Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Мене вдома не було, з татом говорив....Приїхав той чудік, сказав , що я взяв кредит і винен грошей у таку то компанію..залишив якусь вимогу і наклейку...І сказав , щоб я зв'язався з ним!
У вайбері мені ще написав того дня зранку, але я це побачив опісля..Так як вайбером дуже рідко користуюся , якщо б побачив зранку , то дочекався його! Перший раз в очі хотів побачити виїздну групу) Я йому відписав , але він не відрегагував ніяк і не дзв...з того часу тишина , тижні як 2 ...смс прислали що до Пасхи спишують 70% ..якось так !

та нічого гірше не буде ...телефон змінити і не прив'язувати банківські продукти до нього..і дзвінків не буде , а встановити програму яка скидує дзвінки... максимум суд ...

брати інший , щоб закрити попередній це найбільша помилка !
А ви звідки?

Ще одне рішив Бистрозайм. Залишилось 10 Мфо і Укрсидбанк
Потрібна порада три проблемних якій краще вирішувати в першу чергу.?
Dinero
Kredit plus
My credit

Ще одне рішив Бистрозайм. Залишилось 10 Мфо і Укрсидбанк
Потрібна порада три проблемних якій краще вирішувати в першу чергу.?
Dinero
Kredit plus
My credit
У мене жодного з цих немає!
Я б закрив напевне в першу чергу із найменшою сумою!

Jul1, все вірно, але вони не забирають з пошти рекомендовані листи(( вже 2 неділю як відправила, а ще щодного не забрали

Яб Блін перескочив цю всю фігні суд. А там якщо офіційно непрацюєш можна і пару років виплачувати по 500гр. Але Спиш спокійно і знаєш Шо помаленьку гасиш і немає ніяких смс дзвінків листів пені штрафів угроз близьким і всього іншого гівна
А мені вже і погрози до одного місця, деколи контактні "кіпішують" ((( але давно вже сплю спокійно і забулп про ни
Тіло у всіх по 10 000 гр дістає найбільше му кредіт. А ці щось вичікують
Ще раз переконуюсь, що в кожного своя історія з цими канторками...в моєму випадку mycredit просто "няшки" порівняно з іншими...

Jul1, все вірно, але вони не забирають з пошти рекомендовані листи(( вже 2 неділю як відправила, а ще щодного не забрали
У тому то й справа) не забирають то все одно можна їх за це наказати по тій самій статті. На руках є чеки з точною адресою, описом вкладень і датою. Те що вони не забрали то вже їхня драма) Все одно штраф отримають. Я уточнювала на останньому вебінарі це питання.

Jul1, я це теж знаю. Просто час то йде, вони достають всіх. Хай дочекаюсь назад листи той відразу буду писати на них кругом. Хоча може в поліцію вже писати, що вони вимагають а доказів не надають?

У тому то й справа) не забирають то все одно можна їх за це наказати по тій самій статті. На руках є чеки з точною адресою, описом вкладень і датою. Те що вони не забрали то вже їхня драма) Все одно штраф отримають. Я уточнювала на останньому вебінарі це питання.
в Сергія Андрущака? ;)

Jul1, я це теж знаю. Просто час то йде, вони достають всіх. Хай дочекаюсь назад листи той відразу буду писати на них кругом. Хоча може в поліцію вже писати, що вони вимагають а доказів не надають?
Та в поліцію можна і з простим формулюванням, що дзвонять, тероризують і погрожують. Якщо запис розмови є то взагалі шик. З тим затягувати не треба, чим більше у них буде часу рити, тим більше вони це будуть робити поки не попустяться.

в Сергія Андрущака? ;)
Саме так))) Від початку чесно відсиділа всі 3 години і не пошкодувала

З Житомира є хтось?)
Житомира немає. Але ми вас підтримаємо морально точно.

А мені вже і погрози до одного місця, деколи контактні "кіпішують" ((( але давно вже сплю спокійно і забулп про ни

Ще раз переконуюсь, що в кожного своя історія з цими канторками...в моєму випадку mycredit просто "няшки" порівняно з іншими...
Це точно що в кожного різна історії. І в кожного давлять по різному. Спілкувався сьогодні з му кредіт пеню і штрафи казали що спишуть. В особистому кабінеті без змін чекач до завтра

All be Good, А оплачувати тільки тіло чи з % ? я б не поспішав з таких сум платити якісь %:scratch_one-s_head:
Так і робимо. Ми завдяки форуму вже обізнані.

Головне в чому Шо відколи на форумі рішив за вдяки Вам друзі Форумчани 3 Мфо. Дякую всім за поради і моральну підтримку

Ще Блін 10 і ніяких більше кредитів позик. Принаймні в цьому житті :dance4:

В гуглі в новинах вибило мені. Наші по неволі друзі.
Колектори обіцяють переламати руки і ноги: на Черкащині десятки людей стали жертвами шахраїв, які "повісили" на них багатотисячні кредити

Житомира немає. Але ми вас підтримаємо морально точно.

Це точно що в кожного різна історії. І в кожного давлять по різному. Спілкувався сьогодні з му кредіт пеню і штрафи казали що спишуть. В особистому кабінеті без змін чекач до завтра

Так і робимо. Ми завдяки форуму вже обізнані.

Головне в чому Шо відколи на форумі рішив за вдяки Вам друзі Форумчани 3 Мфо. Дякую всім за поради і моральну підтримку

Ще Блін 10 і ніяких більше кредитів позик. Принаймні в цьому житті :dance4:

В гуглі в новинах вибило мені. Наші по неволі друзі.
Колектори обіцяють переламати руки і ноги: на Черкащині десятки людей стали жертвами шахраїв, які "повісили" на них багатотисячні кредити
Далі буде....

Май кредит ні мене ні когось із родичів взагалі не діставали,а от помийна яма е-кеш мені весь мозок винесла і не тільки мені.тому я і перестала з тими дзвонилками спілкуватись,ще з кредит плюс на якусь хамку нарвалась один раз. але скрила її х******ми та і на цьому все закінчилось

Май кредит ні мене ні когось із родичів взагалі не діставали,а от помийна яма е-кеш мені весь мозок винесла і не тільки мені.тому я і перестала з тими дзвонилками спілкуватись,ще з кредит плюс на якусь хамку нарвалась один раз. але скрила її х******ми та і на цьому все закінчилось
Е-кеш в мене нема, а є ccloan...боялась іх найбільше і до останнього пролонгувала(( а потім за порадою Mario (за що вдячна) перестала платити і цим...так от вони ні мене, ні рідних зовсім не діставали!!! Попортили нерви соскредит, кредит365 і манібум...хоча останні навіть раз сказали, що аж не хочеться гроші від мене вимагати...розсмішили))розмова починалась з матів, а перейшли на "якось минеться"

Е-кеш в мене нема, а є ccloan...боялась іх найбільше і до останнього пролонгувала(( а потім за порадою Mario (за що вдячна) перестала платити і цим...так от вони ні мене, ні рідних зовсім не діставали!!! Попортили нерви соскредит, кредит365 і манібум...хоча останні навіть раз сказали, що аж не хочеться гроші від мене вимагати...розсмішили))розмова починалась з матів, а перейшли на "якось минеться"
а у Вас багато цих шарашок?

Назад
Угорі