Друзья, вам не кажется, что в последнее время мфо как-то поутихли все...

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Evgeniya, ну це ще треба мати з чого віддавати,намою думку треба включати« режим окуня»хай доказують що ви їм щось винні,я вчора була у юриста,спитав мене чи я щось підписувала власноручно?якщо ні посилати всіх у суд,а ще поміняти сімку,а родичам і сусідам казати нічого незнаю аферисти.І на випадок якщо навіть хтось приїхав,набирати 102,викликати опергрупу напад на хату,погрози здоров'ю та життю.

намою думку треба включати« режим окуня»хай доказують що ви їм щось винні,я вчора була у юриста,спитав мене чи я щось підписувала власноручно?якщо ні посилати всіх у суд,а ще поміняти сімку,а родичам і сусідам казати нічого незнаю аферисти.І на випадок якщо навіть хтось приїхав,набирати 102,викликати опергрупу напад на хату,погрози здоров'ю та життю.

Мое мнение это самая хорошая позиция, + не делать ни каких движений в сторону признания долга.

А я забераю свои слова обратно про затишье, сегодня с утра уже куча смс и звонков, правда пока только роботы звонили, но тем не менее... это ещё только утро(((

Evgeniya, ну це ще треба мати з чого віддавати,намою думку треба включати« режим окуня»хай доказують що ви їм щось винні,я вчора була у юриста,спитав мене чи я щось підписувала власноручно?якщо ні посилати всіх у суд,а ще поміняти сімку,а родичам і сусідам казати нічого незнаю аферисти.І на випадок якщо навіть хтось приїхав,набирати 102,викликати опергрупу напад на хату,погрози здоров'ю та життю.
На мою думку така позиція адвоката не вірна. Тим самим він ніби одобрює з правової точки зору набратися кредитів і включати окуня! По типу 'нєту тєла, нєту дєла'. То чому ж сам тоді не набереться так грошей? То ж халява по суті. ...Може просто ще щось чув про шахрайство, а Вам мовчить? Майте свою голову на плечах і не довіряйте всім всеціло! Тут правильно радять писати в мфо про списання %, про реструктуризацію, але те , що брали все ж повернути маєте. Хоча б тіло!

Михаил88, так вірно ну про що можна домовлятись?я ітак дітям з рота можна сказати забирала щоб ці шараги кормити,аби не схудли..тепер хай ідуть в суд або на х..й,куда хочуть що туди 3 букви,що сюди)))

Tanetochka, ну можливо ви і маєте з чого віддавати,я ні,скільки їм переплатила навіть тяжко порахувати.А ще за їхнє відношення буду вважати що це моральне відшкодування,якщо з їхньої сторони все так правильно чому не подають в суд!!?

Tanetochka, через них в мене вже в хаті їсти нема що, 8 пар очей дивляться на мене,чекають,і ще школа,а я повинна зробивши купу пролонгацій ще тіло повертати?Та хай хоч Папі римському подзвонять...!!!

Tanetochka, ну можливо ви і маєте з чого віддавати,я ні,скільки їм переплатила навіть тяжко порахувати.А ще за їхнє відношення буду вважати що це моральне відшкодування,якщо з їхньої сторони все так правильно чому не подають в суд!!?

Tanetochka, через них в мене вже в хаті їсти нема що, 8 пар очей дивляться на мене,чекають,і ще школа,а я повинна зробивши купу пролонгацій ще тіло повертати?Та хай хоч Папі римському подзвонять...!!!
Кожен сам вирішує, однозначно. Ми тут лише можемо висловити свою думку.

Кожен сам вирішує, однозначно. Ми тут лише можемо висловити свою думку.
Вирішує кожний але вони наглі і це дуже високі % ліплать з неба а за що платили,я наприклад перший кредит брала на діти а всі інші щоб покрити один одного і так влізла в болото я не відмовляюсь відати я можу частинами але в них такі суми !!!

Вирішує кожний але вони наглі і це дуже високі % ліплать з неба а за що платили,я наприклад перший кредит брала на діти а всі інші щоб покрити один одного і так влізла в болото я не відмовляюсь відати я можу частинами але в них такі суми !!!
Так брала і я...На діти
А далі крила-перекривала , отямилася, коли 127тис стукнуло

Никак уже. Раз тут, то значит не платим
Я зрозуміла але незнаю що дальше буде в мене просрочка десь місяців 2 звонять листи висилають додому угрожають що приїдуть вб'ють незнаю що маю робити і платити нема чим як би не ті проценти і штрафи а тільки тіло кредита заплатити було б легше!!

Я зрозуміла але незнаю що дальше буде в мене просрочка десь місяців 2 звонять листи висилають додому угрожають що приїдуть вб'ють незнаю що маю робити і платити нема чим як би не ті проценти і штрафи а тільки тіло кредита заплатити було б легше!!
Ничего они не сделают. Нервы только вымотают

Меня май валет начали атакавать и кредит плюс Я уже так устала со своїми 30+ что руки опустились

І як ви оплачуєте такі суми??
Я оплачую ще..... чоловік уже 4 міс в Польщі , але цього не вистачає. Свекруха понапозичала в родичів , познімала з кредиток. Хочемо зробити так, щоб все закрити і щоб чоловік мій відробив уже борги без зростаючих відсотків. Поки що тримаємося, але вже на грані. Голодні , в злиднях ... Я на роботу вийду осінню, але ніхто так надовго позичати бабло нехоче, а в мфо місячні терміни. І тут запара жостка ...

Никак уже. Раз тут, то значит не платим
Зернулася на форум, коли мфо перестали мені видавати кредити на перекриття попередніх. Бо було їх вже під 30шт мабуть. Почала шукати що робити. А у цей час чоловік зізнався мамі , що ми влипли. . ..ну і почали ми вилазить з цього разом. ..

Я оплачую ще..... чоловік уже 4 міс в Польщі , але цього не вистачає. Свекруха понапозичала в родичів , познімала з кредиток. Хочемо зробити так, щоб все закрити і щоб чоловік мій відробив уже борги без зростаючих відсотків. Поки що тримаємося, але вже на грані. Голодні , в злиднях ... Я на роботу вийду осінню, але ніхто так надовго позичати бабло нехоче, а в мфо місячні терміни. І тут запара жостка ...
От не розумію Вас чесне слово!!! Ви просто збираєтесь платити ім дальше ці шалені суми, а себе і рідних обмежувати??? Не наступайте на граблі більшоі половини присутніх на форумі (((не заганяйте себе ще глибше в борги:(

От не розумію Вас чесне слово!!! Ви просто збираєтесь платити ім дальше ці шалені суми, а себе і рідних обмежувати??? Не наступайте на граблі більшоі половини присутніх на форумі (((не заганяйте себе ще глибше в борги:(
а вы вообще не платите мфо? они вас уже не трогают?

Вже зовсім не плачу...до останнього пролонгувала в ccloan, але потім і на них забила!!! Та як сказати, звичайно турбують, просто я вже простіше до цього відношусь, батьки, чоловік та найближчі люди в курсі, підтримують, що мене дуже тішить, бо в більшості люди тут бояться саме того, щоб рідних не трогали, а це наша слабість. Я вже мало спіокуюсь з МФОшками, деколи гоню з них, вони губляться, а дзвінків стає все менше!

Дивлячись в кого яка прострочки, в мене початок,то террор тільки починається
А у Вас багато МФО? Рідні в курсі?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі