Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Всім привіт. Все буде тіп топ.

Хочу поділитися роздумами і висновками які я зробив. Багато хто пише що відкликають свої дані з Мфо. Моя думка це без сенсу і ніякого результату недає. Для чого це робити. Щоб в подальшому ці жуліки не оформили якісь займи на наші документи .

Дійшов висновку. Що найкраще змінити паспорт. Але його потрібно змінювати з такою формольовкою Втрата або крадіжка.

Отже найкращий варіант Крадіжка.
Що робити куди звертатися.
Йдемо в міський відділ поліції Бельведерська 32. У чергового пишемо заяву про крадіжку документів. Вам після цього видають писульку знею в паспортний стіл або ЦНАП. Вуаля ваші документи які ви вказували будуть надійні. І люба система їх при незаконному використанні буде відхиляти як втрачені чи викрадені.

Результатом цієї маніпуляції у вас чистий паспорт і спокійний сон що на вас ніхто нічого неоформить. Нажаль індифікаційний змінити неможливо ваші борги залишуться. Хіба у вас в ІПН є цифри 666 або 6666 тоді заміна можлива

Хочу поділитися роздумами і висновками які я зробив. Багато хто пише що відкликають свої дані з Мфо. Моя думка це без сенсу і ніякого результату недає. Для чого це робити. Щоб в подальшому ці жуліки не оформили якісь займи на наші документи .

Дійшов висновку. Що найкраще змінити паспорт. Але його потрібно змінювати з такою формольовкою Втрата або крадіжка.

Йдемо в міський відділ поліції Бельведерська 32. У чергового пишемо заяву про крадіжку документів. Вам після цього видають писульку знею в паспортний стіл або ЦНАП. Вуаля ваші документи які ви вказували будуть надійні. І люба система їх при незаконному використанні буде відхиляти як втрачені чи викрадені.
От тут трошки не погоджусь. Вроді воно і без сенсу, але можна писати не їм а тій дамі з прав людини за незаконну діяльність таких-то компаній. Звичайно, краще коли заява колективна якась буде, але якщо тип поцам якусь перевірку видадуть, то вони їй і бабок занесуть і на час неї може трохи попустяться. Одним словом я за любу можливість вплинути. Тим більше ця дама не поліція, думаю, у неї звернення на ці компанії уже не раз реєструються. Можна попробувати паовпливати так.

Ну з точки зору того що не оформлять то може і простіше, але у мене майно на цьому паспорті, хоча теж про таке думала. Я думала ти більше про незаконну обробку даних цікавишся.

Ну з точки зору того що не оформлять то може і простіше, але у мене майно на цьому паспорті, хоча теж про таке думала. Я думала ти більше про незаконну обробку даних цікавишся.

Обробка даних само собою. Ну і страховка що нічого ніхтн неоформить. А на рахунок майна думаю заміна паспорта ніяк не вплине ви ж неміняєте ні їмя ні прізвище. Буду мати час полистаю закони дам результат.

Обробка даних само собою. Ну і страховка що нічого ніхтн неоформить. А на рахунок майна думаю заміна паспорта ніяк не вплине ви ж неміняєте ні їмя ні прізвище. Буду мати час полистаю закони дам результат.
Дякую) просто я думала до нотаріуса переоформляти ще кілька тисяч.. Я уже не боюсь що оформлять. Якщо я брала і включаю сніжинку і режим хай докажуть, то якщо я НЕ брала то їм взагалі пипка. ахахах:ahaha::ahaha::ahaha: Гроші то не мені прийдуть. Так, трохи возні лишньої, але і моя закінчиться не скоро.

