Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Спасибо,хоть так ,а то другой работы мне не найти ,в нашем городе ее и так нет.

Вообще ,я в ужасе,жить спокойно не могу ,не знаю ,сто будет дальше.

Мфо,все время теребенит карточку снимает деньги ,которых там нет
Особисто мені дуже морально розгрузитися допоміг цей форум, за що я вдячний форумчанам.Плюс є знайомий юрист, хоча поки що звертатись і виливати все це йому не бачу потреби.На рахунок що буде далі? ... я прийняв рішення для себе особисто : якщо платити нічим - не плати і живи далі.Два роки кормив гадів, буде. За ці роки я їм сплатив стільки ,що це вони тепер мені винні можуть бути)) ... Ці обезбашенні контори треба закрити навічно, щоб вони не мали кого доїти. Домовлятись з ними взагалі пуста трата часу і нервів.Ці ненормальні навіть декому пропонують рефінансування в іншому МФО щоб пролонгувати їхній займ.Ненормальні!!! ... ППц варіант ))) Так зазвичай всі тут і понабирались "як собака блох"...
Проте треба посилати їх в певному напрямку. Я не маю просто навіть бажання зараз щось їм віддавати. Маю 9мфо на 50тис тіла, 2 вже в просрочці і сім очікують)))
Тримайтесь і боріться з нечистими))

Особисто мені дуже морально розгрузитися допоміг цей форум, за що я вдячний форумчанам.Плюс є знайомий юрист, хоча поки що звертатись і виливати все це йому не бачу потреби.На рахунок що буде далі? ... я прийняв рішення для себе особисто : якщо платити нічим - не плати і живи далі.Два роки кормив гадів, буде. За ці роки я їм сплатив стільки ,що це вони тепер мені винні можуть бути)) ... Ці обезбашенні контори треба закрити навічно, щоб вони не мали кого доїти. Домовлятись з ними взагалі пуста трата часу і нервів.Ці ненормальні навіть декому пропонують рефінансування в іншому МФО щоб пролонгувати їхній займ.Ненормальні!!! ... ППц варіант ))) Так зазвичай всі тут і понабирались "як собака блох"...
Проте треба посилати їх в певному напрямку. Я не маю просто навіть бажання зараз щось їм віддавати. Маю 9мфо на 50тис тіла, 2 вже в просрочці і сім очікують)))

І до речі - в мене через оці їх знімання з карти і зупинилось бажання щось їм ще платити. Вони в грейс- період (1 день просрочки), а їх дається 3 дня,наскільки мені відомо, почали без попередження знімати гроші з рахунку 5гн/10грн/20грн/50грн .... в прогрессії .Я в шоці був. Подзвонив у наш "зелений" банк - подавайте заяву в безпеку мфо. Ага, ясно все ... Терпіння урвалось і я вирішив послати їх.

У меня почти так,перекрывала одно за одним и влезла в долги,скажите а в суд подавали и кто ,как с этим бороться

Не очень все просто и легко ,достают сил нет,хочется зайти без вести куда-то,ели живу,эти придурки наезжают телефон коасный

Как вас доставали,напишите,меня тоже готивка достает и не только меня всех родствеников
Готівочка діставала як і більшість мфо...дзвінки мені і рідним, швидко заспокоїлись ! Антиколектор на телефон - чудова річ , щоб поберегти свої нерви )) та останнім часом дзвінків практично ні від кого нема!

І до речі - в мене через оці їх знімання з карти і зупинилось бажання щось їм ще платити. Вони в грейс- період (1 день просрочки), а їх дається 3 дня,наскільки мені відомо, почали без попередження знімати гроші з рахунку 5гн/10грн/20грн/50грн .... в прогрессії .Я в шоці був. Подзвонив у наш "зелений" банк - подавайте заяву в безпеку мфо. Ага, ясно все ... Терпіння урвалось і я вирішив послати їх.
Мне тоже МФО предлагали чтобы я взяла кредит в банке и им платила ,я уже и так понабиралась,что вылезти не могу,целый год платила только набиралась и набиралась и все равно должна,закрыть их надо все ,чтобы людей в кабалу не загоняли,спасибо вам за поддержку,я сейчас совсем одна ,все отвернулись от меня из-за долгов ,только клюют и долбают,Боюсь выходить на улицу ,мне кажется все на меня смотрят,хожу только на работу и домой ,вот так я живу сейчас,Люди не берите МФО,если нечем возвращать это жуть.

Мне тоже МФО предлагали чтобы я взяла кредит в банке и им платила ,я уже и так понабиралась,что вылезти не могу,целый год платила только набиралась и набиралась и все равно должна,закрыть их надо все ,чтобы людей в кабалу не загоняли,спасибо вам за поддержку,я сейчас совсем одна ,все отвернулись от меня из-за долгов ,только клюют и долбают,Боюсь выходить на улицу ,мне кажется все на меня смотрят,хожу только на работу и домой ,вот так я живу сейчас,Люди не берите МФО,если нечем возвращать это жуть.
Цей стан перейде , в мене спочатку просто паніка була(((Здавалось цьому не буде кінця... Потім з кожним днем робилось все простіше, а зараз взагалі пофігу на ці шарашки ))

Цей стан перейде , в мене спочатку просто паніка була(((Здавалось цьому не буде кінця... Потім з кожним днем робилось все простіше, а зараз взагалі пофігу на ці шарашки ))
Как вам так удалось,а я не могу,сильно за квартиру переживаю,что отберут,это все ,что у меня есть,больше ничего.

Как вам так удалось,а я не могу,сильно за квартиру переживаю,что отберут,это все ,что у меня есть,больше ничего.
А на суд подавали?

Готівочка діставала як і більшість мфо...дзвінки мені і рідним, швидко заспокоїлись ! Антиколектор на телефон - чудова річ , щоб поберегти свої нерви )) та останнім часом дзвінків практично ні від кого нема!
Готивочка,говорят домой приезжает и расклейки по городу клеит,жуть

А на суд подавали?

До мене ніхто не приїжав і розклейки не було...навіть як приїдуть - ласкаво прошу , що вони можуть пред'явити?!? Не переживайте так - все буде гуд!!!

А на суд подавали?

Квартиру отобрать не имеют права, так как все займы в МФО беззалоговые,и никакой суд при нормальной защите не выдаст такого решения.Да и в суды как то не часто они подают , а почему ??? Потому что хлопотно им отобрать у неимущего что-то ... им проще у*лю*кам колекторам это доверить, а вот их уже можно смело слать подальше, так как в правовом поле - они самые обыкновенные люди как мы с вами (хотя я их людьми не считаю))))

Квартиру отобрать не имеют права, так как все займы в МФО беззалоговые,и никакой суд при нормальной защите не выдаст такого решения.Да и в суды как то не часто они подают , а почему ??? Потому что хлопотно им отобрать у неимущего что-то ... им проще у*лю*кам колекторам это доверить, а вот их уже можно смело слать подальше, так как в правовом поле - они самые обыкновенные люди как мы с вами (хотя я их людьми не считаю))))
Спасибо хоть вам за поддержку ,а то только пугают,набралась займов сама виновата,ещё и в какой-то грошик влезла,и нашла же его дурочка,монетка какая-то тоже,жуть и все на пролонгации других займов,ненормальная,только сейчас поняла,а тогда думала лишь бы оплатить не быть в просрочке.

Спасибо хоть вам за поддержку ,а то только пугают,набралась займов сама виновата,ещё и в какой-то грошик влезла,и нашла же его дурочка,монетка какая-то тоже,жуть и все на пролонгации других займов,ненормальная,только сейчас поняла,а тогда думала лишь бы оплатить не быть в просрочке.
Старалась все вовремя оплатить,а теперь только хуже.

