Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Десь маємо схожі ситуації. Моя родина трохи заможніша за мій поточний стан. Дуже боялася їм розказати про фінансові проблеми, гордо взяла всю відповідальність на себе. І що? Перше, що мене спитали , коли дізналися про мої борги - ти в нас не могла взяти кошти? Тепер розумію, що то було б значно дешевше і для мене, і доя них. Було багато сліз, неприємних розмови і з'явилася натягнутість у стосунках. А ще вони мене вважають божевільною і кожен місяць перевіряють мою КІ, щоб там не з'явилося нових кредитів. Я стала відчувати диким сором перед ними, якщо купую щось не першої необхідності тепер для себе. Але життя продовжується. Їхній контроль дуже стимулював пошвидше розібратися з боргами.

В мене оточення не турбували. Лише мені і то не часто. На списання чи тіло не захотіли йти, але майже одразу з ними можна домовитися про реструктуризацію: зупинка нарахувань процентів і розбивка га частини. Я навіть значно просочування свої платежі, і вони мені не скасовувалися реструктуризації
Вам пощастило. Бо читаю , що люті😁

А ще є твори і реферати на замовлення. Запропонуйте на Кабанчіку свої послуги.
Ой, реферати я спротивила ще в магістратурі😄🤢 Вірш будь-який, чи будь про що «накатаю» за годинку, пісню будь-яку перепишу, а от вже щось занудніше терпіти не можу🫣

Ой, реферати я спротивила ще в магістратурі😄🤢 Вірш будь-який, чи будь про що «накатаю» за годинку, пісню будь-яку перепишу, а от вже щось занудніше терпіти не можу🫣
Ой, не час перебирати заробітками. Якщо це зможе принести хороший підробіток - зробіть, щоб закрити хоча б один з найменших боргів. Все легше стане.

А ще мені «подобається», як мій чоловік мною пишається🤣 і завжди каже десь в компанії: «Та якби мені такий розум і талант, я б мільйони заробляв»… От тепер побачить, яка я «розумна», що півроку годувала шаражки 🤣 І сміх, і гріх, одним словом…

Ой, не час перебирати заробітками. Якщо це зможе принести хороший підробіток - зробіть, щоб закрити хоча б один з найменших боргів. Все легше стане.
І то правда

А ще, не повірите, пробувала таксувати🫣 Дуже непоганий заробіток. Може, через те, що маю електричку, не витрачала на пальне, але за 2 години можна чистими 1000 заробити. І то при тому, що я не такий досвідчений водій. Але то було 3 дні всього . Впала на ожеледиці, зламала руку, тепер не скоро зможу до цього повернутись(((((

Ой, писала я ті реферати. Краще б цього в моєму житті ніколи не було. Найпоганіший досвід фрілансу 🫣

А ще мені «подобається», як мій чоловік мною пишається🤣 і завжди каже десь в компанії: «Та якби мені такий розум і талант, я б мільйони заробляв»… От тепер побачить, яка я «розумна», що півроку годувала шаражки 🤣 І сміх, і гріх, одним словом…

І то правда

А ще, не повірите, пробувала таксувати🫣 Дуже непоганий заробіток. Може, через те, що маю електричку, не витрачала на пальне, але за 2 години можна чистими 1000 заробити. І то при тому, що я не такий досвідчений водій. Але то було 3 дні всього . Впала на ожеледиці, зламала руку, тепер не скоро зможу до цього повернутись(((((
Хоч вбий не розумію, що вам не вистачало? Чоловік люблячий є, авто є, дитина є, житло є, робота є. Чого вам не вистачає?

Ой, писала я ті реферати. Краще б цього в моєму житті ніколи не було. Найпоганіший досвід фрілансу 🫣
Зараз, в часи ШІ вже і реферати попитом не користуються . Дивлюсь, які діти твори здають… Не прикопаєшся.

Зараз, в часи ШІ вже і реферати попитом не користуються . Дивлюсь, які діти твори здають… Не прикопаєшся.
Так, але я писала більш для студентів. Але такі фірми пропонують захмарні гроші, а у результаті- дурня і дуже, дуже багато сил на це йде. 👀

Але! Щоб Ви розуміли, дисертація коштує - 120 тис.грн. якщо писати без посередника. Це реально гарні гроші, якщо у автора є розум.

Так, але я писала більш для студентів. Але такі фірми пропонують захмарні гроші, а у результаті- дурня і дуже, дуже багато сил на це йде. 👀

Але! Щоб Ви розуміли, дисертація коштує - 120 тис.грн. якщо писати без посередника. Це реально гарні гроші, якщо у автора є розум.
Отак потім і зявляються дипломовані доктори ПІ

Хоч вбий не розумію, що вам не вистачало? Чоловік люблячий є, авто є, дитина є, житло є, робота є. Чого вам не вистачає?
Тож таке. Один раз взяла 3-4 тисячі ,бо треба було терміново на щось. А на що, навіть не згадаю… Чи за танці дітям заплатити, чи інтернет-замовлення яке. Потім шалені відсотки. Пролонгація. І так одне за одним набралась. Я ж кажу, як туман в очі…А взагалі, ніколи ні в що не вірю, але в мене за 1 рік неприємностей більше, ніж за все життя… Обікрали чоловіка на роботі, квартиру, я потрапила в ДТП, сварки в сім’ї, хвороби, тепер руку зламала. Вдома знаходила купу дрібних грошей під дитячими ліжками , шпильки під килимком… Ну таке… От ніколи не думала, що буду в таке вірити, але все ж… Все почалось, коли купили ще один будинок.

Ого… Навіть не знала. Але я за 15 років у школі так отупіла, що вже й магістерську не напишу, не те що дисертацію

Ого… Навіть не знала. Але я за 15 років у школі так отупіла, що вже й магістерську не напишу, не те що дисертацію
Дисертація важко. Там треба вийти з себе, а потім повернутись 😁 Але люди пишуть і заробляють. Але частіше, професори самі беруть такі замовлення 👍
Реферат - від 200 доларів стартує, якщо викладач пише

Дисертація важко. Там треба вийти з себе, а потім повернутись 😁 Але люди пишуть і заробляють. Але частіше, професори самі беруть такі замовлення 👍
Реферат - від 200 доларів стартує, якщо викладач пише
Ой, мені таксі більше сподобалось😄 Я люблю людей , тому це моє )) І спілкування, і поїздки містом, і заробіток непоганий. А ще більшість дивувались, коли мене бачили за кермом😄 Чи то побоювались 😄

І то правда

Швидкого одужання.
Запам'ятати цей досвід на гостру потребу додаткового заробітку в майбутньому)

Тому можете зрозуміти, чому боюсь реакції оточуючих. Але чому так сталось, зараз сама не розумію. І картаю себе. Ніколи в мене цієї інфантильності не було. Відмінниця в навчанні і по життю , донька вчителів, підтримка чоловіка. В один час ми працювали разом в одній школі після весілля. А тоді він вирішує відкрити власний бізнес, і я повністю його в усьому підтримую. Ми проходимо шлях від зйомної квартири до власного житла , і не одного… От чому я таке замутила? Один неправильний крок - і все, загнала себе в депо

Швидкого одужання.
Запам'ятати цей досвід на гостру потребу додаткового заробітку в майбутньому)
Дуже дякую. Ще й у дітей грип В зараз

Тому можете зрозуміти, чому боюсь реакції оточуючих. Але чому так сталось, зараз сама не розумію. І картаю себе. Ніколи в мене цієї інфантильності не було. Відмінниця в навчанні і по життю , донька вчителів, підтримка чоловіка. В один час ми працювали разом в одній школі після весілля. А тоді він вирішує відкрити власний бізнес, і я повністю його в усьому підтримую. Ми проходимо шлях від зйомної квартири до власного житла , і не одного… От чому я таке замутила? Один неправильний крок - і все, загнала себе в депо
А це все наслідки «синдрому відмінниці». Сама така ж. Ідеальна репутація, ангельські вчинки, святі погляди на життя. А тіньове «Я» чекало свого часу і вуаля! Отримай та розпишись 👏🏻

Назад
Угорі