Результатом цієї маніпуляції у вас чистий паспорт і спокійний сон що на вас ніхто нічого неоформить. Нажаль індифікаційний змінити неможливо ваші борги залишуться. Хіба у вас в ІПН є цифри 666 або 6666 тоді заміна можлива
Доречі паспорт по міняв за цією схемою все законо. Правда паспорт знайома видала за шоколаду і 3 дня. А не місяць очікування :)

Дякую) просто я думала до нотаріуса переоформляти ще кілька тисяч.. Я уже не боюсь що оформлять. Якщо я брала і включаю сніжинку і режим хай докажуть, то якщо я НЕ брала то їм взагалі пипка. ахахах:ahaha::ahaha::ahaha: Гроші то не мені прийдуть. Так, трохи возні лишньої, але і моя закінчиться не скоро.
Ні недумаю Шо переоформленя потрібне по юзайте інтернет і цивільний кодекс України. На вивихідн якщо буде час дам інфу

Ні недумаю Шо переоформленя потрібне по юзайте інтернет і цивільний кодекс України. На вивихідн якщо буде час дам інфу
А, та дякую, я тоді сама гляну. Просто з нашими бюрократами розбіжність в серії номері і даті видачі може викликати питання. Хоча у мене все реєструвалось в електронному реєстрі. Люди же якось живуть після зміни прізвища.

привіт друзі!як у кого справи?як настрій?а є у когось із вас Готівочка?а то я сьогодні побачила,що у нас відділення цієї шаражки відкрили...

Привіт землякам! 2 роки годував МФО : взяв-пролонгація-закрив, знову те саме через деякий час.Потім закрив всіх.Без прострочок.Проте виникли обставини ,що був змушений знов залізти в цю "кабалу",та ще й з роботи скоротили.І почалося : пролонгації, перекредитування в інших МФО, щоб пролонгувати перші ... Отже, на даний момент 9мфо з тілом біля 50к.Платити нічим, починаються прострочки (поки що Манік 5 днів і КФ від завтра)...Запасаюсь седативними)) ... Хоча я тут новачок,проте бачу, що це все звісно негатив - але не смертельний...Порадьте,якщо платити нема чим,принаймі найближчим часом - вартує з ними вести перемови,чи взагалі не підіймати слухавки?

Привіт землякам! 2 роки годував МФО : взяв-пролонгація-закрив, знову те саме через деякий час.Потім закрив всіх.Без прострочок.Проте виникли обставини ,що був змушений знов залізти в цю "кабалу",та ще й з роботи скоротили.І почалося : пролонгації, перекредитування в інших МФО, щоб пролонгувати перші ... Отже, на даний момент 9мфо з тілом біля 50к.Платити нічим, починаються прострочки (поки що Манік 5 днів і КФ від завтра)...Запасаюсь седативними)) ... Хоча я тут новачок,проте бачу, що це все звісно негатив - але не смертельний...Порадьте,якщо платити нема чим,принаймі найближчим часом - вартує з ними вести перемови,чи взагалі не підіймати слухавки?
Якщо перемови то тільки залякування що все вирішите з адвокатом. Почнуть кричати то слати їх. Ну принаймні я так всім раджу, там немає з ким говорити,навіть якщо розмовляють культурно то фіг домовитесь. Дуже раджу почати працювати з юристом як якісь гроші з"являться (повірте, це недогоро порівняно з пролонгаціями і всім решта). Вони добре попускаються коли вимоги отримують або відповідь Нацфінкомпослуг.

Мене вдома не було, з татом говорив....Приїхав той чудік, сказав , що я взяв кредит і винен грошей у таку то компанію..залишив якусь вимогу і наклейку...І сказав , щоб я зв'язався з ним!
У вайбері мені ще написав того дня зранку, але я це побачив опісля..Так як вайбером дуже рідко користуюся , якщо б побачив зранку , то дочекався його! Перший раз в очі хотів побачити виїздну групу) Я йому відписав , але він не відрегагував ніяк і не дзв...з того часу тишина , тижні як 2 ...смс прислали що до Пасхи спишують 70% ..якось так !

та нічого гірше не буде ...телефон змінити і не прив'язувати банківські продукти до нього..і дзвінків не буде , а встановити програму яка скидує дзвінки... максимум суд ...

брати інший , щоб закрити попередній це найбільша помилка !
:ahaha::ahaha::ahaha: Мені сподобалась Ваша відповідь Вані у Вайбері)))Плюсую))А він ,напевно ,десь за рогом заховався,почекав поки Ви з дому,щоб з татом перетерти))

Назад
Угорі