???
Давайье в особистія теж з ІФ обасті,є 20 мфо,проостроочки у всіх 3 місяці
обзвонили ціле село і писульки шлють мені і сусідам
говорити зімною нехочуть чомусь,тільки роботи звонять і нагадують?
Вітаємо в родині)Я з Косівського рн
Є хтось на форумі з Івано-Франківська чи області?є
Вітаємо)Всім привіт.Я з Івано-Франківської області.м.Снятин.
Все з часом прийде, читайте форум - тут багато корисної інформації.Також влізли з чоловіком в цю кабалу, як вибиратися без поняття?
На дзвінки не відповідаю,нерви і так витріпала всі далі вже нема куди,мфо багато є+ банки,от переживаю за будинок щоб невідсудилиВітаємо)
Все з часом прийде, читайте форум - тут багато корисної інформації.
Є окремі розділи по кожному мфо і факторам.
Також юридичні розділи, де наші юристи з форуму дають юридичні пояснення на основні питання.
З часом складете свій план дій під свою ситуацію. І основне - не вестися на безглузді погрози зі сторони шараг.
Якщо кредити в банках беззалогові - не відсудять... за мфо взагалі не йде бесіда, ці тільки триндіти багато вміють і все.На дзвінки не відповідаю,нерви і так витріпала всі далі вже нема куди,мфо багато є+ банки,от переживаю за будинок щоб невідсудили
А чим вам не підходять наші на форумі? В них практика на порядок як на мене вища ніж у будь-кого місцевого. Та й відгуки про їхню зроблену роботу є на форумі.