Дуже боюся фізичної розправи. Допоможіть

• Автор теми Автор теми Flora
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
Гроші позичали на цей же трактор, бо попередній продали, щоб заплатити кредити. А за врожай - не віддали практично всім, хто здавав, бо віддавали борги за минулий рік. А МФО само собою вже давно були і кредити. Зарплата і дитячі йшли на пролонгаціями плюс оформляли нові для продовження попередніх
Я так понимаю, что урожай вы сдаёте какому-то с/х предприятию, которое рассчитывается за него с годовой задержкой?

А ви як вирішуєте свою ситуацію? Бо вам також не солодко?

Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це *** забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь
Ідіть в поліцію пишіть заяву.Потрібна буде допомога звертайтесь,поетапно розповім,що коли і куди писати,як що будете боротись,повірте,буде результат.

Дякую, всім за підтримку, поради. Я з тих дурнуватих людей-якщо взяв-треба віддати. Мабуть, це багатьом заважає жити, оця совісність. Де його набрати того пофігізму?
Я так понимаю, что урожай вы сдаёте какому-то с/х предприятию, которое рассчитывается за него с годовой задержкой?
Так, але кому як пощастить. Минулого року розрахувалися протягом двох тижнів, а цьогоріч давали частинками. Ми випросили за 4 рази тисячу дол. Віддали за машину, а деяким по триста-двісті тисяч винні і ще й досі не даваи

Останнє редагування:
Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь

Определите сумму с этим человеком.
Фиксируйте её на бумаге. Лучше всего у нотариуса.
Продавайте причину бед. Трактор. Хоть по запчастям.

Цена жизни не определяется деньгами.
Никакими...и уж точно не 300-700$.

Определите сумму с этим человеком.
Фиксируйте её на бумаге. Лучше всего у нотариуса.
Продавайте причину бед. Трактор. Хоть по запчастям.

Цена жизни не определяется деньгами.
Никакими...и уж точно не 300-700$.
З радістю б продали давно, але він су. а забрав його. Типу віддали гроші-віддам трактор. Як розібратися ми вже й не должні, але йому трактор не потрібен, і ми його не можемо продати, бо він у цього козла. Виходить замкнута коло. І трактор не віддає, щоб ми продали і ми не продамо

Ох.. Ну и проблемы. А все же мфо, сколько у Вас, какие, как себя ведут, как с контактными? Совсем не беспокоят, только этот человек за 300 долл?
Я б уже взяла в мфо да выкупила трактор у него и продала. Не вариант для Вас?

З радістю б продали давно, але він су. а забрав його. Типу віддали гроші-віддам трактор. Як розібратися ми вже й не должні, але йому трактор не потрібен, і ми його не можемо продати, бо він у цього козла. Виходить замкнута коло. І трактор не віддає, щоб ми продали і ми не продамо
Блин ну напишите на него заяву,что украл трактор,стоит у него,а он вымогает деньги

Ви багато маєте мфо?

Какие на хрeн заявы???В рот ментишку обесчестить и всё!

Flora, давайте угадаю, Вы скорее всего и урожай весь этому уроду отдали на продажу, скорее всего, так сами суука спалите его трактор чтобы меньше перья распускал...

Ох.. Ну и проблемы. А все же мфо, сколько у Вас, какие, как себя ведут, как с контактными? Совсем не беспокоят, только этот человек за 300 долл?
Я б уже взяла в мфо да выкупила трактор у него и продала. Не вариант для Вас?
мфо уже не дають, їх більше 20 в мене і майже скільки ж у чоловіка просрочені з серпня.
Та яке не турбують! Починалося все з манівео, алекс кредит, дінеро, майкредит, єкеш, бистро займ, форза, далі з'явилися мікрокеш, кредитон, містермоней, кредит плюс, Клай, єгроші, качай гроші, ваша готівка, гроші всім, кешбері. Це ті, що пам'ятаю. Якщо важливо які всі були, найду зошит-раніше записували. В чоловіка ще кредиткаса точно ще була і майволлет. Все як і у всіх пролонгаціями тіла поперекривали майже всім, крім останніх. Накривало, скажу, добряче. В агонії шукали гроші скрізь, бо як же не платити?! Тепер аж смішно з себе. Напозичалися ще й по людях. Потроху роздаємо їм. Як почалися просрочки випадково знайшла форум. Це була реальна панацея для душі. Попервах думала поїде дах, в чоловіка передінсультний стан був і це при тому що нам немає ще й 40-ка. Дзвінків було море. Потім почалися листи. Трубку не брала ні разу. Одного дня чоловікові, його сестрі, а згодом і як виявилося кум і його батькові зателефонував якесь обкурений чм0 з голосом зека. А також і в сільську раду, де прописаний чоловік. Видавало такі подробиці з життя кожного, до кого телефонував, про які знали лише деякі люди. Звідки інфаркт невідомо. Наприклад родичів ще можна знайти, але кумів як? Соц мережі були видалені задовго до цього. Ну наприклад де можна взнати про викедень у кумової жінки? Загадка й досі. Можливо чоловік не видалив запис розмови то скину, але це буде як попаду в район, бо вдома інтернету немає а мобільний слабкий сигнал. Також був дзвінок і в мою сільську раду. Ми сказали, що шахраї посилайтеся їх. Далі манівео звязалося з односельчанкою, яка також їх клієнт, щоб передали про борг моїй матері. Суму сказали 30 тис. Хоча брала 11 тис іто не за один раз. На мою роботу теж були дзвінки, листи(хоч я в декреті)до заврайоно теж. Це те, що знаю. В районі телефонувати моїм тёзка по прізвищу і імені, хоч не родичі. Також задрачують невістку чоловікового брата, теж тезку. Шлют листи з різними сумами і також і сусідам. Ну це завдяки племінниці чоловіка. Бо вона сказала яку саме вам треба- в сім'ї дві людини з таким ім'ям і прізвищем. Як вже писала в чоловіка викрадали-це номер, але що з нас взяти картки пусті кредитна історія погана. Листи до нового року йшли пачками після нового-два прийшло від Клай і профіткапітал. Мабуть вже всі продані калам . В основному фактору, кредит експрес, профіткапітал, борг.межа, таліон, дебфорт. В день дзвінків 3. Дінеро почали вночі наярювать. В кінці місяця активність підвищується, буває до 10-15 дзвінків. На телефоні трукаллер. Смс щодня то від кредитап(є в мене і така), форза інколи мікрокеш, кеш ері. Доречні кешбері періодично наярюють, то попадають. Як щосили прислать новенькое, шукаю на форумі чи всім таке, заспокоююсь. Може ще що згадаю напишу, але в принципі ситуація як і у всих
Flora, давайте угадаю, Вы скорее всего и урожай весь этому уроду отдали на продажу, скорее всего, так сами суука спалите его трактор чтобы меньше перья распускал...
Ні зерна кукурудзи він брав на 8 тис. А соняшник здали підприємцю. Тепер бухгалтер то обіцяє зателефонував, як будуть гроші, то трубку не бере, приходиш в офіс-у відпустці, або її немає. Один знайомий ще взагалі нічого не отримав але і на майбутнє збирається туди ж здавати. Нам обіцяли протягом 5 днів віддати а ця дата була 11 вересня. Ось такі от пироги(
Як відключити т9 а то пишеш одне, а виходить трохи інше?
Ви багато маєте мфо?
Крім згаданих мфо є ще кредитки 2 приват банку, форвард, укрусиббанку, укрексімбанку, кредит в агріколі вже 2 роки платим ще 30 тис приблизно залишилося, ідея банк рік проплатили, з грудня просрочка(брали 50тис на погашення мфо, а потім знову мфо на погашення кредиту). Тепер розумієш, що треба було зупинитися з МФО ще років півтора назад. А почалися мфо як була вагітна і відмовляли нирки, брали на лікування.

Останнє редагування:
Крім кредиток, МФО і банків умудрился позичити у знайомого з умовою, що повернемо по осені. Здали урожай, але з нами, як і з більшістю в районі, не розрахувалися і досі. В результаті це *** забрало трактор і машину в рахунок боргу з процентами. Але тепер він кричит, що давай гроші і забирай свій металлолом. Машину викупили, а трактор ні. За трактор вже віддали 1.7тис$. Вроді заспокоївся. Каже привези ще хоч 300$ і забирай трактор. Решту віддаси, коли продаси трактор. Але вчора його знову прихватило і він хоче вже 700$,але в нас лише 200$.знову почалися погрози. Місяць назад побив чоловіка, погрожував розправитися з усією сім'єю. Все записала на диктофон. В поліцію іти не варіант, бо там усі його дружки. Де шукати 500$ уже навіть незнаю. В нього питаю нах..я забирати трактор, ми б його вже давно продали і повернули борг, але воно не в адекватні, очі червоні і оре я вас всіх повбиваю або нашлю, щоб спалили. Боюсь дуже. В мене 5 дітей найменшому 1.5 року. Вони нікому не будуть потрібні. Вони в мене золоті. Старші призери районних конкурсів, відмінник. Хочеться жити для них. А ціна життя ці чортові гроші. Дуже вдячна форуму за щоденну віру в краще, але руки вже опустилися. Тепер я розумію, що МФО і банки це така дрібниця, коли хочется просто жити. Дякую всім, хто прочитає мою сповідь

Пишите заявление в областную прокуратуру,угрозы, шантаж,вымагательство,тем более вы знаете кто угрожает,а если ещё и мужа избили,тогда точно писать и об этом, нужно обращаться везде где только можно,так как кроме вас самих,никто не начнет двигать этот процесс с мертвой точки!

Сама розумію, що брали,треба повернути. Але воно не хоче чекати, давай зараз. Навіть його дружина на нашому боці, говорить йому, що якщо зараз немає, то де їх він візьме. В нього як повний місяць, так планка і падає. Так хочеться якомога швидше з ним розрахуватися. Я не розумію, що з ним сталося, але я знаю його зовсім іншим. Правду кажуть :хочеш взнати що за людина-позич у нього грошей

Назад
Угорі