Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Тепер ви мене розумієте, чому я боялась сказати?
Та всі ми боялися розказувати близьким ,бо ніхто не хоче показатися поганим в чиїхось очах...
Багато хто мабуть через це і набирався нових ,щоб закрити інші (ну у всякому випадку в мене так) і багато хто я думаю досі не розуміють ,хтось може засуджує просто не говорить ,але що сталося ,то сталося вже . Прийміть це ,як є. Можливо випийте заспокійливого.

Я уявляю, якщо зараз це тут читають дзвонілки, то як їх тішить результат роботи їх компашек 🫣

я не розумію нащо в лікарню?
Клізму поставити чоловіку не мішало б

Та всі ми боялися розказувати близьким ,бо ніхто не хоче показатися поганим в чиїхось очах...
Багато хто мабуть через це і набирався нових ,щоб закрити інші (ну у всякому випадку в мене так) і багато хто я думаю досі не розуміють ,хтось може засуджує просто не говорить ,але що сталося ,то сталося вже . Прийміть це ,як є. Можливо випийте заспокійливого.
То сімї неправильні. Де страх там завжди будуть якісь секрети і як результат якісь проблеми.

Я уявляю, якщо зараз це тут читають дзвонілки, то як їх тішить результат роботи їх компашек 🫣
Та да. Та чи не пофіг. Та і я думаю багато таких людей як ми і як автор ,і як чоловік автора . Звонілки так і знаходять на кого надавити та щоб заплати овер дофіга

Та да. Та чи не пофіг. Та і я думаю багато таких людей як ми і як автор ,і як чоловік автора . Звонілки так і знаходять на кого надавити та щоб заплати овер лофіга
Так, так. Але ж ось досягли свого, їм заплатять. Усю родину на вуха підняли 😞

так тут навіть не МФО усю родину на вуха підняли....а чоловік(
Так, свекруха дзвонила, що вже їдуть. . Я набрала маму, вона наче зрозуміла. Сказала, що позичать гроші в когось. Бо в них не такі статки… Там з відсотками набігло 336000

так тут навіть не МФО усю родину на вуха підняли....а чоловік(
Так чоловік вчинив погано ,але не ми не можемо знати всієї ситуації ,яка була в родині ,бо це як то кажуть "темный лес",да і тільки з однієї сторони важко робити висновки )
Так що тут таке діло

Так, і що сім’ї руйнуюється, довіра так точно 🫣

Від дзвінка Авіри 🫣
Отож.. просто проблеми з мфо тимчасові, а трагедія( яку розігнав чоловік до такого масштабу) то біда..

Так, свекруха дзвонила, що вже їдуть. . Я набрала маму, вона наче зрозуміла. Сказала, що позичать гроші в когось. Бо в них не такі статки… Там з відсотками набігло 336000
І що, всі готові віддати усе? Не розбираючись, та не думаючи?

Тепер заспокойтеся, віддасте гроші та поговорите з чоловіком. Бумажки не вартують того, щоб руйнувати родину на емоціях

Може ще якось домовитеся з МФО не за такі відсотки

Да не платіть їм нічого зараз!!!!!!!! ВАША ЗАДАЧА ДОНЕСТИ БАТЬКАМ СВОЇМ І ЙОГО, ЩО ЦЕ НАЙБІЛЬША ДУРІСТЬ ЯКУ МОЖНО ЗРОБИТИ ЗАРАЗ!

Тепер заспокойтеся, віддасте гроші та поговорите з чоловіком. Бумажки не вартують того, щоб руйнувати родину на емоціях

Може ще якось домовитеся з МФО не за такі відсотки
Тут проблема в тому що зараз всі учасники на емоціях. А в такому стані домовлятися про щось розумне не вийде…

Або можливо дізнайтеся про процедуру банкрутства. Хоча я не можу знати чи вам підійде

Назад
Угорі