Светлана
Only read
- Дописи
- 5922
- Реакції
- 9588
- Бали
- 6780
Светлана не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З міста.Ні, а ви з області?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
З міста.Ні, а ви з області?
Я так понимаю, что урожай вы сдаёте какому-то с/х предприятию, которое рассчитывается за него с годовой задержкой?Гроші позичали на цей же трактор, бо попередній продали, щоб заплатити кредити. А за врожай - не віддали практично всім, хто здавав, бо віддавали борги за минулий рік. А МФО само собою вже давно були і кредити. Зарплата і дитячі йшли на пролонгаціями плюс оформляли нові для продовження попередніх
Ідіть в поліцію пишіть заяву.Потрібна буде допомога звертайтесь,поетапно розповім,що коли і куди писати,як що будете боротись,повірте,буде результат.Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це *** забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь
Так, але кому як пощастить. Минулого року розрахувалися протягом двох тижнів, а цьогоріч давали частинками. Ми випросили за 4 рази тисячу дол. Віддали за машину, а деяким по триста-двісті тисяч винні і ще й досі не даваиЯ так понимаю, что урожай вы сдаёте какому-то с/х предприятию, которое рассчитывается за него с годовой задержкой?
Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь
З радістю б продали давно, але він су. а забрав його. Типу віддали гроші-віддам трактор. Як розібратися ми вже й не должні, але йому трактор не потрібен, і ми його не можемо продати, бо він у цього козла. Виходить замкнута коло. І трактор не віддає, щоб ми продали і ми не продамоОпределите сумму с этим человеком.
Фиксируйте её на бумаге. Лучше всего у нотариуса.
Продавайте причину бед. Трактор. Хоть по запчастям.
Цена жизни не определяется деньгами.
Никакими...и уж точно не 300-700$.
Блин ну напишите на него заяву,что украл трактор,стоит у него,а он вымогает деньгиЗ радістю б продали давно, але він су. а забрав його. Типу віддали гроші-віддам трактор. Як розібратися ми вже й не должні, але йому трактор не потрібен, і ми його не можемо продати, бо він у цього козла. Виходить замкнута коло. І трактор не віддає, щоб ми продали і ми не продамо
Ви багато маєте мфо?З радістю б продали давно, але він су. а забрав його. Типу віддали гроші-віддам трактор. Як розібратися ми вже й не должні, але йому трактор не потрібен, і ми його не можемо продати, бо він у цього козла. Виходить замкнута коло. І трактор не віддає, щоб ми продали і ми не продамо
Комуто приходили смс типа передали дело спецыалисту с районаУ вас там 90-е ?
Пишите заяву на этого Алькапоне местного разлива.
Связи у него могут быть на местах а вы идите выше т.е. район/область
Приходило,это сейчас обсуждают в другой темеКомуто приходили смс типа передали дело спецыалисту с района
Выше как бы не об этом. Но да были СМС что передали районному отделению и ждите в гостиКомуто приходили смс типа передали дело спецыалисту с района

мфо уже не дають, їх більше 20 в мене і майже скільки ж у чоловіка просрочені з серпня.Ох.. Ну и проблемы. А все же мфо, сколько у Вас, какие, как себя ведут, как с контактными? Совсем не беспокоят, только этот человек за 300 долл?
Я б уже взяла в мфо да выкупила трактор у него и продала. Не вариант для Вас?
Ні зерна кукурудзи він брав на 8 тис. А соняшник здали підприємцю. Тепер бухгалтер то обіцяє зателефонував, як будуть гроші, то трубку не бере, приходиш в офіс-у відпустці, або її немає. Один знайомий ще взагалі нічого не отримав але і на майбутнє збирається туди ж здавати. Нам обіцяли протягом 5 днів віддати а ця дата була 11 вересня. Ось такі от пироги(Flora, давайте угадаю, Вы скорее всего и урожай весь этому уроду отдали на продажу, скорее всего, так сами суука спалите его трактор чтобы меньше перья распускал...
Крім згаданих мфо є ще кредитки 2 приват банку, форвард, укрусиббанку, укрексімбанку, кредит в агріколі вже 2 роки платим ще 30 тис приблизно залишилося, ідея банк рік проплатили, з грудня просрочка(брали 50тис на погашення мфо, а потім знову мфо на погашення кредиту). Тепер розумієш, що треба було зупинитися з МФО ще років півтора назад. А почалися мфо як була вагітна і відмовляли нирки, брали на лікування.Ви багато маєте мфо?
Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це *** забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь
Ви би розібралися, точно.Какие на хрeн заявы???В рот ментишку обесчестить и всё!