Друзья, вам не кажется, что в последнее время мфо как-то поутихли все...

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 198
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ох, і я не розумію себе. Моя чесність мене порубить . Бачте, я ж ще й не пролонгувала їх ніколи майже. Дуже мудра була. Знаходила інші невигідні мфо , брала в них потрібну суму, гасила попередній, в ньому ж брала на вигідніших умовах вже більший кредит і гасила відразу той, що не вигідний. Коротше великий стратег, бляха муха, що сів на п'яту точку. І тому не платити начеб то і не маю права. Не прооонгувала, не просрочила , а просто взяла ,то віддай. Правда нічим віддавати. .
Я на початку теж так робила((( брала - закривала, потім перестало виходити закривати то пролонгувала. Є деякі, яким переплатила і в 2 і в 3 рази, а є ті, що нічого ще не отримали...але зараз так і хочеться останнім сказати "Ну то вимагайте в тих, кому переплатила, бо в мене нічого нема і ближчим часом не буде" .

готивка приходила. наклейка на дверь квартиры и на подьезд.

Тайлер, то може тому і менше вже дзвінків,мені здається що вони відразу кидають тяжку артилерію,бачать що нічого не добились і залишають до кращих часів)
Сьогодні гофінго написав вас небуло вдома передаєм до суду як не було вдома в мене маленькі діти я завжди вдома

Сьогодні гофінго написав вас небуло вдома передаєм до суду як не було вдома в мене маленькі діти я завжди вдома
они все так делают.мне позавчера дверь облепили и даже не позвонили в звонок. а потом прислали смс что меня не было дома

они все так делают.мне позавчера дверь облепили и даже не позвонили в звонок. а потом прислали смс что меня не было дома
Підкажіть будь ласка якщо справа ще не пішла до суду юрист каже подавати першому до суду але його послуги не із дешевих що робити чекати чи подавати???

Підкажіть будь ласка якщо справа ще не пішла до суду юрист каже подавати першому до суду але його послуги не із дешевих що робити чекати чи подавати???
я читал что если должник подает первый в суд то обычно проигрывает. на судебном сайте можно посмотреть. я думаю лучше ждать.

Kristinadg, мене сьогодні мілоан потішив 20 днів простр.через два дні передадуть колекторам)))

Ох, і я не розумію себе. Моя чесність мене порубить . Бачте, я ж ще й не пролонгувала їх ніколи майже. Дуже мудра була. Знаходила інші невигідні мфо , брала в них потрібну суму, гасила попередній, в ньому ж брала на вигідніших умовах вже більший кредит і гасила відразу той, що не вигідний. Коротше великий стратег, бляха муха, що сів на п'яту точку. І тому не платити начеб то і не маю права. Не прооонгувала, не просрочила , а просто взяла ,то віддай. Правда нічим
Ооо, так якби я писала - слово в слово. Наполеон коло наших стратегій відпочиває.

Підкажіть будь ласка якщо справа ще не пішла до суду юрист каже подавати першому до суду але його послуги не із дешевих що робити чекати чи подавати??
МФО кажуть платити бо це їх хліб, юрист каже подавати - бо це його хліб. А ви пильнуйте свій. Не будіть лихо поки тихо. Бо заплатите і юристу і по рішенню суду - в МФО.
На якій підставі ви хочете подавати - визнання договору нікчемним чи оспорювати проценти?

А мне сегодня какие то животные в пол пятого утра звонили, хотелось бы знать кто это

Ооо, так якби я писала - слово в слово. Наполеон коло наших стратегій відпочиває.

МФО кажуть платити бо це їх хліб, юрист каже подавати - бо це його хліб. А ви пильнуйте свій. Не будіть лихо поки тихо. Бо заплатите і юристу і по рішенню суду - в МФО.
На якій підставі ви хочете подавати - визнання договору нікчемним чи оспорювати проценти?
Чесно сама незнаю думаю за проценти боюся за свою сім'ю,але маю один плюс в мене паспорт не дійсний вже 2 роки незнаю чи це плюс

yulya29, ви брали кредит по недійсному паспорту? Це не плюс.

Щось я не розумію трохи. Чому він недійсний?

deathmetal, та щось взагалі не зрозуміло. Надіюся відповість чому він не дійсний.

deathmetal, та щось взагалі не зрозуміло. Надіюся відповість чому він не дійсний.
та сам не понял как паспорт может быть недействительным. он же вроде срока годности не имеет. у меня новый и то на десять лет. а выдавать их стали не давно

deathmetal, та я теж про це. Хіба що прізвище змінила, а паспорт - ні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі