Думаю это будет конец для МФО ?

• Автор теми Автор теми Selena_07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 509
  • Перегляди Перегляди 12K
вот тот момент когда я не готова платить аж 5000 за пролонгацию просто в воздух
а давайте сразу 100 000, че там.

тело неприкосновенно и шо хош то и делай.
через 27 дней все повторяется.
это ад 21 века хд
Я багатьом таке пропоную,що лише за тіло і за свою сумму після гарантійного листа,інакше нехай чекають,блокують рахунки приїздять чи ще щось,немає більше в безробітного коштів.

я тоже отношусь с определенной долей скептицизма))) но помечтать то хочится иногда
В мене знайома працює в кредитній спілці,то розповідала що їх збирали і директор розповідав що головне зараз людей не втратити.Щоб тримали клієнтів,бо,казав багато банків лопне і мфо здуються.То якщо вистоять зараз ,то будуть.Ну от таку їм політінформацію проводив.Наскільки те буде,то хз.Побачимо)Нам би як втрачати нема вже чого)Ждем)

В мене знайома працює в кредитній спілці,то розповідала що їх збирали і директор розповідав що головне зараз людей не втратити.Щоб тримали клієнтів,бо,казав багато банків лопне і мфо здуються.То якщо вистоять зараз ,то будуть.Ну от таку їм політінформацію проводив.Наскільки те буде,то хз.Побачимо)Нам би як втрачати нема вже чого)Ждем)
время покажет))
Возьмите меня с собой помечтать))
всегда пожалуйста))) компанией веселее

Вибачте,але гадаю що то може має бути "жінка",може й не з косою!))
Почекаємо,можливо об'явиться і приведе нас всіх в світле майбутнє?
:ahaha: :ahaha: готов быть министром по мфо))
Давайте,ми Вас підтримаємо?

да понимаете в чем прелесть)))
если все резко перестанут им платить, никто МФОшкам не помешает пролобировать какой то закон, что бы им реально дали возможность отбирать имущество, или еще какой то треш из этой оперы. не думаю, что они просто так захотят расстаться со своими денюжками
Схема проста.Загнати нас в кредитне рабство і доїти нас завжди.Ми для них раби і будемо їм платити вічно.А якими способами?Думаю в них це вже все прораховано і прописано.

кстати да(( как один из вариантов.
вот кстати повод для митинга под кму)) заставить их таки выполнить решения суда, и изменить свое постановление
вот жду решение своё- чтож там суд отпишет насчёт этой незаконной постановы?
Это да. Но только нужно помнить ещё и о "не навреди"
себе любимому?)))да ни за что

Назад
Угорі