Форза.ответ.нацком

• Автор теми Автор теми Cats
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 12K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я на форзу и на топ кредит только чтов нацком написала. По форзе кредит тело 5200 от 29.12.18 а на сегодня сума 13.933. 1.85% . За 6дней 577грн
І в мене вже там прострочка.Таку смс сьогодні отримала
Я на форзу и на топ кредит только чтов нацком написала. По форзе кредит тело 5200 от 29.12.18 а на сегодня сума 13.933. 1.85% . За 6дней 577грн
А мені таку смс сьогодні прислали

Вкладення

• Screenshot_20190218-115850.webp
    Screenshot_20190218-115850.webp
    17.9 Кб · Перегляди: 92
І в мене вже там прострочка.Таку смс сьогодні отримала

А мені таку смс сьогодні прислали
Я пока не имею прав на сайте смотреть картинки. Что в смс написано??? Я отправила им тока заяву. А какие докумениы кроме заявы надо еще???

У меня в форзе кредит с 28.12.18 я не разу не платила им еще.

Я пока не имею прав на сайте смотреть картинки. Что в смс написано??? Я отправила им тока заяву. А какие докумениы кроме заявы надо еще???

У меня в форзе кредит с 28.12.18 я не разу не платила им еще.
Не перекладайте відповідальність за борги на рідних, сплатити борг!

Alena Aleksandrovna, не, я не они! Это влажение которое Вы открыть не можете, я и написала что там было!

Я нормальная, у меня 13 МФО все в просрочке 1-2,5 месяца. На форзу писала в нацкомфин ещё 15.01 ответа до сих пор нет, а % растут!

• Подобається
Реакції: Oxa
Да блин испугала девушку! Аж стыдно стало.

Да блин испугала девушку! Аж стыдно стало.
:ahaha::ahaha:І в мене тих мфо багато(((Але більшість я пролонгувала,тепер не буду і не хочу.Нема бабла((В мене сестра не бере ніколи трупку і вони вже майже про неї забули.А я як куріца беру завжди трупку і кудахкаю з ними.З завтрашнього дня буду казати,що вони мене дістали і я спилася через них.Може відстануть:lol:

:ahaha::ahaha:І в мене тих мфо багато(((Але більшість я пролонгувала,тепер не буду і не хочу.Нема бабла((В мене сестра не бере ніколи трупку і вони вже майже про неї забули.А я як куріца беру завжди трупку і кудахкаю з ними.З завтрашнього дня буду казати,що вони мене дістали і я спилася через них.Може відстануть:lol:
Моя сестра с ними не общается, так они начали звонить её начальнице, та напрягает сестру, а она меня, пипец!

Irish@, не то слово!

Dusha, а як писати лист в нацком і які документи для цього потрібнв

Я писала без просрочки, сегодня пришёл ответ, что им нужно ещё время для разбирательства. Форда дала документы, и им понадобилось ещё

Немудрая сова, Чим я можу Вам допомогти?Договір прислали,відповідь з Нацкомфін.прийшла,що виявлені порушення.Платити поки що не планую.Чекаю.

Те мне уже там таких чудес насчитали ... ответ от Нацком не дали еще данних ждать

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі