Друзья, вам не кажется, что в последнее время мфо как-то поутихли все...

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Dusha, фігово мати таких «родичів», але то треба час і все порішається:)

Olga_27, Мої брати якось переварили цю інформацію,хоча так на мене кричали на початку,але все одно морально підтримали.А от чоловіка сестра до сих пір не може угомонитися.Таке чудить. Все їй наші борги заважають жити.Таке розповідає про нас всім і всюди,особливо про мене.
Це точно як в мене чоловікова сестра неможе прожити щоб мене не зачіпити....то я її сказала напевно треба так зробити щоб ти забулась як тебе звати яж злодійка мошеніца то дивись ще буду розбійнецею...

Приветики. А меня второй день уже атакают, достали. Ещё и какой то придурь в 1:32 звонит и молчит. Ну не петухи а?
Чому ж не поставите беззвучний на ніч!!! Мені ночами не дзвонять, але всерівно так страхуюсь!

А родственникам соседям?Смысл удалять все когда некоторые чм0 прокошмарили всех соседей и родственников Затишья не было
Можливо тоді рідним і сусідам варто це все грамотно пояснити!?! Пробуйте краще Ви ніж ці шарашки!!! Ваша фантазія і все супер, головне щоб найрідніші знали!

Чому ж не поставите беззвучний на ніч!!! Мені ночами не дзвонять, але всерівно так страхуюсь!

Можливо тоді рідним і сусідам варто це все грамотно пояснити!?! Пробуйте краще Ви ніж ці шарашки!!! Ваша фантазія і все супер, головне щоб найрідніші знали!

Да как им объяснить? Не слушают. Верят тем кто звонит. И всерьез думают, что это конец, позор и квартиры у них считай уже нет:dash1:[/QUOTE]

Да как им объяснить? Не слушают. Верят тем кто звонит. И всерьез думают, что это конец, позор и квартиры у них считай уже нет:dash1:
[/QUOTE]
Во-во,мне вот тоже предстоит обьяснять что типа ничего страшного,но не поверят,подумают что просто пытаюсь успокоить

А у мене почався терор Е- кеш виклав у вайбер братові фото з сеkс услугами то мені життя не було сьогодні. А тепер він всім знайомим і друзям у Фб розказав яка я Ніхто в селі не знали, спасибі братику знають!!!
Раз е-кеш наделал какашек, значит ничего им больше не платите, считайте что теперь они вам должны за моральный ущерб. позвонят так и говорите.

Да как им объяснить? Не слушают. Верят тем кто звонит. И всерьез думают, что это конец, позор и квартиры у них считай уже нет:dash1:
[/QUOTE]
Я ніби і розумію Вас, довший час взагалі приховувала((( Але потім розказала все! Правда я включала записи розмов з колекторами, рощказувала все, що стосується незаконності МФО, може це мені допомогло...мама налаштована на них гірше ніж я))) Ви знаєте своіх рідних, попробуйте підійти, обняти і виговорити зі слізьми все, що так наболіло, а якщо не підтримають, то зрозумійте, що надіятись варто лише на себе, а це Вас зробить мудрішою і сильнішою!!! Якщо необхідно, можемо щось придумати для переконання Ваших рідних)

Тепер хоч з села виїзжай. Уже ще одна леді приходила з угрозами,вона в селі одна з найбагатших людей так і її знайшли с..и.Я навіть не то що не спілкуюсь з нею,а й спільних друзів не маю, і тоже її зробили моєю кумою і сеkс фото зробили ну правда тільки їй прислали в інтернеті ще немає. То од цієї я вже наслухалась..... І брат і вона завтра йдуть у поліцію писати на мене скаргу щоб я платила моральний ущерб за те що на них наїхали. Не знаю прийдеться платити цей є-кеш тільки щоб відстали

Тепер хоч з села виїзжай. Уже ще одна леді приходила з угрозами,вона в селі одна з найбагатших людей так і її знайшли с..и.Я навіть не то що не спілкуюсь з нею,а й спільних друзів не маю, і тоже її зробили моєю кумою і сеkс фото зробили ну правда тільки їй прислали в інтернеті ще немає. То од цієї я вже наслухалась..... І брат і вона завтра йдуть у поліцію писати на мене скаргу щоб я платила моральний ущерб за те що на них наїхали. Не знаю прийдеться платити цей є-кеш тільки щоб відстали
На то и расчет. Опозорить вас уже опозорили. Хуже уже не будет. Я бы за такое ни копейки не платила бы. Унижают и оскорбляют,а потом еще и плати им. Пусть идут в жoпy!!!

Natalia, такі в них методи сучі, ну які люди такі й методи. Ну я би просто забив на то що говорять, якщо такі самі неадеквати найшли один одного. Який там ущерб, хай приспустяться на землю. Да стидно не спорю, я навіть на форумі не писав спочатку, а щоб сказати і то тільки деяким своїм людям через 2 місяці аж рішився. Ну п***й вигрибемо це гаyно:victory:
У мене теж є кредит на е-кеші тому, лиш ще просрочки немає, поки шо

Та це правда,вистоїмо. Спасибі чоловіковій родині пока підтримує, а моя сім'я відвернулася.Завтра точніше сьогодні маленькій племяшкі день народження брат заборонив приходити. Дякуючи МФО хоч узнала хто є хто і чи потрібно я мамі
Natalia, такі в них методи сучі, ну які люди такі й методи. Ну я би просто забив на то що говорять, якщо такі самі неадеквати найшли один одного. Який там ущерб, хай приспустяться на землю. Да стидно не спорю, я навіть на форумі не писав спочатку, а щоб сказати і то тільки деяким своїм людям через 2 місяці аж рішився. Ну п***й вигрибемо це гаyно:victory:
У мене теж є кредит на е-кеші тому, лиш ще просрочки немає, поки шо

До мене з є-кеш дівчина звонила,як звати не знаю,розмовляв з нею син.

Kristinadg, так эта чепушь не только мне ночью наяривает, а ещё и маме. Так мама хоть он и молчал, такого ему наговорила, таким матом крыла, мне аж самой страшно стало)

Olga_27, Мої брати якось переварили цю інформацію,хоча так на мене кричали на початку,але все одно морально підтримали.А от чоловіка сестра до сих пір не може угомонитися.Таке чудить. Все їй наші борги заважають жити.Таке розповідає про нас всім і всюди,особливо про мене.
Вмене також чоловікові родичі гірше колекторів.А ще не дзвонили ті що найнеадекватніші,топ кредит,кредитон,сос кредит,алекс кредит.

могу одно точно сказать... у меня займы наверное во всех конторах, увы( но, из всех звонит только 5-7 компаний... хамят через раз, но в 30% этих шарах остановлено начисление процентов, даже без нацкома.... еврогроши, е гроши, кредит маркет и кеш ап, да и кредит ап, совершенно перестали со мной общаться.....

Внимание!!! Вчера в разговоре с кредит кассой, мне задает их типо спец главный - " А откуда вы узнали про нацком"???? Говорю, не переживайте все знают..... Есть даже запись.....

С моей точки зрения нацком не панацея, но влияет и сильно..... Манивео (займ супргуи, но записи разговора нет) при теле в 11 000 и пролонгаций на 27 000 звонит просит 57 000.. после слов обратилсь в нацком и он нас рассудит, может еще что-то вернет, попросили чтобы ей передал информацию и типо сбросили.... через 5 минут звонит он же, но с 050.... и говрит 2 800 до суботы и в расход..... Вот так вот,.... пишите все в нацком и не стоит бояться и им откровенно об этом говорить...

А еще мне нравится такой ход: говрю буду в Киеве в ДАКе через неделю (это правда) и напрошусь на прием к Луценку и покажу ему или помошникам личный кабинет, записи разговоров, смс, так сразу немного притихают....

Все работает - больше инстанций, больше эффекта

какое поутихли мне вчера ребенку дозвонилась на смарт часы среди урока,робот сказал с неопределенного номера,но это уже занадто,как там же у нас программа на белые номера,писем 6-ть всера получила с угрозами о мошенничестве!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі