Просто диву дають нашим людям,читаючи подібні історії. Як вони в 2025 році вірять мфчмошним звонилкам, хоча уже навіть сліпі і глухі знають хто вони такі... Ще й самі близькі, замість того щоб послати цих аферистів і чмошників за кораблем таке влаштовують

.
Хоча, чого там багато балакати,сам в такій самій ситуації. Для хрещеного я до сих пір лудоман і алкоголік,тому що так сказав мфчмошна дзвоника з манівео. Для двоюрідного брата- кримінальник,який робить закладки по місту,щоб заробити грошей на закриття мфо(йому подзвонили біти і таке сказали,а ще що я педофіл).
Я просто вирішив всім говорити правду,як би боляче не було. Хтось відвернувся, як хрещений з братом, а хтось навпаки,підтримував і допомагав з судами навіть, оплачував адвоката. Хоча людина не сама близька мені була, і я не очікував такої підтримки від неї. А від тих, від кого очікував-тільки або таке,як вище написав,або вічні укори "куди ти вліз".
Головне зрозуміти,що серед оточення обов'язково знайдеться адекватна людина з холодною головою і великим серцем,яка обов'язково допоможе це пережити. Можливо навіть і не рідна по крові людина,як в моєму випадку).Головне ніколи не здаватися. Ці мерзотники тільки цього і хочуть,своїм тиском)