Если вы не знаете, как общаться с Credit Kasa

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Помогите наберите номер 0732568745, мне он и звонят не знаю кто , сейчас набрал там берут трубку а я что то не могу решиться на разговор

Привет, це Дінеро до тебе звонить, спеціаліст Света королева пируета, вона до мене за день разів 15 звонить, і завжди з різних номерів, в загальному 50/50 мобільні номери + стаціонарні, тільки не можу зрозуміти, яким макаром звонить з різних стаціонарних телефонів різних міст України

Кредит каса погрожує приватною виконавчою службою, сказали судитись можна роками, а приватні виконавці виб'ють в десять раз більше? Є такі чєли реально чи це нові казки? Хто знає?

Приватна виконавча служба без рішення суду зробити нічого НЕ може Так як і державна
Кредит каса погрожує приватною виконавчою службою, сказали судитись можна роками, а приватні виконавці виб'ють в десять раз більше? Є такі чєли реально чи це нові казки? Хто знає?[/QUOTE

Кредит каса погрожує приватною виконавчою службою, сказали судитись можна роками, а приватні виконавці виб'ють в десять раз більше? Є такі чєли реально чи це нові казки? Хто знає?
Вони хворі істоти :crazy::ahaha: не дивуйтесь.

Обмеження у повноваженнях приватних виконавців
Законом передбачені певні види рішення, які не може виконувати приватний виконавець:

1. про відібрання і передання дитини, встановлення побачення з нею або усунення перешкод у побаченні з дитиною;
  2. за якими боржником є держава, державні органи, Національний банк України, органи місцевого самоврядування;
  3. за якими боржником є юридична особа, примусова реалізація майна якої заборонена відповідно до закону;
  4. за якими стягувачами є держава, державні органи;
  5. адміністративних судів та рішень Європейського суду з прав людини;
  6. які передбачають вчинення дій щодо майна державної чи комунальної власності;
  7. про виселення та вселення фізичних осіб;
  8. за якими боржниками є діти або фізичні особи, які визнані недієздатними чи цивільна дієздатність яких обмежена;
  9. про конфіскацію майна.

Колекторські
Привет, це Дінеро до тебе звонить, спеціаліст Света королева пируета, вона до мене за день разів 15 звонить, і завжди з різних номерів, в загальному 50/50 мобільні номери + стаціонарні, тільки не можу зрозуміти, яким макаром звонить з різних стаціонарних телефонів різних міст України
Колекторські контори спеціально купляють такі номера, щоб було страшно ніби звонять з різних міст України

Артем, а що це за жіночка, ви незнаєте, її тут немає?Я слухала її всі записи, вона крута ,мене прикалує її голос і розмови , я спочатку думала що вона дійсно під шафе розмовляє, класна жіночка ,молодець

Наглядный пример, как нужно говорить с курятником Кредит Касса :ahaha::ahaha::ahaha:

Мне єтот козел тоже звонил тока назвался другим именем

Наглядный пример, как нужно говорить с курятником Кредит Касса :ahaha::ahaha::ahaha:

Мне етот козел тоже звонил тока представился под другим именем

В мене э кілька записів не знаю як сюди закинуть

Мне єтот козел тоже звонил тока назвался другим именем

Мне етот козел тоже звонил тока представился под другим именем
а вы что думаете что тухлодырая звонилка назовет свои реальные ФИО - их бы тогда уже в природе не существовало - поотстреливали бы уже давным давно ))

HTML:
Сппа

а вы что думаете что тухлодырая звонилка назовет свои реальные ФИО - их бы тогда уже в природе не существовало - поотстреливали бы уже давным давно ))
Тта да))

Как вставлять в смс скрины не подскажите?

Где эту функцию найти?
вы можете скриншот просто ссылкой сюда вставлять как в моем случае либо через инструменты тут

Screenshot - нажмите

лучше всего через загрузить файл

В мене э кілька записів не знаю як сюди закинуть
через загрузить фаил попробуйте либо если на канале есть запись то ссылкой на видео

Вкладення

• пунерк.webp
    пунерк.webp
    45.1 Кб · Перегляди: 41
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі