Kristinadg
Форумчанин
- Дописи
- 813
- Реакції
- 1008
- Бали
- 253
Kristinadg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Багато((а у Вас багато цих шарашок?
23 штуки
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Багато((а у Вас багато цих шарашок?
ооо!!!!колега!!!в мене тож 22 чи 20..не пам'ятаю вже))))Багато((
23 штуки
О такооо!!!!колега!!!в мене тож 22 чи 20..не пам'ятаю вже))))
Та й супер, що не пам'ятаєте)))я все рівно до червня не маю ресурсів щоб з ними розбиратись.тому чого собі голову тим сушити??тупо всіх ігнорю.але після тих у****ків з є-кешу мені вже ті погрози до лампочки!О такТа й супер, що не пам'ятаєте)))
Теж живу вже по принципу "Мороз спасал меня не раз..."я все рівно до червня не маю ресурсів щоб з ними розбиратись.тому чого собі голову тим сушити??тупо всіх ігнорю.але після тих у****ків з є-кешу мені вже ті погрози до лампочки!

я тож про це шкодую(((Теж живу вже по принципу "Мороз спасал меня не раз..."
Погрози мені просто смішні)) Але деколи все ж впадаю в паніку хвилин на 5((( Мучить лише те, що стільки часу іх годувала обмежуючи у всьому себе і дитину![]()
Ну...краще пізно ніж ніколи))Прорвемось і наверстаємо упущенея тож про це шкодую(((

Вмене 13 Мфо + два кредитаБагато((
23 штуки
У Вас тіла в тих шаражках великі.а в мене найбільше 3500, тому і з Вами ми тож в якомусь розумінні колеги))))Вмене 13 Мфо + два кредита
Ваша аватарка дуже позитивна))))дивлюсь на неї і настрій піднімається))))Вмене 13 Мфо + два кредита
Стараюся приносити оточуючим тільки позитив. Хоча в самого в середині ураган завірюха. Нічого прорвемось по іншому ніяк.У Вас тіла в тих шаражках великі.а в мене найбільше 3500, тому і з Вами ми тож в якомусь розумінні колеги))))
Ваша аватарка дуже позитивна))))дивлюсь на неї і настрій піднімається))))
А про що ж ви розмовляєте що до "все минеться"?) мені просто самій цікаво.Е-кеш в мене нема, а є ccloan...боялась іх найбільше і до останнього пролонгувала(( а потім за порадою Mario (за що вдячна) перестала платити і цим...так от вони ні мене, ні рідних зовсім не діставали!!! Попортили нерви соскредит, кредит365 і манібум...хоча останні навіть раз сказали, що аж не хочеться гроші від мене вимагати...розсмішили))розмова починалась з матів, а перейшли на "якось минеться"
Ой, це важко пояснити))) Початок розмови був важкий...грузив, пробував ображати мене і всіх, хто мені близький(( я слухала, відповідала тим же...зрозумів, що не проходить - перейшли на жарти. І в кінці кінців сказав, щоб я не парилась і все буде добре...А про що ж ви розмовляєте що до "все минеться"?) мені просто самій цікаво.
Ахахах) забавно) Ну вже якись конструктив.Ой, це важко пояснити))) Початок розмови був важкий...грузив, пробував ображати мене і всіх, хто мені близький(( я слухала, відповідала тим же...зрозумів, що не проходить - перейшли на жарти. І в кінці кінців сказав, щоб я не парилась і все буде добре...
Ну якось такАхахах) забавно) Ну вже якись конструктив.

А як з кредитами?!? Платите чи і з цими не дуже...?Вмене 13 Мфо + два кредита
Ні кредити зразковий позичальник. Хоч до рани прикладай. Покишо далі побачимо. Кредити в Укрсидбанку знайома видавала нехочу підставляти кидаю туди всі фінансові можливості.Ну якось такНе варто сприймати іх серйозно...я якщо і беру трубку - включаю фантазію)) одному з манівео казала, що пограбую магазин, тому, що від мене вимагають 15тис вже і зараз, потім просила взяти мене на роботу і в фіналі заміж...йому не підійшов жодний варіант((а шкода
А як з кредитами?!? Платите чи і з цими не дуже...?
Я по кредитках теж так стараюсь))Ні кредити зразковий позичальник. Хоч до рани прикладай. Покишо далі побачимо. Кредити в Укрсидбанку знайома видавала нехочу підставляти кидаю туди всі фінансові можливості.
І будь ласка в подальшому до мене звертайтеся на Ти. А то на Ви і череч перепрошую аж незручно. Ми тут всі одинакові Голі Босі ПростоволосіЯ по кредитках теж так стараюсь))

Ок) Просто звичкаІ будь ласка в подальшому до мене звертайтеся на Ти. А то на Ви і череч перепрошую аж незручно. Ми тут всі одинакові Голі Босі Простоволосі![]()
Це скоріше зеркальна реакція на все спілкування з Мфо. Ну і виховання звичайноОк) Просто звичка![]()
Та ні... Але доля правди точно є)))Це скоріше зеркальна реакція на все спілкування з Мфо. Ну і виховання звичайно![]()