Думаю это будет конец для МФО ?

• Автор теми Автор теми Selena_07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 509
  • Перегляди Перегляди 12K
Ви самі вірите в те,що пишете?
Я вірю в себе,в свої сили та підтримку своїх рідних,а на НБУ лише сподівання.Бо не розумію тоді смисл життя в країни,якщо нема сподівання ні на що.Це тяжко мабуть.(((

Кожен сподіваеться на щось краще,в першу чергу на себе и для себе!) Це наша природа,бо в сусіда і трава зеленіша і дружина красивіша.))) Я гадаю,що головне до більшості проблем,треба з юмором підходити,скинули коллаж на мене,довго сміявся,сказав,що то послуги асинізатора,запропонував коллектору взяти натурой 3 куба,за пролонгацію,відмовився,хоча спитав нащо сам пропунує йти робити мені,якщо я і так працюю.Може молодий,недасвідчений.ХЗ одним словом.
смеяться можно
пока раздел имущества и арест счетов не грозит
но кто ж края видит?

ну..НБУ там какую то белую книгу придумал для мфо)) грозятся очень строго следить за финансированием мфо))
Мін'юст також грозився перевірку влаштувати Дорошкевич і по шиї надавати.

Мін'юст також грозився перевірку влаштувати Дорошкевич і по шиї надавати.
не было такого)) просили жалобы на бумаге, а не постики в ФБ))
хотя..сам с трудом верю, что и те и те, что то сделают полезное

смеяться можно
пока раздел имущества и арест счетов не грозит
но кто ж края видит?
В мене рахунки пусті.А будинок на Маму записаний,а Мама за кордоном,з місцевим телефоном та громадянством.От вони і бісяться мабуть,бо не можуть її дістати.Хоча хтозна,що там в них в голові.

не было такого)) просили жалобы на бумаге, а не постики в ФБ))
хотя..сам с трудом верю, что и те и те, что то сделают полезное
Так по телебаченню за Дорошкевич показували,що сам міністр отримав кипу скарг на неї.

В мене рахунки пусті.А будинок на Маму записаний,а Мама за кордоном,з місцевим телефоном та громадянством.От вони і бісяться мабуть,бо не можуть її дістати.Хоча хтозна,що там в них в голові.
З таким розкладом як у Вас,можна сподіватися на краще!

Так по телебаченню за Дорошкевич показували,що сам міністр отримав кипу скарг на неї.
я видел только его видео на ФБ, где он отвечал на вопросы, и там минуту поговорил о дорошкевич.
какая программа была по ящику? погуглю

честно. Наш нужна своя Грета Тунберг.
Потому что если мы (я, ты, сосед), вылезет с долговой ямы, в нее попадет твой брат, друг, любой другой украинец. Проблема остается(
тема "конец для МФО" в масштабе нашей страны было бы круто.
круги ада по МФО были, есть и будут.
А хочется чтобы не только я, но и другие были бы защищены.

черт знает)) мфо же не первый день работают))) не та у нас страна, где быстро решат проблемы людей, если вообще решат
Роблять вигляд,що вирішують,а тим часом малюють чергову схему,як нас простих смертних гарно ...

Ребят, в принципе, я новенькая и не совсем "умная" в плане законов
Реально ли сделать какую-то революцию и сотрясти воздух чтоб хоть как-то в общем масштабе утихомирить МФО?)
просто проблема колоссальная, и всегда будут пострадавшие.
ну реально.
Решая свои проблемы основную не решим.

З таким розкладом як у Вас,можна сподіватися на краще!
Краще чи гірше,я просто зупинився,коли зрозумів,куди я збираюсь залісти,5,10,15 МФО,я б тоді повісився або все продав би за виїхав з країни.Так,були такі думки,після 100 перших дзвінків,але потім зрозумів,сам заліз,сам і розбирайся.Навчився з ними спілкуватися,написав що лише письмово буду з ними спілкуватися,з зауваженням що всі гологосі домовленності вести не буду,от і все,дзвонять,не відповідаю,лише e-mail або листи,ні месенджери,ні вайбери ніщо інше,листи та e-mail.От і все.

Реально ли сделать какую-то революцию и сотрясти воздух чтоб хоть как-то в общем масштабе утихомирить МФО?)
ну реально.
Ну взагалі то можна,але не під час карантику,всі перевірки зараз забороненні.

ну реально.
Нереально.

Назад
Угорі