Если вы не знаете, как общаться с Credit Kasa

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 9K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Всем привет! Подскажите пожалуйста, как общаться с кредиткасса(укркредитфинанс). Вынесли все мозги и мне и родным.

Кира75, видео в начале обсуждения.

Артем, сьогодні ці дібіли так розтіліпали мене,а Вам дякую за цей запис,хоч розсмішили на ніч глядя.

Yanina, зачем вы с ними общаетесь?

Тат@яна, просто ж є контакти на які вони звонять, а це д не приємно.

Тат@яна, хочу і на них написати в нацкомфінпослуг та не відправляється чомусь, підкажіть як?

Тат@яна, просто ж є контакти на які вони звонять, а це д не приємно.
Это не зависит от того отвечаете Вы на их звонки или игнорить полностью, они всё равно будут звонить и писать всем кого найдут!

Сейчас я так поняла проблемы на сайте нацкомфин не только у Вас не получается.

Тат@яна, ну да,і знаю про це і слухаю їхній бред

Тат@яна, А в який час краще відправити? І де в заяві писати адресу проживання.

Yanina, ну вот, знаете и продолжаете слушать! Зачем портить себе настроение и нервы их бредом!?

Ну когда отправить я сказать не могу, просто я успела до сбоя на сайте отправить.
Я, ФИО, адрес регистрации, ИНН, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю /////////, ЄДРПОУ: ////////

Тат@яна, як би ж знати що вони саме і звонять,у мене ж в інших є займи,деякі я плачу і виходить так що треба брати телефон.

Volvo_2, нет уж, увольте! Не очем с ними разговаривать!

Yanina, мене теж з КА Фактор дорікають :ahaha:але поки що адекватно... Два рази мені звонили,раз контактній особі й раз батькові. Це все за сьогодні ... Лиш де номер батька взяли...

Rammstein, ну за це що всі мікрозайми беруть звідкись номера,взагалі порушення закону,за використання персональних даних без згоди особи яка не давала на це згоду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі