ну..НБУ там какую то белую книгу придумал для мфо)) грозятся очень строго следить за финансированием мфо))Ви самі вірите в те,що пишете?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну..НБУ там какую то белую книгу придумал для мфо)) грозятся очень строго следить за финансированием мфо))Ви самі вірите в те,що пишете?
Я вірю в себе,в свої сили та підтримку своїх рідних,а на НБУ лише сподівання.Бо не розумію тоді смисл життя в країни,якщо нема сподівання ні на що.Це тяжко мабуть.(((Ви самі вірите в те,що пишете?
смеяться можноКожен сподіваеться на щось краще,в першу чергу на себе и для себе!) Це наша природа,бо в сусіда і трава зеленіша і дружина красивіша.))) Я гадаю,що головне до більшості проблем,треба з юмором підходити,скинули коллаж на мене,довго сміявся,сказав,що то послуги асинізатора,запропонував коллектору взяти натурой 3 куба,за пролонгацію,відмовився,хоча спитав нащо сам пропунує йти робити мені,якщо я і так працюю.Може молодий,недасвідчений.ХЗ одним словом.
Мін'юст також грозився перевірку влаштувати Дорошкевич і по шиї надавати.ну..НБУ там какую то белую книгу придумал для мфо)) грозятся очень строго следить за финансированием мфо))
не было такого)) просили жалобы на бумаге, а не постики в ФБ))Мін'юст також грозився перевірку влаштувати Дорошкевич і по шиї надавати.
В мене рахунки пусті.А будинок на Маму записаний,а Мама за кордоном,з місцевим телефоном та громадянством.От вони і бісяться мабуть,бо не можуть її дістати.Хоча хтозна,що там в них в голові.смеяться можно
пока раздел имущества и арест счетов не грозит
но кто ж края видит?
Всерівно це все не може тривати вічно.не было такого)) просили жалобы на бумаге, а не постики в ФБ))
хотя..сам с трудом верю, что и те и те, что то сделают полезное
Так по телебаченню за Дорошкевич показували,що сам міністр отримав кипу скарг на неї.не было такого)) просили жалобы на бумаге, а не постики в ФБ))
хотя..сам с трудом верю, что и те и те, что то сделают полезное
З таким розкладом як у Вас,можна сподіватися на краще!В мене рахунки пусті.А будинок на Маму записаний,а Мама за кордоном,з місцевим телефоном та громадянством.От вони і бісяться мабуть,бо не можуть її дістати.Хоча хтозна,що там в них в голові.
я видел только его видео на ФБ, где он отвечал на вопросы, и там минуту поговорил о дорошкевич.Так по телебаченню за Дорошкевич показували,що сам міністр отримав кипу скарг на неї.
Отримав,показали,пообіцяли,обнадіяли і на цьому все!!!Так по телебаченню за Дорошкевич показували,що сам міністр отримав кипу скарг на неї.
черт знает)) мфо же не первый день работают))) не та у нас страна, где быстро решат проблемы людей, если вообще решатВсерівно це все не може тривати вічно.
Плюси здаеться чи ICTV.я видел только его видео на ФБ, где он отвечал на вопросы, и там минуту поговорил о дорошкевич.
какая программа была по ящику? погуглю
Роблять вигляд,що вирішують,а тим часом малюють чергову схему,як нас простих смертних гарно ...черт знает)) мфо же не первый день работают))) не та у нас страна, где быстро решат проблемы людей, если вообще решат
Краще чи гірше,я просто зупинився,коли зрозумів,куди я збираюсь залісти,5,10,15 МФО,я б тоді повісився або все продав би за виїхав з країни.Так,були такі думки,після 100 перших дзвінків,але потім зрозумів,сам заліз,сам і розбирайся.Навчився з ними спілкуватися,написав що лише письмово буду з ними спілкуватися,з зауваженням що всі гологосі домовленності вести не буду,от і все,дзвонять,не відповідаю,лише e-mail або листи,ні месенджери,ні вайбери ніщо інше,листи та e-mail.От і все.З таким розкладом як у Вас,можна сподіватися на краще!
оплату3485грн за продление на 7дней!!!!?? г-оны .
Ну взагалі то можна,але не під час карантику,всі перевірки зараз забороненні.Ребят, в принципе, я новенькая и не совсем "умная" в плане законов
Реально ли сделать какую-то революцию и сотрясти воздух чтоб хоть как-то в общем масштабе утихомирить МФО?)
просто проблема колоссальная, и всегда будут пострадавшие.
ну реально.
Решая свои проблемы основную не решим.
Нереально.Ребят, в принципе, я новенькая и не совсем "умная" в плане законов
Реально ли сделать какую-то революцию и сотрясти воздух чтоб хоть как-то в общем масштабе утихомирить МФО?)
просто проблема колоссальная, и всегда будут пострадавшие.
ну реально.
Решая свои проблемы основную не решим.