FAQ. Если у вас нет денег платить по кредиту...

• Автор теми Автор теми СБД
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 272
  • Перегляди Перегляди 28K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Олечка, Закривайте соскредіт.Це на моє бачення.
Спасибо

А еврогроши как у меня просрочка пошла ателоним по максимуму 10 тис

У форза попросила реструктаризацию сказали тогда тело оплатить а они мне проценти реструктаризируют....

Олечка, За єврогроші не зрозуміла ?

Олечка, Спробуйте .Почитайте краще тему про Єврогроші .

Кредітап сьогодні на 7 день прострочки,тільки смс,качай дзвінком роботом,сслоун цілий день наярював,закинула в чорний список,і ще « на все,кредит каса»,тільки сьогодні мал внести а сказала що не має,то мадам тупо звонила і питала буде пролонгація чи сплата

Мене сісілоун передали до Інформ Гаран звонила одна мимра обзивала по повній, на наступний звінок як вона подзвонила я кажу що на даний момент я в поліції пишу на вас заяву юридичну адресу називайте так вона скинула і вже як другий тиждень не дзвоне, грозилась Фото розіслати кажу то давай щоб до заяви додати а то бігати ліньки буде хаах так скинула і не звоне ні мені ні родичам

Мене сісілоун передали до Інформ Гаран звонила одна мимра обзивала по повній, на наступний звінок як вона подзвонила я кажу що на даний момент я в поліції пишу на вас заяву юридичну адресу називайте так вона скинула і вже як другий тиждень не дзвоне, грозилась Фото розіслати кажу то давай щоб до заяви додати а то бігати ліньки буде хаах так скинула і не звоне ні мені ні родичам
А ще які мфо маєте?що ще ?

А ще які мфо маєте?що ще ?

Все кто на форуме не имеют средств платить. Так что все мы варимся в одном котелке

Добрий вечір.у мене таж ситуція як докотилась до такого сама не знаю((грошима і близько не пахне що далі буде?(((хто ще тут давайте якісь поради ато починає ковбасити вже
моя порада: заспокойтеся, максимально прочитайте дописи на форумі, на багато своїх питань отримаєте відповідь, а далі час покаже

Останнє редагування:
як він себе алекс кредит?перший день просрочки а вже визванюють

не погрожували?тобто продлили термін кредиту чи як?як домовились?
Я подзвонила в день оплати і сказала що зможу внести протягом 4днів,на що пані з того боку сказала,добре я зафіксувала,але прикол в тому що моїми грошима і не пахне,і плюс до цього ще купа мфо тре платити,кошмааар,мені здається що це не зі мною відбувається,якийсь страшний сон.

А
Я подзвонила в день оплати і сказала що зможу внести протягом 4днів,на що пані з того боку сказала,добре я зафіксувала,але прикол в тому що моїми грошима і не пахне,і плюс до цього ще купа мфо тре платити,кошмааар,мені здається що це не зі мною відбувається,якийсь страшний сон.
От із mycredut пішли погрози у вигляді смс мол передали в службу безпеки будуть виїздити,спілкуватись із колегами родичами,друзями і що мають право описувати майно,якщо не має то спільно нажите.

От із mycredut пішли погрози у вигляді смс мол передали в службу безпеки будуть виїздити,спілкуватись із колегами родичами,друзями і що мають право описувати майно,якщо не має то спільно нажите.
Какое у вас тело в MyCredit и какая просрочка сейчас?

А

Мне такое каждый день приходит от них. Смс не имееет ни какой юридической силы, как и их звонки!

Какое у вас тело в MyCredit и какая просрочка сейчас?
Тіло 4000, %2200 за 4 дні прострочки.

Мне такое каждый день приходит от них. Смс не имееет ни какой юридической силы, как и их звонки!
Нуу хто морально неустойчивий,нервішки починають танцювати самбу.

ВОо ответ от нацком по евро гроши и письмо в заборе оставили
Объясните как это понимать

Вкладення

• 0C7395F5-0B2D-458D-9EBB-4D740F262FAF.webp
    0C7395F5-0B2D-458D-9EBB-4D740F262FAF.webp
    81.7 Кб · Перегляди: 67
  • 0EC40521-D243-4650-8E28-47CEDE698F86.webp
    0EC40521-D243-4650-8E28-47CEDE698F86.webp
    118.4 Кб · Перегляди: 64
ЕвроГроши у меня началась просрочка второй день звонили я спросила за реструктаризацию сказали на 7 день просрочки можно оформляють а Ктото знает условия реструктаризациии у них что она предлагают?

ХЕЛП ! ! !
Извините , не нашёл где создать новую тему, пишу тут...
Сегодня с 14:30 до 21:00 был на автодозвоне у каллов !
Каждую минуту был звонок,поднимаю трубку - 4 секунды тишина и сброс...потом всё по новой, всё время с разных номеров,чёрный список не спасал..телефон староват,я больше планшет использую для интернета..
Как с этим бороться? Кто то сталкивался ?
Благо что есть второй номер и много нужных звонков принимал на него..

Как с этим бороться? Кто то сталкивался ?
Кроме стандартных средств телефона по блокировке определенных номеров - разве что замена сим карты с последующим оповещением всех своих контактов.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі