CreditKasa Credit casa, протермінування 43 дня

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 5K
Підскажіть на рахунок кредит каси , було протермінування , зупинили відсотки на 2 тижні , завтра вже звону просрочення , платити немає чим . Будуть ще якісь лояльні пропозиції ? Чи обзвонюють оточення ?
Пропозицій не буде , вони оточенню недзвонить , комусь передають , ті обдзвонюють , але після зупинки відсотків , дзвонили до мене один раз в перший день , але доставали у вайбер і потім затихли , домовитись неможливо , збирайте кошти і закривайте)

В мене було мабуть 60 днів прострочення то оточенню ніхто не дзвонив з кредит каси

Підскажіть на рахунок кредит каси , було протермінування , зупинили відсотки на 2 тижні , завтра вже звону просрочення , платити немає чим . Будуть ще якісь лояльні пропозиції ? Чи обзвонюють оточення ?
они очень тугие, не заплатите за 2 недели, накрутят все, что заморозили. Хороших предложений от них у меня не было, моим никому не звонили

они очень тугие, не заплатите за 2 недели, накрутят все, что заморозили. Хороших предложений от них у меня не было, моим никому не звонили
Мені за тих 2 тижня ненакрутили , пройшло 15 днів без нарахувань

Сьогодні лист прийшов по адресу від кредит каса , кредит закритий ще 30.09 в лист тільки сьогодні прийшов)))

сьогодні прислали тіло 5 просили 48к термін 2.5 роки

Вкладення

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    26 Кб · Перегляди: 59
Сьогодні лист прийшов по адресу від кредит каса , кредит закритий ще 30.09 в лист тільки сьогодні прийшов)))
скажіть будь ласка а багато листів по адресі взагалі приходило? в від кредит каси - на який термін?

Назад
Угорі