Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Особисто мені дуже морально розгрузитися допоміг цей форум, за що я вдячний форумчанам.Плюс є знайомий юрист, хоча поки що звертатись і виливати все це йому не бачу потреби.На рахунок що буде далі? ... я прийняв рішення для себе особисто : якщо платити нічим - не плати і живи далі.Два роки кормив гадів, буде. За ці роки я їм сплатив стільки ,що це вони тепер мені винні можуть бути)) ... Ці обезбашенні контори треба закрити навічно, щоб вони не мали кого доїти. Домовлятись з ними взагалі пуста трата часу і нервів.Ці ненормальні навіть декому пропонують рефінансування в іншому МФО щоб пролонгувати їхній займ.Ненормальні!!! ... ППц варіант ))) Так зазвичай всі тут і понабирались "як собака блох"...Спасибо,хоть так ,а то другой работы мне не найти ,в нашем городе ее и так нет.
Вообще ,я в ужасе,жить спокойно не могу ,не знаю ,сто будет дальше.
Мфо,все время теребенит карточку снимает деньги ,которых там нет
Проте треба посилати їх в певному напрямку. Я не маю просто навіть бажання зараз щось їм віддавати. Маю 9мфо на 50тис тіла, 2 вже в просрочці і сім очікують)))
Тримайтесь і боріться з нечистими))
Особисто мені дуже морально розгрузитися допоміг цей форум, за що я вдячний форумчанам.Плюс є знайомий юрист, хоча поки що звертатись і виливати все це йому не бачу потреби.На рахунок що буде далі? ... я прийняв рішення для себе особисто : якщо платити нічим - не плати і живи далі.Два роки кормив гадів, буде. За ці роки я їм сплатив стільки ,що це вони тепер мені винні можуть бути)) ... Ці обезбашенні контори треба закрити навічно, щоб вони не мали кого доїти. Домовлятись з ними взагалі пуста трата часу і нервів.Ці ненормальні навіть декому пропонують рефінансування в іншому МФО щоб пролонгувати їхній займ.Ненормальні!!! ... ППц варіант ))) Так зазвичай всі тут і понабирались "як собака блох"...
Проте треба посилати їх в певному напрямку. Я не маю просто навіть бажання зараз щось їм віддавати. Маю 9мфо на 50тис тіла, 2 вже в просрочці і сім очікують)))
Тримайтесь і боріться з нечистими))
І до речі - в мене через оці їх знімання з карти і зупинилось бажання щось їм ще платити. Вони в грейс- період (1 день просрочки), а їх дається 3 дня,наскільки мені відомо, почали без попередження знімати гроші з рахунку 5гн/10грн/20грн/50грн .... в прогрессії .Я в шоці був. Подзвонив у наш "зелений" банк - подавайте заяву в безпеку мфо. Ага, ясно все ... Терпіння урвалось і я вирішив послати їх.

???