Старалась все вовремя оплатить,а теперь только хуже.
Все мы сюда вляпались по глупости, я так считаю, но опять же не просто от того ,что на бухло не хватало. У каждого свои мотивы. Сам, если чесно - бестолочь, так как имел в прошлом 13МФО не помню уже даже с каким телом, пролонгации и полные оплаты,без единой просрочки и на конец ( после того как признался жене, что я в "опе" и брату все рассказал, они мне помагали чем только могли и я почти вылез из этой бездонной ямы ... Почти ключевое слово ... Остался один сцаный МФО с меньше чем 10к долга и финансов больше не было, и я не попросил у знакомых ... гордый был (теперь думаю, что идuот) и посыпались проблемы то в семье то на роботе , потом и вовсе расформировали, тобишь уволили, и я чумной опять за комп ... и вуаля те же грабли . Но теперь я думаю уже не о сегодняшних долгах перед МФО, а про то зачем я им раньше столько денег ОТДАЛ!!!))) Лучше б жену с детьми в Тайланд свозил)))

навпроти ринку вони ще із кінця літа здається ! Я кілька днів тому вдома якісь календарики вдома від них побачив! Походу комусь із домашніх дали на вулиці !!!
Ну я в районі базару дуже рідко буваю, тому і побачила цю шаражку там вперше пару тижнів тому))

Так, Франківськ, потрібна на вихідні допомога бо моє мовчання на користь мені точно не йде. Ставлю дату — субота. Розклею таки оголошення про форум на одному аркуші а на другому прохання прийти та колективно написати заяву до поліції від всіх хто має проблеми з МФО, банками, усім короч, до конкретного відділку поліції (чи як це організувати, я хз). Якщо хоч 10 людей збереться вже буде простіше. Може і в соцмережах пошуршати хто зможе під їхніми шарагами коменти ставити для тих хто з Франа. Хоче мені хтось допомогти у нелегкій справі?

Пардоньте за суботу)) Взагалі хабула про свята. Короче, сама зроблю)

Jul1, мінливий в тебе настрій сьогодні :scratch_one-s_head:
Та ні) Просто про форум я і так розклею а про спільну заяву в поліцію то не знаю як грамотно організувати, хоча хочу ппц. Чим більше зацікавлених тим більше тиснуть на поліцію і тим краще вирішиться питання в нашу користь. Якщо люди відірвуть свої опи та щось зроблять для своєї ж користі то буде супер.

Jul1, це хороша думка,тільки як зібратись всім разом?
Та я про це думала і до цих пір думаю. Як один із варіантів там само розклеїти оголошення що на таку то годину біля того то відділку поліції щоб прийшли люди яких дістають колектори від банків, МФО і інших, підтягнути соцмережі під їхніми постами кожної з шараг ну і т.д. Заодно можна буде пробувати проштовхнути якусь петицію. Поки в голові конкретної ідеї немає, лише "сиряк".

Та я про це думала і до цих пір думаю. Як один із варіантів там само розклеїти оголошення що на таку то годину біля того то відділку поліції щоб прийшли люди яких дістають колектори від банків, МФО і інших, підтягнути соцмережі під їхніми постами кожної з шараг ну і т.д. Заодно можна буде пробувати проштовхнути якусь петицію. Поки в голові конкретної ідеї немає, лише "сиряк".
Яб міг розклеїти по Коломиї такі листівки якщо існують!!Якщо є якісь варіанти пишіть дамо ради проти цих вурдулак

Яб міг розклеїти по Коломиї такі листівки якщо існують!!Якщо є якісь варіанти пишіть дамо ради проти цих вурдулак

Коломия forever!))
До-речі в Коломиї, судячи по локації в Гугл є відділення КФ ЮА в районі автостанції. Грушевського, 88. навпроти АС. Листівки звісно непогано, проте читав,що в давнину вурдалаків і перевертнів спалювали вогнем)))

Назад
Угорі